Astral Romance

Astral Romance

ראיתי שלא מעט מכם הצביעו לשיר הזה במצעד, אז שאלה לי אליכם. :) כידוע, השיר הזה נכלל באלבום הראשון של נייטוויש, והוקלט מחדש בשנת 2001 ונכנס לאיפי Over the Hills. איזו גרסה אתם מעדיפים? תומאס או טוני קאקו? מתחברים רק לליריקה ולא אכפת לכם איזו גרסת מוזיקה? איזה סולו מעדיפים? ושאלה אחרונה - כשאומרים לכם את שם השיר הזה, איזו גרסה ראשונה עולה לכם לראש? יאללה=]

הגרסא הראשונה עם תומאס

לא סובל את טוני קאקי. וכאומרים את השם עולה כמובן הגרסא של האלבום angle fall first.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

Lillith Dirge

New member
עד כמה שאני מעריכה את תומאס.

עדיף שהוא יתמקד בלכתוב. כי שירה זה לא הצד החזק שלו. ולטוני קאקו יש קול מדהים. האמתי, שאני בכלל לא שמתי לב להבדל עד שראיתי את השרשור הזה. ונצל"ש קטן. אני ככל הנראה פורשת מהפורום לזמן מה. או בכלל לתמיד. מהסיבות שאני לא כל כך מבינה בנייטוויש ^___^ אממ כן. אה ולא עולה לי שום דבר חוץ מהליריקס של השיר לראש. לא אכפת לי באיזה אלבום זה :p העיקר שזה שלהם.

danduuu

New member
זה בסדר גמאני לא כזה מבינה אבל לאט

לאט מתחילים להכנס ללהקה יותר:] וחוצמזה יש פה אנשים ממש חמודים אז כדאי לך להשאר
|משחדת|

לא צריך להיות גאון כדי לכתוב בפורום

תשארי איתנו
חברתך נעימה לנו
חוץ מזה, בעזרת הפורום תוכלי לדעת יותר ואז לא יהיה לך תירוץ

Lillith Dirge

New member
נאמ.

משחדת בעזרת סוכריה? :] אני כבר כ-4 שנים שומעת נייטוויש חחח מכיתה ח' בערך. אני בנתיים אשאר. אולי באמת אני אלמד משהו.

בטוח תלמדי משהו...../images/Emo13.gif

אני חושבת שכל הקטע של פורום זה גם ללמוד אחד מהשני,בנוסף לזה שאת מכירה אנשים חדשים... אני גם לא הכי מבינה בכל מה שקשור לנייטוויש,אחת הסיבות שהצטרפתי לפורום הזה היא גם כדי ללמוד מאחרים שכן מבינים

Amir Noy

New member
נממממ

תמיד יש מה ללמוד מאנשים פה D: חוץ מזה בפורום יש באמת אחלה אנשים. D:

Amir Noy

New member
../images/Emo11.gif

עמיר =] כמה זמן שומעת נייטוויש? אלבום אהוב? שיר אהוב? D:

../images/Emo98.gif

שומעת נייטוויש שנה וקצת. אלבום:ווישמאסטר ואממ שיר גם ווישמאסטר,למרות שאני אוהבת כמעט את כל השירים שלהם=)

למעלה