Athaclena???

Athaclena

New member
אני נעלמתי לעבוד קצת

וגם חברה שלי קפצה לביקור. אין לי פלאפון משוכלל (אולי כן אבל אני לא גולשת ממנו), הסיבה היחידה שאני שורצת בפורום כל כך הרבה זה בגלל שאני בבית כל היום, מובטלת. גם ביומיים הקרובים אני אצטרך לעבוד (זו עבודה חד פעמית קטנה), ואז ביום שישי צריך להתכונן לשבת (להכין אוכל, לנקות את השרותים - בלעע), ואז שבת זה שבת (המון זמן לקרוא), ואז אני קופצת על המחשב וחוזרת לעניינים. כנראה שלא קראת את "מלחמת הרימום" של דייויד ברין, athaclena היא חייזרית מהספר ולאבא שלה קוראים uthacalthing. פשוט שמות מגניבים בטירוף... וגם הסופר הזה, שאני מעריצה אותו באותה מידה שאני מעריצה את טרי פראצ'ט. אבל ברין לא מצחיק והוא כותב מדע בדיוני בכלל. אה, ברין
... והוא גם יהודי!

RainBird

New member
כאילו שהעובדה שהוא יהודי מוסיפה או מורידה דבר לגבי הכתיבה.

Athaclena

New member
ברור שלא!

אבל זה מוסיף עניין, ובהחלט מסביר למה צצים לו ישראלים ו/או יהודים פה ושם, ב-4 מקרים לפחות. וגם זה שהוא יהודי אומר שיותר סביר שהוא יגיע לארץ מאשר... טרי פראצ'ט, לדוגמא. במיוחד כי הוא אמר בפירוש שהוא רוצה לבוא. אבל הוא סופר אדיר בכל מקרה ואני חולה עליו.

BearHelm

New member
בהצלחה בעבודה

אני קצת השתעממתי פה בלעדיך אבל אל תקחי את זה יותר מדי ברצינות.מה שבטוח הייתי מעדיף גם אני לגלוש מהמחשב אבל מה לעשות.בקיצור את ממליצה על דיויד ברין?איזה עוד סופרים את קוראת? קראת את שר הטבעות? בקשר אלי אין מה לדאוג יש לי גלישה חופשית מאורנג`.ובתור בחור ישיבה גם אם הסדרניק יש לי קצת זמן פנוי.דרך אגב את מכירה פורום של פנויים פנויות דתיים?

Athaclena

New member
תודה רבה

מה עם ללמוד, זה לא מה שאתה אמור לעשות כל היום? אני מאוד ממליצה על ברין, וגם על עוד סופרים אבל עדיף לי קודם לדעת מה אתה מכיר ואוהב חוץ מפראצ'ט. ברין לא מצחיק, יש סופרים אחרים שכן. ובכלל זה קטע של טעם אישי... ברור שקראתי את שר הטבעות, גם יש לי עותק (מושאל כרגע). כנ"ל גם מדריך הטרמפיסט, אמבר ועוד, כמעט רק מד"ב ופנטזיה. פורום פו"פ? לא מכירה, לא הייתי צריכה אף פעם. אני תפוסה וזה בא לבד... התחיל מידידות והתפתח. אז אפשר להגיד שאף פעם לא יצאתי לדייט

BearHelm

New member
בואי נאמר שקראתי די הרבה

בעיקר מה שמענין זה מדע בדיוני ופנטזיה.קראתי את אדינגס ואהבתי אותו מאוד,את אסימוב,את ניל גיימן(קראת את בשורות טובות שלו ושל פראצ`ט ממש חזק) קראתי את רוברט ג`ורדן לפחות את 20 הכרכים בעברית איזה אורך.קראתי רוברט היינלין,את טריסי היקמן ומרגרט וויס,את אמבר עוד לא קראתי אבל אני עובד על זה(זה פשוט קצר מדי ולא שוה לקחת מהספריה כי אני אגמור בדרך) מה עוד נשאר? את אורסון ס.קארד קראתי וגם פה ושם עוד סופרים שאני לא ממש זוכר. השארתי משהו שלא קראתי.את טרי פראצ`ט לא צריך אפילו לרשום.

Athaclena

New member
דוקא את אדינגס לא קראתי

קודם כל - אני קוראת רק באנגלית וכל הספרים שיש לי הם באנגלית. את היקמן ווויס קראתי רק 3 ספרים בסיסיים, את כל שאר הסופרים קראתי בצורה נרחבת יחסית. עכשיו בדיוק סיימתי את גברים בחלל של היינליין (או לפחות זה היה שם הסרט...), ספר טוב. אני קראתי גם הרבה לארי ניבן, הארי האריסון, קלאסיקות, אן מק'קפרי, ועוד מלא. ויש לי את הספר הגדול של אמבר - 10 ספרים בכרך אחד. את זה לא תסיים בשום נסיעה בודדת!

l o r e

New member
מזל טוב על העבודה ../images/Emo13.gif

אמנם חד פעמית אבל בכל זאת משהו. אדינגס די מאפן. אמנם יש לי את כל הספרים של הבלגריאד והמלוריאן, אבל הם לא זכו וכנראה מאוד שגם לא יזכו לקריאה מחודשת.

BearHelm

New member
אני מקוה שלא תיעלבי

אבל אני ממש אהבתי אותם.דרך אגב קראת את הסדרות האחרות שלו?האלניום והטאמולי?הם יצאו בינתים רק באנגלית חוץ מחלק מהטאמולי.איזה פגור לתרגם סדרה שניה לפני הראשונה.

l o r e

New member
כבר נעלבתי

Lore=לור ולא לורי זה פנטזיית זבל, הבלגריאד עוד חביבה ומקורית, המלוריאן היא אותו הדבר בשינוי העטיפה. לאדינגס יש בעיה רצינית עם דמויות, שעוברות שינויי אישיות דרסטיים בזמן קצר ביותר. את האלניום קראתי, והצטערתי על כל רגע. סדרה מיותרת ומופרכת.

Athaclena

New member
הי הי הי. lore מסכן...

זה מה שקורה כשכל הפורום בערך מורכב מבנות
אני חייבת להגיד שדווקא האנשים שהצטרפו לאחרונה קצת מאזנים את המצב. אדינגס לא נשמע מעניין במיוחד, אני אשכח ממנו.

BearHelm

New member
בלי לרדת לפסים אישיים.אם כתבתי לורי

זו היתה שגיאת כתיב ואני מתנצל. סולחת?

Athaclena

New member
זה לא זה... lore הוא בן. זו הבעיה

אבל אל תדאג, זה קורה לכולם...

ויימס

New member
לורי ../images/Emo68.gif לא אוהבת את אדינגס?

בלגריאד נחמד למיטב זכרוני,את המלוריאן הפסקתי באמצע. נו, כמה אפשר עם הגברים המסכנים שבחורות מתחתנות איתם רק כדי שיוכלו לשנות אותם, משל היו פולניות מזדקנות וזו הייתה משאת נפשן היחידה..?

BearHelm

New member
ויימס מי שמדבר על להיות נשוי

לפולניה תראה את ליידי רמפקין.דרך אגב את האלניום או הטאמולי קראת?

ויימס

New member
רמפקין לא גרועה כמו הבחורות

של אדינגס. כבר אמרתי מתישהו שלדעתי הנשים שלהם (של הסופרים) מכות אותם ולכן כל הדמויות הנשיות כל כך פשיסטיות. לא קראתי את שני הדברים האחרים. גיליתי שהם בכלל קיימים לפני זמן לא רב.

BearHelm

New member
תנסי אותם יש שם כמה רעיונות נחמדים

אם כי הטראומה שלו מאשתו משפיעה גם שם.GOOD LUCK

למעלה