Athaclena???

Athaclena

New member
גם ככה יש לי מה לקרוא...

דרך אגב הביאו לי את הראשון משיר של קרח ואש (באנגלית). יש לך את השני להביא לי? עוד לא הגעתי לראשון אבל אמרו לי שכדאי שיהיה שאני לא אשאר במתח...

BearHelm

New member
קודם כל השני והשלישי הם 2 ספרים כל

אחד ואם הראשון כל כך טוב אני פשוט אקרא אותו ואז אקח אותם מהספריה.אם את רוצה אני יכול לתת לך אותם לשבוע שבועים.את רובין הוב או את מגי פיורי קראת?

BearHelm

New member
ועוד משהו.אני בני ברקי במקור אז

אנחנו שכנים.לפחות קצת.בקשר לגמרא אז באמת למדתי די הרבה אפילו במונחים של שיעור ה`.ובקשר לסורק מה את אומרת על מוצש או ראשון?אם לא נח אז פעם אחרת אין לי בעיה

Athaclena

New member
כן, אין בעיה

אין לי כרגע תכנונים לא למוצ"אש ולא ליום ראשון, אז אתה יכול לבוא. אתה יודע אם אתה יכול לקורא מסרים? טוב, אני אנסה ואראה...

Athaclena

New member
רגע, אני צריכה להתאפס פה

על איזה ספרים אנחנו מדברים? מה קורה כאן?? מי אני??? על רובין הוב שמעתי, ודברים טובים. על מגי פיורי לא. לא קראתי אותם. אבל אני לא בטוחה שאני אספיק לקרוא ספר מסוים בשבוע-שבועיים

BearHelm

New member
זה לא כזה מסובך אם היית רגילה ללמוד

גמרא זה היה פשוט בשבילך.אם את רוצה את ההמשך של משחקי הכס אז אני אשתדל מאוד למרות שזה 2ספרים אם יותר נח לך אז בעברית,איך שתרצי בתנאי שיהיה בספריה.בקשר למגי פיורי זו זאת שכתבה את אוריאן אם את מכירה.את פרנק הרברט קראת? וכו` וכו`

Athaclena

New member
אני בעיקרון מעדיפה לקרוא באנגלית

אבל עוד לא התחלתי את הראשון אז אני ממש לא יודעת כמה זמן יקח לי לקרוא. והראשון די ארוך... לא מכירה את אוריאן, את חולית קראתי, וגם 2 המשכים. אבל כל כך מזמן שאני לא זוכרת כמעט שום דבר.

BearHelm

New member
אז נתחיל כך אל תטרחי לקרוא את

אוריאן.לא שוה את האנרגיה של לפתוח את הספר.בקשר למרטין אז אם אני אמצא את השני באנגלית אני אביא אותו כי ממש אני לא לחוץ בנושא.בקשר למסרים כנראה שאני לא יכול לקרוא כי לא ראיתי שום דבר מיוחד.אם זה אישי אני אשלח לך את הפלאפון.

ויימס

New member
קראתי את כל אוריאן רק בגלל שהיה

לי קטע כפייתי שאני חייבת לסיים סדרה שהתחלתי. אוי, לא! אהובי המת שגידל אותי כשהייתי קטנה ולימד אותי לטפח את שערי ולקלוע אותו בצמה ויש בנינו איזה 20 שנה הפרש חזר לחיים בגוף של החבר החדש שלי שהיה עבד של המכשף המרושע והכניס איזה בחורה להריון ועכשיו היא עשתה הפלה והיא עקרה ואיזה סולטן מרושע התחתן איתה, אגב, היא אישתו לשעבר של מנהיג המורדים שכרתו לו את היד בגלל המכשפה המרושעת, והחבר החדש שלי נתקע בתוך גוף של עורב והתינוק שלי הפך לזאב. ...האם אני מקוללת??? כן, אוריצ'קה, כן!!! ערימה של זבל. זה כמו אופרת סבון בסגנון פנטזיה. אבל היה שם איזה מכשף שהיה קצת חמוד לתקופה מסוימת.

BearHelm

New member
לא ידעתי שאתה בת?

וזה באמת מגעיל למדי.אבל גם לי יש את אותו דחף כפיתי לגמור סדרות.אבל אני גם נהנה לקרוא סדרות מהסוף להתחלה

Athaclena

New member
זאת אשר אמרתי

יש כאן טיפה יותר בנות מאשר בנים. חוץ מlore ופנחס הנעלם ועוד אנשים שנעלמו להם (טוב, יש גם את מלדיקט אבל הוא חדש) אתה יכול להניח שכל מי שפה הוא לא הוא אלא היא. לקרוא מהסוף להתחלה? מה אתה עושה? איך אפשר לקרוא את זה? אה,סדרה נשארת סדרה! (נא לא לשים לב אליי) לקורא הפוך זה הורס הכל! כמו שיהרוס לך לקרוא ספר הפוך, אם זה מילה במילה או בסדר פרקים הפוך... זה תלוי בסדרה, את פראצ'ט עוד אפשר לקרוא ככה. אבל למה?!?!?

BearHelm

New member
יש לי מזל גרוע

תמיד כשאני מנסה להשיג סידרה אז הראשונים תפוסים. ואני לא מסוגל לחכות אז אני לוקח את האחרונים.חזרת הא?דרך אגב עוד לא אמרת לי איך דיויד ברין?

Athaclena

New member
ברין הוא גאון הדור

הוא מדהים, מעולה וכו', הוא אסטרופיזיקאי ואמריקאי. יש לו את סדרת הרימום ש-2 ספרים ממנה תורגמו, ולא כולם אוהבים אותה ויש בה חייזרים מגניבים מאוד. יש לו סיפורים קצרים חזקים ויפים, שחלק מהם אפשר לקרוא באינטרנט (אבל בפלאפון זה בטח לא נוח...) יש לו 2 ספרים בודדים מלאים אקשן שאני הכי הכי אוהבת, ועוד ספר מאוד יפה, ואז את כל השאר שהם סתם טובים... אני לא קוראת סדרה אא"כ אני יכולה להתחיל מהתחלה.

BearHelm

New member
בסדר,בסדר,שכנעת אותי אני אקח אותו

מהספריה ובשביל שתהיי רגועה אני יתחיל מהספר הראשון(חה..חה..) בקשר למסר שניסית לשלוח לי ולא הצלחתי לקבל (יש גבול לשכלול של הפלאפון שלי) אז אם זה משהו אישי או שאת לא רוצה שכולם יקראו אז תגידי ז"א תכתבי ואני אשלח את הפלאפון שלי

Athaclena

New member
אתה לא חייב...

חוץ מזה שלא כולם מסכימים איתי. במיוחד בקשר לסדרה שיש כאלה שהשתעממו. אוקיי, אם תכתוב את המספר שלך אני אשלח לך SMS ונמשיך משם. ועכשיו אני אחזור לעבודה... בלעע

BearHelm

New member
מסכנה...לפחות יש לך עבודה אני דלפון

והמספר הוא 055792052

Athaclena

New member
כשתתגייס תרוויח קצת כסף

יותר ממה שאני הרווחתי בחובה... וללכת להסדר ולהיות בשל"ת זו החלטה שלך, אתה לא אמור להתבכיין עליה.

BearHelm

New member
זו זכותי הטבעית בתור חייל.

להתבכין.ובזמנו זו היתה האופציה הכי נכונה.וחוץ מזה אני לא כ"כ דלפון פשוט עשיתי ניתוח ליזר וזה צמצם את מקורותי הכספיים.

BearHelm

New member
לא ידעתי שאתה בת?

וזה באמת מגעיל למדי.אבל גם לי יש את אותו דחף כפיתי לגמור סדרות.אבל אני גם נהנה לקרוא סדרות מהסוף להתחלה

The Mad Hatter

New member
אוריאן...:/

למזלי, לי אין קטע כפייתי של קריאת סדרות או ספרים עד הסוף. למען האמת, אני נוטשת ספרים יותר מידי בקלות (אלא אם כן מדובר במקרה מיוחד), כך שפרשתי מאוראין כבר בתחילת האמצע כשהבנתי שזה לא הסגנון שלי. ומהתיאור הנרחב הזה של עלילת הסדרה, אני שמחה שלא שכנעתי את עצמי להמשיך. :)

למעלה