AVs

• פותח הנושא Moud
  • פורסם בתאריך

Moud

New member
AVs

טוב, כרגע עם העידכונים של התוכנה אני לא ממש יכולה להתחיל את השירשור הזה כמו שצריך... אבל יוצא לי לראות המון אווטרים מדהימים כמו הDRAGONS מLIMBO (עשו חיפוש של הSIM הזה כדי לבקר) או אפילו סנופי המתוק (שדרך אגב אני יודעת איפה למצוא בחינם אז רק שילחו לי IM לעזרה...) וחשבתי לי... למה שלא נעלה פה כמה תמונות של החביבים עלינו... אתם יודעים... בשביל לתת קצת INSPERATION לאנשים חסרי דמיון כמוני
אני אשתדל להביא תמונות של כמה אווטרים מעניינים פה בעצמי... CAT

טליה1233

New member
היי ../images/Emo13.gif

לצערי גם לי אותה הבעיה עכשיו (SL סגור), אבל נתקלתי גם בכל מיני AV מדהימים. חלקם הינם דרקונים מסוגים שונים (כבר הפכתי את רובם, אלו שפגשתי, לחברים והיה לי העונג לרכב עם (על) חלקם
) וחלקם הינם יצירי הדמיון. חפשו את MADCOW המופלא, הן כאדם והן כבנאי (יוצר) מופלא
התמונות השמורות במחשבי גדולות וכבדות מכדי להעלותן לתפוז, אז אשתדל להבא להקטין ואף להביא הלום
Skyplanet Dean

טליה1233

New member
נ.ב.

יש 2 קבוצות ישראלים (או יהודים) עיקריות שם. אשמח לראותכם ולפגוש בכם במפגשים שאנו מקיימים

אושRתי

New member
סבבה...

גם כאן אתם יכולים לתאם שעות וכו למפגשים נשמח אם תיכנסו לפורום לא רק שאין את סקנד לייף אלא גם כשיש ..

אושRתי

New member
אכן סקנד לייף סגור לשם עדכונים.

עד ל22:00 בלילה. מוזמנים להעלות לכאן בכיף תמונות של אווטרים.

Moud

New member
אה! גדול! עוד לא יצא לי לראות!! ../images/Emo6.gif

אושRתי

New member
תמונה ראשונה של האווטר.

עיצוב שעשיתי אבל שיניתי למרות שהחמיאו
(שיהיה אפשר להיכנס לסקנד לייף אתן את הלוק החדש שלי
)

Moud

New member
חמוד אבל נראית ממש NEWBIE ככה...

לא ששלי הייתה יותר טובה!!! דרך אגב יש מקום למצוא בו בחינם SKINS מעולים!!! רק חפשו את החנות שנקראת THE FREE DOVE יש בגדים, שיער פלאקסי וגם דברים לגבר!! (אולי אני אבקש מבעלת המקום אחוזים על הפירסום?
)

אושRתי

New member
בקטנה../images/Emo3.gif

אגב את יכולה לפתוח פינה שבה תתני טיפים על אופנה וליבוש

Moud

New member
חחחחחחחחחח אני? אופנה?

הלוואי אבל נראה לי עדיף שתמציאי מישהיא מוכשרת יותר...

nightspy1

New member
יש לי איזה 30 אווטרים יפים

חיות רובוטים וסתם מפלצות :) אני אצלם ואשלח כמה תמונות

למעלה