תודה למעשה השרוולים זה חלק מהתלבושת הזו...
M Moud New member 1/2/07 #18 אווטרים מוזרים!!! טוב, הראו לי היום SIM של אווטרים בעיצובים יוצאי דופן לא ממש יצא לי להסתכל (עם העידכון האחרון המחשב שלי עובד כל כך טוב שאני בקושי מצליחה לעשות צעד וחצי...) הנה הכתובת: Dacia 230,45,23 תהנו!!!
אווטרים מוזרים!!! טוב, הראו לי היום SIM של אווטרים בעיצובים יוצאי דופן לא ממש יצא לי להסתכל (עם העידכון האחרון המחשב שלי עובד כל כך טוב שאני בקושי מצליחה לעשות צעד וחצי...) הנה הכתובת: Dacia 230,45,23 תהנו!!!
M Moud New member 2/2/07 #33 עם הבגדים?! אני בעד התאוריה של העשירים, קונים, לובשים פעם אחת וזורקים לפח... חוסך המון מים בכביסה!!! (וככה אני עוזרת לאיכות הסביבה )
עם הבגדים?! אני בעד התאוריה של העשירים, קונים, לובשים פעם אחת וזורקים לפח... חוסך המון מים בכביסה!!! (וככה אני עוזרת לאיכות הסביבה )
D DragonChan New member 2/2/07 #35 קיבלתי שלשום HUD של שחיה ^_^ כל פעם שהדמות שלי בבריכה ונראה לי גם ים (עדיין לא ניסיתי עם ים) היא מתחילה לשחות ולצפוף במים.
קיבלתי שלשום HUD של שחיה ^_^ כל פעם שהדמות שלי בבריכה ונראה לי גם ים (עדיין לא ניסיתי עם ים) היא מתחילה לשחות ולצפוף במים.
M Moud New member 2/2/07 #44 חמוד!!! יש סיכוי שאוכל להתחנן לעותק? אם יש לי משהו שתרצה, ואוכל לתת אז בכייף... (cat zsigmond)
D DragonChan New member 2/2/07 #47 מי שנתנה לי את זה עשתה לחפץ No Transfer אבל כשאני אהייה בבית ביום ראשון אני אוכל לשים פה Slurl של איפה לקנות את זה
מי שנתנה לי את זה עשתה לחפץ No Transfer אבל כשאני אהייה בבית ביום ראשון אני אוכל לשים פה Slurl של איפה לקנות את זה
D DragonChan New member 2/2/07 #49 לי את את התשובה!! יש המון בגדים חינמיים בכסאות מזל!!! יש לי מעל 100 בגדים חינמיים מכסאות מזל שונים. יש לי מעל 30 או 40 בגדים שונים מB@R רק מלעמוד שם ולהסתובב שם.
לי את את התשובה!! יש המון בגדים חינמיים בכסאות מזל!!! יש לי מעל 100 בגדים חינמיים מכסאות מזל שונים. יש לי מעל 30 או 40 בגדים שונים מB@R רק מלעמוד שם ולהסתובב שם.