המ. סיימתי ^.^ מאוד נהנתי D: ואני מקווה שנהנתם מהתמונות ותצפו במופע! XD ממ תודה?.
N nadav1232 New member 2/3/07 #221 המ. סיימתי ^.^ מאוד נהנתי D: ואני מקווה שנהנתם מהתמונות ותצפו במופע! XD ממ תודה?.
S sonaku New member 3/3/07 #227 איך לא התפוצצו לך העיניים/נשרו לך האצבעות/נמס לך המוח/התעלפת באמצע?! O_ס זה כ''כ הרבההה O_O
L limmay New member 3/3/07 #224 XDDDDDDDD נהנודה *סגידה* אויי קטלנייי XDDDD איך יש לך סבלנות, בנאדם??????
A ayumi3000 New member 3/3/07 #228 WOW X_X יפה מאוד נדב!!!!! קבל ח"ח על העבודה הקשה!!! אני כ"כ שמח שאני הולך לקבל את ההופעה הזאת עם -A BEST 2 -WHITE!!!!!!!!! הולכת להיות הופעה מדהימה ביותר כמו שרק איומי יודעת לעשות ^_^.
WOW X_X יפה מאוד נדב!!!!! קבל ח"ח על העבודה הקשה!!! אני כ"כ שמח שאני הולך לקבל את ההופעה הזאת עם -A BEST 2 -WHITE!!!!!!!!! הולכת להיות הופעה מדהימה ביותר כמו שרק איומי יודעת לעשות ^_^.
מ מ א י י ק New member 3/3/07 #229 ראיתי את כל התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif חחחחחחח ממש נהנתי,כל הכבוד נדב ותודה אפשר להיות הבא בתור?
ראיתי את כל התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif חחחחחחח ממש נהנתי,כל הכבוד נדב ותודה אפשר להיות הבא בתור?