שכחתי לציין המידע הזה (פחות או יותר) לקוח מספר שהזמנתי של coach sommer
S sirdin New member 26/6/09 #18 שכחתי לציין המידע הזה (פחות או יותר) לקוח מספר שהזמנתי של coach sommer
L Legacy of Honor New member 26/6/09 #20 תודה! את השלבים הללו אני מכיר, טאק אני מצליח בשניהם בלי יותר מידי בעיה, אני חושב שגם עם גב ישר. איזה אימונים אתה מבצע בין שלב לשלב?
תודה! את השלבים הללו אני מכיר, טאק אני מצליח בשניהם בלי יותר מידי בעיה, אני חושב שגם עם גב ישר. איזה אימונים אתה מבצע בין שלב לשלב?
S sirdin New member 26/6/09 #21 כמו שרשמתי שלושה סטים של שלוש שניות(או עד שנגמר הכוח) על שלוש , פעם ביומיים (לצערי זה הכי יעיל, הייתי רוצה לעשות יותר) מתי שאני מרגיש שכבר זה הולך בקלות אני עובר לשלב הבא לא מתאמן על עליות בנתיים, כרגע יותר חשוב לי לבצע את הlever נכון במצב מלא
כמו שרשמתי שלושה סטים של שלוש שניות(או עד שנגמר הכוח) על שלוש , פעם ביומיים (לצערי זה הכי יעיל, הייתי רוצה לעשות יותר) מתי שאני מרגיש שכבר זה הולך בקלות אני עובר לשלב הבא לא מתאמן על עליות בנתיים, כרגע יותר חשוב לי לבצע את הlever נכון במצב מלא
L Legacy of Honor New member 26/6/09 #22 ובאיזה שלב אתה נמצא? ומה שם הספר שבו קראת את זה? שווה לרכוש?