Battlefield 1 Beta זמינה להורדה

כן גם אותי הוא עניין rpgamer הקשוחים נתנו לו 4.5

והם היו קשים אפילועם הקלאסיקות הכי גדולות בז'אנר. רק שימי לב שהם אומרים שרוב היופי של העלילה באה מהNPC המפותחים בכל עיר שיש להם המון מה להגיד, ישר שקראתי על זה חשבתי על זה שבטח לא תאהבי את זה

אבל אולי בעצם כן תאהבי לדבר עם הדמויות NPC כאן כי יש כאן מערכת יחסים וחברות כזו כמו של פרסונה :)

אחרי שאמצא את המטען שלי לויטה אני בטוח קונה את זה.

statrix

New member
היא צודקת

מה לה לשלם 60 דולר בשנה ולקבל 2 משחקים ישנים טובים
כשהיא יכולה לקנות איזה 10 באיביי בסכום הזה כולל משלוח ...
חוץ מזה גם הרשת לא טובה כמו ב360
&nbsp
יש דברים יפים ל ps4 אבל זה לא בPLUS
&nbsp
real unticipated stuff :)
https://www.youtube.com/watch?v=J1C5P0B-AiY
https://www.youtube.com/watch?v=ACmSFH8S6UY

אתם לא יכולים להכחיש שהפלוס משתפר אבל :)

ואם אתם מביאים את הטיעון של "היא יכולה לקנות 10 כאלה באייבי בסכום הזה"
את זה היא יכלה לעשות גם בתקופה הכי טובה של הפלוס.

כשהביאו את וואנקויש לפס3 בפלוס אני כבר סיימתי אותו כל כך הרבה פעמים לפני זה באקסבוקס מאז ההשקה שלו.ויש לי אינספור דוגמאות כאלה עם משחקים שחולקו בפלוס.

מה שאורלי רוצה זה שהויטה יקבל AAA בפלוס שהפס4 יקבל AAA בפלוס והפס4 יקבל AAA בפלוס, כולם כל חודש, ורק אז היא תרגיש שה60$ שווים את זה.

ומה שלא תגידו זו לא ציפיה ממשית כי גם בימי השיא של הפלוס היו לסוני רק 2 פלטפורמות לתמוך בהן עכשיו יש 3.

אז עכשיו אתה תגיד "אז שסוני תזרוק את הפס3 לכלבים ותשקיע רק בפס4 ובויטה"

אבל זה בדיוק העניין ברגע שסוני שמה אינדים בפס3 ישר בעלי הפס3 צועקים שלא משקיעים בהם, ורואים את זה בבלוג של הפלייסטישן.

זכרו מילה שלי ב2017 אתם תראו שיפור עוד יותר מאסיבי בפלוס לדעתי.

אבל חזרה לימי הזוהר שלו, זה רק לקראת הפס5 לפי דעתי.

נ.ב עד ששיכנעתי את עצמי שאני לא צריך את טקן 7 בחיים שלי, אתה בא ושם לי את הקומבואים האלה של בריאן כדי שאני ארגיש שטעיתי.

אני אומר משהו כזה, אם אתה יוצא איתי סבבה ומשחק איתי טקן 7 קבוע שזה יוצא אז אני קונה את זה.

אבל אני לא סומך על זה, כי כבר חיפשתי אותך בSF5 המון פעמים כדי לעשות איתך קרב ואתה אף פעם לא אונליין :(

statrix

New member
and i ddnt went wrong

האמת לא רק... יש משחקים שנחשבים יותר פחותים ודוקא מאוד אהבתי אותם
sfv לא קורץ לי סורי :(

חחחח זה דירוג שלך ?

כי הייתי בטוח שבסולם שלך, סופר סטריט פייטר 4 נמצא בshit tier ושמורטל קומבאט נמצא (לכל הפחות) במעמד גבוה.

וגם תמיד היתה לי את ההרגשה שאתה מעריץ את משחקי מרוול ככצופה אבל שאין לך כוח ללמוד אותם.אז הדירוג הגבוה מפתיע.

מה שכן אם זו אכן הרשימהת שלך קשה לי להתווכח עם רוב המשחקים שבטופ ורוב המשחקים שב shit list.

גם תמיד היתה לי את ההרגשה שאתה לא חולה על KOF.

SF5 - אני מרוצה :) העיפו את הפוקוס אטק וכל השטויות שהיא הביאה איתה, העיפו את האולטרא שתמיד נתן לאפס שקורעים לו את התחת לעשות קאמבק.

והם נהיו יותר סלחנים עם הליניק טיימינג, ככה שיותר קל להפוך את הקומבואים לזיכרון שריר.

אולי אם יש 2 דברים שלא אהבתי, זה שחלק מהיכולות של הV טריגר ממש מסריחות לחלק מהדמויות.

וגם הייתי אוהב את המשחק אם הוא היה פייר לשחקנים דפינסיבים, כרגע ההרגשה שלי שהם נותנים הרבה כלים ותגמול לשחקנים אגרסיבים אבל מי שרוצה לשחק משחק דפנסיבי נדפק.

בכל מקרה זכותך לא לאהוב רק מבאס :(

statrix

New member
nouu

זה לא דירוג שלי זה דירוג שהופיע בזמנו ב-shoryuken.com
והוא מקובל +- על פי רוב הדיעות
ואני די מזדהה איתו
&nbsp
מרוול אני אוהב לראות לא לשחק הוא הרבה מעבר ליכולות הקוגנטיביות שלי נגיד את זה ככה
&nbsp
usf4 אצלי נמצא במיד טיר (לפחות אחרי כל הפאצ'ים שסידרו תמשחק .. בהשקה הוא היה זוועה אם זה באלאנס unblockables \frame traps כל הברכות )
&nbsp
sfv זה rush game בדיוק כמו 4 ... מה שלא היה אמור להיות
&nbsp
חפיף במרץ יהיה טקן 7 הוא נראה טוב בארץ הרבה מצפים לו .. הולך להיות אש

אבל אני בחיים לא אצליח ללמוד את הside step וכל השיט

של טקן. מי הדמות הראשית שלך בטקן? אני מהמר על אחת מהמשימות אולי ג'ין אולי קאזויה או היאצ'י אבל פתאום זה בטח יהיה קינג.

מישהו 2

New member
אני לגמרי שמח מהמשחקים של החודש

Lords of the fallen - משחק AAA לכל דבר (שהוא לא Watchdogs). משחק שלעולם לא הייתי קונה אותו כי אני לא חסיד גדול של הז'אנר וגם כי יש תחלופות פופלאריות יותר בשוק. אבל עם זאת הוא רחוק מלהיות משחק גרוע ואני בהחלט אשמח לשחק בו.
&nbsp
Journey - מעולם לא שיחקתי בו, תמיד רציתי לשחק בו. הייתי כמה וכמה פעמים במצבים שכמעט רכשתי אותו אבל ידעתי שיום אחד נקבל אותו בפלוס, חיכיתי ליום הזה.
&nbsp
בקיצור, אם מסתכלים באופן כללי להוציא את המשחקים של החודש הזה הפלוס עדיין במגמת עלייה ברמה שלו, ואני מקווה שעליית המחירים והכנס הקרב הם לא הסיבה החד -פעמית למשחקים שקיבלנו החודש.
&nbsp
&nbsp

כן. אנחנו גם ככה נחדש בשביל האונליין.

אז אנחנו הרווחנו בגדול גם אם זה משחק כמו lotf. גם אני עדיין בטוח שהפלוס במגמת שיפור, אבל לדעתי עדיין מי שיצפה לקבל משחקי aaa או aa בפס4 כל חודש, יתאכזב. הדבר החשוב הוא שטרופיקו 5, nba 2016 זומבי u וlotf הוכיחו לנו שמשחקי aa/aaa יגיעו לשירות כמה פעמים בשנה.

PlayGirl3

New member
Kingsglaive Final Fantasy XV

הסרט החדש שמתרחש במקביל לעלילה של FF15 יצא.

לינק להורדה

https://thepiratebay.org/torrent/15707048/Kingsglaive_Final_Fantasy_XV_2016_1080p_WEB-DL_x264_AAC-JYK

הורדתי :) מקווה שיהיה לי זמן לזה בין הפרקים של הבחורה החדשה.

ומקווה שהסרט הזה יהיה שווה את הפאקינג זמן.

ביום שישי הבא Overwarch יהיה זמין להורדה בחינם לPS4/X1

לPS4/ONE יהיה מדובר במשחק המלא ויהיה אפשר לשחק בכל המאפיינים שלו עד יום שני.

אז אם יש פה אנשים כמוני שרוצים להעביר עליו עוד סיבוב עכשיו אנחנו יכולים.

V Has Come To

New member
לא היה נעים לי להגיד...

עוד לא ויתרתי עליו לגמרי אבל כנראה שאנחנו לא מסתדרים...
השלב הראשון עוד היה בסדר אבל השלב השני שאתה פוגש מלא NPC שנותנים לך משימות צד פשוט שבר אותי..אני פשוט לא אוהב סגנון משחק כזה...

איזה באסה זה. :(

אין יותר מבאס מלשלם מחיר מלא בהשקה על משחק שלא אהבת.
גם אם תמשיך לשחק אם אתה לא מתחבר לnpcs ותפספס את המשימות שלהן אז פיספסת את החלקים הכי טובים של המשחק.

אולי כדאי לך למכור ביד 2 :)

דאוס אקס החדש עלה 53 מליון דולר (אמריקאי) המשך בדרך.

53 מליון הדולר לא כוללים את השיווק.המשחק היה בפיתוח 5 שנים והוא צריך למכור 3 מליון עותקים כדי להיות רווחי.

עכשיו... זה לא סוד שסקוור הם חברת הפיתוח האהובה עלי ואני רוצה לראות אותם מצליחים כמה שיותר.

אבל פאקינג מה לקח להם 5 שנים ו53 מליון דולר על ההמשך הזה??, שנראה קצת יותר טוב גרפית מהקודם? מה הם עשו 5 שנים שבזמן הזה, מפתחי המכשף 3
הצליחו להוציא משחק ברמה שלו, ובטסדה הספיקו לפתח פולאאוט 4?

ההמשך של דאוס אקס MD בפיתוח מאז 2015.
נקווה שהוא יהיה משחק ברמה שהיינו צריכים לקבל, אבל אני כבר לא בונה על זה.

סקוור שוב מוכיחים שהם לא יודעים לנהל תקציב בשיט.

למעלה