BB עונה על שאלה- מה עושה בזמנו החופשי

nini18

New member
אין הוא כזה מתוקייי ... אני רוצה לקבצץ אותו

ר ו ח ל י

New member
אני רוצה את השיער הזה בחזרה!

סורי אני אובססיבית לשיער הזה. ככה התרגלנו לראות אותו, ככה הכי יפה לו,ככה זה הכי הוא וזה מה שמייצג אותו. לאחרונה ברוב המקומות שרואים אותו והוא מתראיין הוא עם השיער אחורה וזה דבר שקשה לי להתרגל אליו ולקבל אותו. ]:אולי זו רק אני אבל נו אני רוצה רק שיער אימו אפילו שהוא כמובן יפה בכל מצב.

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחח איך הוא היה בשוק חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרס אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחחחח הוא כזה גיי פרנדלי

המראיינת דלוקה עליו מאוד והיא כלכך רוצה שהוא יגיד שגם היא מהממת. אני מרגישה שהיא צריכה
איך הוא רוצה להיות ה bad boy, הרוקר הנועז
אוהבת אותו כלכך. הוא אמר שהוא שתה שמפניה לפני או שזו השמיעה הסלקטיבית שלי? משוםמה ישלי תחושה שכמה שאיתו הכל זורם והוא החייזר הכי מושלם ביקום, זה היה מביך ..

lama ken

New member
חחחח

האמת שלדעתי הוא לא בשוק הוא סתם עושה את עצמו
אבל מה שהכי אהבתי היה בסוף שהוא סיפר שהצלם אמר לבחורה שהוא רוצה שהיא תהיה ערומה, והיא עשתה פרצוף מהסס/נלחץ או משהו כזה, ואז אדם הרגיע וניחם אותה ב: aren't you glad you're doing this with a gay guy? זה מוכיח כמה שהוא באמת מתוק ועדין!!
לגמרי מתחבר עם מה שרבות פה כתבו שהוא נראה בצילומים כמנחם ואימהי כלפיה!

InbarKiii

New member
חח אוף המראיינת ממש מעצבנת אותי

אני יודעת שאתן אוהבות אותה.. אבל לא יודעת.. אף פעם היא לא זורמת עם אדם,תמיד הוא צוחק והיא לא מבינה ואוחחחחח זה מעצבן אבל אני מתה על התגובות שלו חחחחח ,למה צינזרווו

lama ken

New member
../images/Emo45.gif גם בעיני היא מעצבנת, אבל היא מביאה

ראיונות טובים אז נסלח לה.

t r e c o o l

New member
אין לאדם שום בעיה לדבר גם עם מראיינים אחרים

אני דווקא מאוד אוהבת אותה, היא ממש מאוהבת בו! חח

InbarKiii

New member
חח ודווקא בגלל שהיא מאוהבת בו

היא לא מסוגלת לצחוק על הבדיחות שלו.. נו..הוא אומר "הייתי החזייה שלה" והיא מתעלמת זה מצחיקקקק תזרמי תצחקי איתו משהוווו
אגבבב מה הוא אמר בהתחלה שהם שמו לו? הוא אמר משהו "היה לי, אבל הם הדגישו את זה"

למעלה