BB עונה על שאלה- מה עושה בזמנו החופשי

nini18

New member
זה לא כזה מצחיק והוא אמר את זה לגמרי באדישות

אז מה יש לה לצחוק? לדעתי היא אחת המקסימות. מה שלא הצלחתי להבין אצלה זה אם היא צעירה או מבוגרת חחח

InbarKiii

New member
בסדר, אבל רואים שהוא ניסה לצחוק איתה

עם כל הפעמים שהוא אמר "ציצים" והיא לא התייחסה ובכל הראיונות איתה היא עיצבנה אותי שהיא ממממממש לא זרמה איתו. וצעירה נראה לי,לא? בטח בת 20 ומשהו..

nini18

New member
זהו שפעם היא נראית צעירה ופעם מבוגרת

עכשיו היא נראית מבוגרת. אבל הוא דיבר ממש באדישות האמת אם אני הייתי במקומה הייתי מעירה לו על זה , כמובן שבצחוק אבל הייתי אומרת משהו חח ומה הוא באמת לא הצחיק חח כל הזמן הוא חזר על זה שיש לה בובים יפים. שהוא תפס לה את הבוב או שהוא היה הכיסוי לבוב שלה חח סתמי מה שכן אני במקומה הייתי אומרת לו ששלי יותר יפים והאם הוא מעונין להיות כיסוי לבובים שלי

mokasosex

New member
חחחחחחח אני בטוחה שתשאלי.

די רואים שזה הביך אותו והוא ניסה להראות שלא הזיז לו. הוא קטנייי, תוותרו לו. למרות שלדעתי היא הייתה ממש חמודה בראיון הזה, בכלל הראיונות איתה בין הטובים. הוא מחבב אותה ורואים את זה.

InbarKiii

New member
אבל הראיונות טובים כי היא לא עושה בהם כלוםםם

הוא פשוט ממשיך לדבר בהם כל הזמן ובזכות זה הראיונות טובים D: הקטעים איתה ממש מביכים לפי דעתי..

InbarKiii

New member
נו את רואה! זה נקרא לזרום חחח

ואז הוא היה מגיב לך תגובה מצחיקה
אבל היא התעלמה מהפתח לבדיחות על ציצים שהוא נתן לה חחחח וזה לא הוא האדיש!! זאת היא חחחח נו תסתכלי בכל הראיונות שלה שהוא פשוט מדבר ומדבר כי היא לא אומרת משהו מועיל במיוחד..

nini18

New member
אני חושבת שקצת קשה לה לנשום לידו חח

היא די מאוהבת בו.. וד"א מה שאני הייתי אומרת זה נקרא לזרום וגם זה נקרא להיות ש-ר-ל-י-ל-ה
חחח AND I LIKE IT

InbarKiii

New member
חחחחח עם אדם הכל מותר ../images/Emo3.gif

והיא לא נראת כזאת מאוהבת חחח שמעי..אני הייתי מתלהבת הרבה יותר אם היו מגיעות אליי התמונות האלה בגודל הזה
למרות שאולי היא החליטה לשמור על קור רוח חחח מובן!

nini18

New member
אם יש משהי ש100% מאוהבת בו זו היא

אצלה אני בטוחה. ועזבי את התמונות אם אדם היה עומד מולי הוא לא היה נשאר הרבה זמן על הרגליים חחח למי היה אכפת מהתמונות חח

nini18

New member
חחח ADAM FOR THE LOVE OF GOD

SHOW ME JUST A LITTLE BIT EXCITEMENT חח מייאש ... מתה עלב בכל זאת חחחחח

חחחחחחחחח איזה מותק !

מתה על זה שהוא רוצה לגרום לאנשים להיות בשוק, כ"כ אדם !

למעלה