BB 803

../images/Emo58.gif

אני אוהב את ברית ה"פיירנס", בעיקר את קייל. לזכות בהו"ה ראשון זה אף פעם לא דבר רע, אתה הראשון שכולם באים אליו בשביל ליצור בריתות ואני לא זוכר שהיה הו"ה ראשון שעף ב-5 השבועות הראשונים בעונות הקודמות. מכולם בבית, אני בעד קרול. לא רוצה שהיא תעזוב אבל זה בטח מה שיקרה ביום חמישי כי אני רואה שהמתמודדים האחרים אוהבים את אמבר והבכי שלה. חבל שדניאל לא הצילה את אחת מהן וג'ניוס לא עלתה לבלוק, אבל אי אפשר להאשים אותה, עשתה בחירה חכמה מבחינה אסטרטגית. בכלל, אני רואה את דניאל לעוד הרבה שבועות בבית, אהובה על שאר הדיירים וגם יודעת מה היא עושה, מה שכן, אני לא יודע אם נוכחות אביה בבית פועל לטובתה או לרעתה מבחינת האחרים. אני מתחיל להתגעגע לג'ולי. בעד: 1. קרול, 2. דניאל, 3. קייל. נגד: ג'ו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 803 וטו.

דניאל מפחידה אותי. היא רזה יותר מניקול ריצ'י! חוץ מזה אני חולה על ג'סיקה וג'ן. אם בפרק הקודם ג'סיקה כיכבה אצלי, אז עכשיו ג'ן הדליקה את המבערים והיא מתקדמת מהר מהר! כמות כזו של שגעון וטירוף לא נראו כבר הרבה זמן על מסכינו - עד כדי כך שבבית מלא מצלמות שאין לאן לברוח ממנו היא הולכת ואומרת שניק ניסה לנשק אותה
priceless. מעבר לכך שלושת הבנים והברית ה"נסתרת" שלהם יכולים ללכת לעזאזל. הבחור היחיד ששווה משהו בבית הוא דסטין. אני רק לא מצליחה להבין מה עובר עליו שהוא עוד מנסה להתחבב על ג'ו שוב (אולי יש לו מהשמו גדול? :-O) מעניין אותי אם כל שבוע נוכל להחליט למי אריק צריך להצביע, ועוד יותר מעניין לדעת מתי תהיה הפעם שבה הוא יחליט לא ללכת עם אמריקה, אלא לפי הברית / צרכים שלו. השבוע אגב הוא היה ממש מצוין. צריך לקבל מועמדות לאמי על כישורי המשחק המשכנעים! בינתיים אני מרוצה מאד מהעונה!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

יש פוטנציאל לשחקנים טובים בבית, אבל יחד עם זאת בינתיים די פרווה ואפילו משעמם. ג'ן כזו יצור שזה מפחיד. איך כזו סייקו עוברת את הסינון הקפדני ומגיעה לבית. הקול של ג'סיקה כל כך מעצבן - אפילו יותר מהולי מעונה 6. האמריק'ז פלייר היה טיפשי ביותר, וגם הביצוע של אריק היה פשוט דבילי. מקווה שהוא לא יניע את עצמו ממשימה למשימה וגם ינסה באמת לשחק משחק אסטרטגי תוך כדי - אחרת מצידי שיעיפו אותו ומהר. הברית המרובעת יכולה להחזיק מעמד, במיוחד שלא נראה שיש אנשים אחרים שניסו בכלל לעשות משהו דומה או אפילו בסדר גודל קטן יותר.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

חצי פרק עבר ותהיתי למה עוד לא הראו את אריק (
) עד שהגיעה המשימה. זה היה קצת מיותר לטעמי, חשבתי שה"משימות" יהיו יותר בכיוון של להפעיל אותו ליצור בריתות או להזין מידע שגוי לשחקנים אחרים, דברים מעניינים יותר, לא תרגילים במשחק מול מצלמה. אני לא מבין למה אנשים שלא מעוניינים להשתמש בויטו נלחמים על הזכיה בו, בייחוד כשזו רק תחילת העונה והויטו לא כזה חשוב כי עוד אין מחנות אמיתיים. מעניין מה דאסטין מוצא בג'ו, ההתרפסות שלו לפניו הופכת מביכה. סה"כ היה פרק קצת חלש ו... do I dare say it.... משעמם?? ששששששש.

maya567

New member
לא קשור לביבי

אבל מה verdax אומר? עד כמה שזכור לי doji היה זאב ביפנית. או שאני טועה....

verdax

New member
../images/Emo6.gif

זאב ביפנית, LOL. לא, זה היה משהו אחר, טיפשי במידה דומה, אבל זכרת נכון את היפנית
והניק הנוכחי הוא שם של דמות שאני משחק כבר שנים במשחק MMORPG ולא אומר שום דבר מיוחד, אבל יש לי חשבון GMAIL עליו, אז היה לי נוח גם לפתוח ניק בתפוז.

verdax

New member
../images/Emo132.gif

Massive multiplayer online role-playing game ב- wiki : http://en.wikipedia.org/wiki/MMORPG

maya567

New member
../images/Emo6.gif

נו אז התבלבלתי קצת. העיקר זכרתי משהו יפנית ומשהו עם זאב
אתם לא יכולים לקרוא לעצמכם בשמות שלכם וזהו? כבר הספקתי לשכוח את השם שלך (מצטערת...) ואת של דוג'י/וורדאקס אף פעם לא ידעתי. לא יכולתם למצוא כינוי נורמלי יותר כמו עדי? עמית? השורד שבאמת מגיע לו?

Oukami Kun

New member
אני נדב :)

והתחלתי עם הכינוי הזה, ואין לי כוח להחליף אותו. אולי מתישהו כשממש יימאס לי ממנו.

maya567

New member
וואלה... סורי שוב ../images/Emo140.gif

וחלילה לא מבקשת להחליף כינוי. רק שמדי פעם תזכירו את השם שלכם

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק די פרווה. אין ספק שג'ן מתחרה בג'ו בלעצבן את כולם. המשימה של אריק הייתה סתמית, אישת קיוויתי שג'ו ייבחר כי זה היה מבטיח קצת דרמות וגם שהוא היה הולך ומספר לכולם. הקטעים של ניק והבנות משעשעים לא יותר (הוא חושב שהוא הארווי?), מזל שג'ו התערב ולכלך (וזו עוד סיבה שצריך להשאיר אותו קצת בבית), בכלל הרביעה של קייל והבנים קצת משעממת כברית. מי יעוף השבוע, לא אכפת לי הלוואי שהHOH הבא יהיה מישהו שרוצה להכניס עניין לבית.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifBB803

פרק משעמם!! גן סייקו וחבל שדניאל לא השתמשה בויטו \ דניאל היא הפייבוריטית שלי לבינתיים (למרות שאני לא צופה לה עתיד רחוק) נראה שגם קייל והבנים לא ממש רוצים אותה רק חבל שלא נרקמות עוד בריתות אני מניח שעד שיתגלה הברית של הפיירנס(מאיפה השם)? לא תקום עוד ברית מוזר שחצי פרק לא מראים את אריק ורק הקטע של החובה של האמריקז פלייאר מריאם אותו בבום גזה. גו מגעיל ומחכה שיעוף-

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שהפרק היה משעמם. אני חושב שזאת אפילו יחסית התחלה חזקה לביג-בראטר, הרבה יותר חזקה מהשבוע הראשון של עונות 4 ו-5. ג'סיקה פשוט גומרת אותי בצחוק, היא חיה בסרט אפילו יותר מג'ן ויש לה השקפת עולם ממש ממש... מצחיקה. אפרופו ג'ן, פאקינג A, איזה בחורה מוזרה, קודם העניין עם התמונה ועכשיו זה. וואו. קראו לי שטחי אבל אני בעד קרול לגמרי מול אמבר. אין לי כוח לבחורה בכיינית שתרוץ לי על המסך ותגיד שבוע אחרי שבוע שהיא פה בשביל הילדים שלה ובלה בלה בלה, כבר עייפתי מזה. חוצמזה, שאני ממש רוצה להמשיך לראות את קרול רוקדת ומתמתחת (בעיקר בקטעי ה-After Dark). אריק הולך לפי דעתי על אסטרטגיה ברורה מדי בבית, מתחת לרדאר וחבר של כולם. הוא יותר מדי מפחד לשייך את עצמו למישהו ובזמן הזה, בריתות מתחילות להיווצר והוא עלול למצוא את בחוץ לגמרי. אהבתי את השימוש, המתוחכם יש לומר, בטיפות כדי שזה יראה שהוא בוכה. זהו, סך הכל צפייה מהנה בהחלט, לא משהו שמעיף אותך וגורם לך לחשוב על זה שזה נגמר, אבל ממש ממש כיף פשוט לראות את זה. אה, מייק וזאק (שני החבר'ה בפיירנס) פשוט משעממים. זאק בכלל חושב שהוא אלוף העולם בביג בראטר ובתאכלס הכאריזמה שלו מגיע בערך לגובה של סיגריה, אז אני לא מבין מאיפה כל היהירות הזו.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

באמת?זה שעמם אותכם?אותי זה ממש ממש שעשע! ג'ן כ"כ קריפית שהיא פשוט עושה לי את זה
היא כ"כ מטומטמת שאני לא יכול לזוז מהמסך כשהיא מדברת. אני לא יודע אם אני יותר שונא אותה,או יותר אוהב אותה.אבל בטח לא יכול להשאר אדיש אליה. דניאל כ"כ מדהימה.ללא ספק הייתי שמח לראות אותה מעלה את ג'ו שמעצבן אותי ממש.אבל לא ציפיתי שזה יקרה ובהחלט מבחינת אסטרטגית,היא עשתה את מה שהיא הייתה צריכה לעשות. כל פעם שמזכירים את השם קרול אני רק מחכה שיראו את ג'סיקה ולראות את התגובה שלה
כ"כ מלכה.במיוחד כשקייל בחרה בה להנחות את הויטו וכשהם מצאו את הויטו של קרול
ואתם יודעים למה ג'ו הכי צריך לעוף?!%$# אתם ראיתם איך הוא ישב על ניק וניק חיבק אותו?
אני הייתי צריך להיות שם במקומו!#@$#@ בין הידיים המסוקסות והשריריות האלה |מזילריר| אריק בכלל עשה עבודה פנומנלית.קייל הולכת להסתכל על זה חזרה בבית ולא לצאת ממנו שבועיים. מעניין אותי מה עוד הוא יעשה,כי יש לו את הכישורים.ענק! קרול לא ממש עשתה משהו כדי שאני יאהב אותה וארצה שהיא תישאר מצד שני אמבר מעצבנת אותי לרוב ככה שלא ממש משנה לי מי תלך פבוריטים:דניאל,ג'סיקה,דסטין,אריק וניק. שנויה במחלוקת:ג'יינביולס לעוף:ג'ו.ויש עוד כמה ממש אנמיים שממש לא אכפת לי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שלא הבנת כל כך איך הולך הווטו. מי שזוכה בווטו יכול או לא לעשות כלום, או לתת "ווטו" לאחת מהמועמדויות של ה-HOH (ממש כמו ווטו אמיתי). במקרה כזה - ה-HOH הוא מי שמחליט את מי לשים במקום, ולא זוכה הווטו.

למעלה