../images/Emo58.gif
אני לא חושב שהפרק היה משעמם. אני חושב שזאת אפילו יחסית התחלה חזקה לביג-בראטר, הרבה יותר חזקה מהשבוע הראשון של עונות 4 ו-5. ג'סיקה פשוט גומרת אותי בצחוק, היא חיה בסרט אפילו יותר מג'ן ויש לה השקפת עולם ממש ממש... מצחיקה. אפרופו ג'ן, פאקינג A, איזה בחורה מוזרה, קודם העניין עם התמונה ועכשיו זה. וואו. קראו לי שטחי אבל אני בעד קרול לגמרי מול אמבר. אין לי כוח לבחורה בכיינית שתרוץ לי על המסך ותגיד שבוע אחרי שבוע שהיא פה בשביל הילדים שלה ובלה בלה בלה, כבר עייפתי מזה. חוצמזה, שאני ממש רוצה להמשיך לראות את קרול רוקדת ומתמתחת (בעיקר בקטעי ה-After Dark). אריק הולך לפי דעתי על אסטרטגיה ברורה מדי בבית, מתחת לרדאר וחבר של כולם. הוא יותר מדי מפחד לשייך את עצמו למישהו ובזמן הזה, בריתות מתחילות להיווצר והוא עלול למצוא את בחוץ לגמרי. אהבתי את השימוש, המתוחכם יש לומר, בטיפות כדי שזה יראה שהוא בוכה. זהו, סך הכל צפייה מהנה בהחלט, לא משהו שמעיף אותך וגורם לך לחשוב על זה שזה נגמר, אבל ממש ממש כיף פשוט לראות את זה. אה, מייק וזאק (שני החבר'ה בפיירנס) פשוט משעממים. זאק בכלל חושב שהוא אלוף העולם בביג בראטר ובתאכלס הכאריזמה שלו מגיע בערך לגובה של סיגריה, אז אני לא מבין מאיפה כל היהירות הזו.