BB 803

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אה אוקיי ../images/Emo58.gif

אבל איך הבנת שאני לא הבנתי?! כאילו אני הבנתי עד הקטע שהHOH מחליט את מי לשים,כי חשבתי שמי שקיבל את הווטו מחליט. עכשיו אם כבר הגענו להסברים,תוכלי בבקשה להסביר לי עוד משהו
עד מתי הHOH נשאר הHOH?עד האתגר הבא שקשור אליו?

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

הוא נשאר HOH עד חמישי בלילה אחרי האוויקשן, שאז יש עוד תחרות HOH והזוכה החדש זוכה. הHOH לא משתתף בתחרות שאחרי, כלומר אפחד לא יכול להיות HOH ברצף. והיא בטח הבינה מהמשפט : "דניאל כ"כ מדהימה.ללא ספק הייתי שמח לראות אותה מעלה את ג'ו שמעצבן אותי ממש."

maya567

New member
../images/Emo45.gif

והפעם היחידה ש-HOH יכול להיות פעמיים ברציפות זה בתחרות האחרונה בפיינל 3. כלומר, אותו HOH יכול להיות גם בפיינל 4 וגם בפיינל 3. זהו.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

גם אותי לא שעמם. תנסו לפשפש בזכרונכם ותגלו שהתחלה עונה 6 הייתה גרועה בהרבה. וגם היא לא הייתה גרועה. כנראה הגעתי למצב שכל פרק של ביבי ירצה אותי.. בכל מקרה, את הברית של קייל והבנים אני ממש לא אוהב ואני מקווה שהאחרים יתעוררו ויקומו עוד בריתות בבית. את אמבר הייתי מעיף רק בגלל הדבר המוזר הזה על הפרצוף שלה שהיא קוראת לו אף. דסטין
ג'ו חייב לעוף מהר, והיה ממש נחמד שאריק פותח את הלב ובוכה מול קייל והיא פשוט בוהה בו. ממש אישה חמה ומלאה אמפתיה. מחכה להעפה, נקווה שקרול תישאר..

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ואוו, פשוט דמויות נפלאות. ג'ן??
קרול ממש חמודה. הקול של ג'סיקה מעצבן אותי. ממש. ממש ממש. ממש ממש ממש. ג'אמיקה גם טובה. דאסטין נראה כמו אחד שמבין את המשחק ומבין מהחיים שלו. בניגוד לג'ו, שהוא סתם אוחצ'ה כלבתית. זאק והשני שאני לא זוכר איך קוראים לו פשוט משעממים. ניק עוד איכשהו בסדר. יש לו מבטא מוזר. קייל מזכירה לי את לינט מעקרות בית נואשות. בהתנהגות. לא יודע למה
אריק LOL הוא קצת קריפי, אבל הקטע עם העדשות היה אדיר. סה"כ פרק טוב.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני רואה שהרבה יותר אנשים רואים ביבי בפורום.. מצוין. רק תתחילו לראות עונות חוץ מארה"ב, בבקשה
בכל מקרה, פרק משעמם. אפילו הפסקתי באמצע לקצת. רק דניאל שווה צפיה בינתיים.

למעלה