זהירות: חפירה
קודם כל עיצוב הבית: קצת הגזימו עם הצבע השנה. דוגמאות אקראיות של פסים וצורות בכל צבעי הקשת, מה זה פה? אולי אני קצת מגזים בתגובה שלי, אבל לי זה נראה כאילו נתנו למעצב הבית קראק בזמן העבודה. אולי הוא קיבל אותם מהמתרגמים של AXN ז"ל, שאם אתחיל לדבר עליהם לא אגמור גם מחרתיים. יש רק עשרה מתמודדים חדשים, וזה אומר רק דבר אחד - מתישהו המנטורים ייכנסו בעצמם למשחק. ג'ולי רובוטית כתמיד (היא ברצינות צריכה להתחתן עם גיא זוארץ. שניהם רובוטיים, ויב"ז תוכל להיות עם גבר יותר ברמה).
לגבי המתמודדים עצמם, נראה שאחרי 13 עונות החליטו לשנות את משפט המחץ האחד שהם אומרים, להצגה של כמה משפטים. לדניאל יש מוניטין גדול על השם (כולל דן שגם לו קוראים דניאל), אני מקווה מאוד שהיא תצליח לשמור עליו. את איאן אני כנראה הולך לחבב, נקווה שיצליח יותר מהחנון הקודם. לגבי וויל - הומואים בריאליטי אמריקאי נחלקים לשני סוגים עיקריים - אלה שנחמדים ובכל זאת משחקים ומשחקים היטב (ריצ'ארד, רייף, טוד מהישרדות, קווין מ-BB) ואלה שמנסים להשתחרר מהסטיגמה ותוך כדי הופכים לחלאות אדם (קולטון וברנדון קווינטון מהישרדות, מ-BB לא קופץ לי מיד נציג). אני מקווה שווילי ישתמש בכל העורמה של אחיו, אך יימנע מהיוהרה שלו. ג'ן מטאליסטית
נקווה שהיא קצת תעלה את הרמה של המשבצת. בהתחשב בביצועים האיומים של אדם, זה לא יהיה קשה. עד כה יש לי שני פייבוריטים ממבט ראשון.
ואז נחשפים הותיקים. דן
וזה רק אני, או שהוא פתאום נראה טוב עכשיו? כמובן שהוא לא כזה מהמם ואני בכל מקרה סטרייט, אז אין מה להשוות לג'אנל
מצידי שלא תשתתף בתחרות בכלל, רק שתחווה את דעתה על המתרחש בוידויים ויש מתכון לעונה מעולה. בריטני גם מהממת
עם בוגי אני אסתדר. ואיך זה שכולם התחתנו? צירוף מקרים? ווילי יתקשה להסתיר את זהותו, אבל כל עוד הוא לא ילך עם "האמת והערכים" (
) כמו ברנדון, שיהיה לו בהצלחה. אני ממש לא אוהב את הקטע של הקבוצות, ובמיוחד לא כשמישהו יודח על ההתחלה. ואחרי זה עושים תחרות בין הקבוצות? מה הולך פה? הקבוצה של דן מפסידה, והוא שולח את ג'ודי הבייתה. לדעתי היה לה פוטנציאל, אבל שיהיה. עכשיו ווילי הוא HOH, טוויסט חדש יגיע ביום שני
ואני מקווה לטוב. באמת שבכל הקשור לטוויסטים, פחות זה בדרך כלל יותר.