BB14 - שירשור פרק ראשון!

אורישקי

New member
BB14 - שירשור פרק ראשון!

הפרק הראשון ששודר אתמול בלילה באמריקה כבר יצא, תשרשרו דעות לפה.

תזכרו - אם אתם רוצים לדבר על הפרק תסמנו

ואם אתם רוצים לספר על משהו מהלייב פידס תרשמו בכותרת שיש בהודעה ספוילר מהלייב פידס
ולא לפרסם ספוילרים בכותרת! הודעה עם רמז למה שייקרה תימחק אוטומטית!
ובקשה אחרונה, אל תדברו על הורדות בפורום

תהנו!

אורישקי

New member
פרק ראשון!

בעיקרון לא כל כך נפלתי מהפרק,
הטוויסט עצמו נחמד וזה עדיף מאשר שחקנים חוזרים שממש היה הורס את המשחק,
אבל אני מוצא את זה חבל שבמקום עונה רגילה ואז שנה הבאה אולסטארס ששם בריטני ובעיקר דן ישחקו משחק בשביל עצמם, הם מוסיפים את הטוויסט הזה.
כנ"ל ג'אנל, כל היופי בעונה שלה היה לראות אותה שורדת ועושה בלאגנים ועכשיו היא בסה"כ תייעץ לקבוצה שלה?
מה שכן - תמיד חלמתי שבאולסטארס שקרכלשהו דן ובריטני יעשו ברית שתשלוט במשחק
אז אולי פה הם יעבדו ביחד.
יש לי הרגשה שדווקא בריטני, זו שממש לא מתאימה להיכל התהילה של BB עם כל הכבוד, תנצח פה עם איזה מישהו מהקבוצה שלה.
מסכנה ג'ודי, זה הטוויסט הכי טיפשי ואכזרי שהיה בכל העונות של BB כנראה. ובכלל את הקבוצה של דן אני הכי מחבב.
מפחיד אותי שאיאן יהיה כמו קוקראן מהישרדות.
ווילי האנץ דווקא מגניב! אחד האנשים שם עם הכי הרבה פוטנציאל והוא גם HOH! בן יתלהב. בריטני עשתה בחירה מאד חכמה לדעתי. והוא וראסל כל כך דומים!!! זה לא כמו ברנדון האנץ שהיה ממש שונה מהם.

לא ברור מה הקטע שנשארנו עם 11 מתמודדים, אם כבר עושים את הטוויסט דה-וויס הזה אז שהיו נשארים עם 12 איש.

דן/ג'אנל FTW

Nameless One

New member

העפה מהירה של מתמודדים מרמזת על זה שיש מצב ש"המאמנים", יכנסו במהלך המשחק בתור שחקנים.
ולגבי ווילי, הוא נשמע ומתנהג כמו שכפול של ראסל, מזל שכולם בבית מודעים לגבי מי הוא, הוא לא יחזיק עוד הרבה זמן במשחק.

biסk

New member
1401

זה כל כך גרוע!
כל הפרק הייתי עם פרצוף כזה בערך:

בשביל מה להחזיר את דן וג'אנל אם הם לא יכולים לשחק? מה זה השטויות האלה? מאמנים? WTF? מה המפיקים שם חשבו לעצמם? הם לא יכולים להתחרות, לא יכולים "לבגוד" או לסגור דילים, אין שום עניין, אין שום דרמה.ועוד הפרס שלהם כזה עלוב...קיץ שלם לשעמם את עצמם למוות בשביל 100 אלף דולר?

הפרק היה גרוע. ודווקא הניוביס מעניינים. הייתי שמח אם הייתה עונה של 14 חדשים ושנה הבאה אולסטארס עם 4 המאמנים (שבאמת ראויים כולם לשחק עוד פעם, אולי חוץ מבוגי שמיצה את עצמו לפחות מבחינתי).
אני באמת לא רואה איך העונה הזאת מתרוממת ומגיעה לשיאים של 6,7,8 ו10 אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני כמובן אמשיך לראות כל פרק ולהתעצבן מחדש!

אוף!

B R A Y E R

New member
מנהל

ווילי האנץ עשה כבוד למשפחה

הוא ממש דומה לו חיצונית(ובמבטא ממש), ונראה שיש להם את אותו השכל, ואני מאחל לו בהצלחה! עד כה הולך לו יפה מאוד

והופעת האורח של ראסל הייתה ענקית

חוץ ממנו אהבתי את ג'ודי והצטערתי שעפה ככה סתם,
וגם הטבח נשמע לי אחלה למרות שלא ראינו ממנו הרבה..
ומהבנות הבלונדיניות אני עדיין לא מבדיל..
יש כבר 3 שנתפסו לי לרעה בעין - איאן, פאביו2 והמתולתל שחי קצת בסרטים.
נראה מה יהייה!

amitooshacham

New member
לא מצליח למצוא אותו אצל הדודים..

אם למישהו יש קישור תשלחו בבקשה מסר.

niro62

New member

ממש לא התלהבתי מהטוויסט, אני רגיל מהטוויסטים של ביג ברודר שיש תחכום במיוחד אחרי הטוויסט של העונה הקודמת שהיה מדהים! ובמקום זה הביאו 4 שייעצו, ובדוגרי אין מה לייעץ כל אחד עושה את זה בדרך שלו, ואין איזה נוסחא מדויקת איך לשחק או איזה משהו שמצפים לראות או איזה רמה מסוימת כמו שיש בתחרויות שירה למיניהן, לכן הטוויסט הזה חסר כל טעם, היו יכולים לתלות תמונות של ה4 וזה היה יוצר אותו אפקט.
אני ציפיתי שיהיה משהו מתוחכם כמו שיגידו שמתי שכל הקבוצה של המנטור מודחת הוא הופך להיות מתמודד בעצמו, ואז יש למנטור דילמה עם ללכת עם הקבוצה שלו או ללכת נגדם וגם למתמודדים יש דילמה אם להקשיב לו או לא. אבל החליטו ללכת על טוויסט יבש.
על ג'ודי ממש כואב לי, ממש ציפיתי שהיא תיהיה פייבוריטית והאמת ניראלי היה לה איכויות חברתיות מעולות כמו לדניאל מעונה 3 והיא בכללי ניראית חכמה.
פרנק הולך להגיע רחוק, למרות שניראלי שווילי יעמיד אותו להדחה.
בריטני עשתה טעות ענקית שנתנה לווילי את הHOH עכשיו הוא יעשה מהלך גדול מידי להתחלה ושבוע אחרי זה כול הבית יהיה נגדם.
מבחינת הבנות, אני חושב שאשלי הולכת להפתיע, וגם ג'ג'ו יכולה להיות טובה, אבל אשלי אין לי ספק שתיהיה שחקנית טובה.
בסך הכל לא נפלתי, אבל נקווה לטוב

NP16

New member
התחלנו ..

די נחמד, מחשיב את זה כמין הקדמה עוד לא ממש פרק ראשון.
נראה שיש פוטנציאל,דווקא לא סולד מהרעיון של הקואוצ'רים כי אני לא רוצה שעכשיו אולסטארים ישחקו,רציתי משחק של ניוביז.
ואני חושב שזה עניין של ממש קצת זמן, כשיעמדו להדחה אנשים והמאמנים יתערבו בצורה ברורה במשחק ויהיו לגמרי בפנים ואולי זה יוכל להבטיח שיהיה גם מהלכים מעניינים כי הם יראו למתמודדים דברים שהם לא היו רואים וייתנו להם רעיונות שלא היו חושבים עליהם .
יהיה גם כיף לראות אותם בבית להרבה זמן,חבל שבאמת במקרה כזה וויל לא נמצא הוא היה עושה הרבה כיף.

אם אני משווה כזה פתאום לעונה 11,אז הקבוצה של בריטני מיד תיכנס לי כהאתלטים, יצא לה קבוצה די חזקה וכזו שכנראה תשלוט לאורך זמן אבל אני לא חושב שהמנצח ייצא משם למרות שאני די שם עין על שלושתם. והבחירה בווילי לHOH הייתה טובה, אם להיות HOH הכי טוב מלבד האחרון זה הראשון אז זה יכול לעשות לו טוב.
הקבוצה של בוגי תהיה באופן ברור האאוטקאסט, יצא לו קבוצה של הווירדים,אישית דווקא מחבב את איאן .
הקבוצה של ג'אנל איך לא יצא לה הפופולרים,בייחוד אשלי שמוקדם לומר אבל היא ההימור שלי לניצחון בייחוד כי אני חושב שג'אנל מזליסטית אז אני הכי מהמר עליה מהקואוצ'רים לאחת שתנצח .
ושל דן, לא הייתי אומר ממש מתאימה למוחות, אבל כן 3 בחורות שיכלו ויכולות למצוא את דרכן לגמר בקלות עם כישוריים חברתיים ופלרטוטים, על אף ההדחה הזו של ג'ודי, דן גם בקלות יכול למצוא את עצמו זוכה .
לא הצטערתי דווקא יותר מדי על ג'ודי, לא דרך אידיאלית להיות מודח בה אבל חשבתי שבדניאל למשל יש הרבה יותר פוטנציאל.

יאאלה,שתהיה עונה טובה.

B R A Y E R

New member
מנהל
צפוי

איך שראיתי את איאן לראשונה ידעתי שתפייברט אותו!

Nameless One

New member
לגבי הבחירות של דן
מהפידז

ג'אנל ובריטני חושדות שהבחירה של דן הייתה אסטרטגית-
הוא בחר בנות שיהיה לו קל לשלוט עליהן "בשלב הבא" של המשחק. (השלב בו המנטורים יכנסו בתור שחקנים, לא ברור אם הן יודעות שהן יחזרו בתור שחקנים או שזו ספקולציה מצידן)

amitooshacham

New member

ממש מאכזב. נחמד לראות את ג'אנל, דן ובריטני (לבוגי לא התגעגעתי), אבל הטוויסט די מטומטם. מצד אחד חבל להביא ארבעה מבין השחקנים הכי טובים שהיו בתכנית ולא להראות אותם הרבה. מצד שני, אם יראו אותם הרבה, העונה תרגיש מפוספסת כי בשורה התחתונה השחקנים פה הם הניוביז ולא נצליח להכיר אותם לעומק אם יתעמקו באולסטארים.
בקיצור, זה יהיה מאכזב לא משנה איך העורכים יבחרו לעשות את זה.

amitooshacham

New member
אגב, הצעה למשחק

חשבתי על משחק שיכול להיות מעניין.
פעם בשבוע כל גולש בפורום בוחר בשחקן אחד (מהניוביז כמובן). ברגע שבחרת בשחקן כלשהו, אין אפשרות לבחור בו יותר עד סוף העונה.
כל שחקן שבוחרים נכנס ל"רשימה" שלכם, כך שלכל גולש נוצרת רשימה שמתרחבת מדי שבוע.
על כל שחקן ברשימה שלכם שעדיין נמצא במשחק, מקבלים נקודה. על שחקן שמודח מפסיקים לקבל נקודות.
זה יוצר מצב מעניין בו צריך לבחור בשבועות הראשונים את השחקנים שיגיעו רחוק (כדי לקבל עליהם הכי הרבה נקודות) וככל שהפרקים מתקדמים יש פחות מבחר. בשלב כלשהו יגמרו הבחירות לכולם ואז נראה למי יש הכי הרבה נקודות.
מה אתם אומרים ?

זהירות: חפירה

קודם כל עיצוב הבית: קצת הגזימו עם הצבע השנה. דוגמאות אקראיות של פסים וצורות בכל צבעי הקשת, מה זה פה? אולי אני קצת מגזים בתגובה שלי, אבל לי זה נראה כאילו נתנו למעצב הבית קראק בזמן העבודה. אולי הוא קיבל אותם מהמתרגמים של AXN ז"ל, שאם אתחיל לדבר עליהם לא אגמור גם מחרתיים. יש רק עשרה מתמודדים חדשים, וזה אומר רק דבר אחד - מתישהו המנטורים ייכנסו בעצמם למשחק. ג'ולי רובוטית כתמיד (היא ברצינות צריכה להתחתן עם גיא זוארץ. שניהם רובוטיים, ויב"ז תוכל להיות עם גבר יותר ברמה).

לגבי המתמודדים עצמם, נראה שאחרי 13 עונות החליטו לשנות את משפט המחץ האחד שהם אומרים, להצגה של כמה משפטים. לדניאל יש מוניטין גדול על השם (כולל דן שגם לו קוראים דניאל), אני מקווה מאוד שהיא תצליח לשמור עליו. את איאן אני כנראה הולך לחבב, נקווה שיצליח יותר מהחנון הקודם. לגבי וויל - הומואים בריאליטי אמריקאי נחלקים לשני סוגים עיקריים - אלה שנחמדים ובכל זאת משחקים ומשחקים היטב (ריצ'ארד, רייף, טוד מהישרדות, קווין מ-BB) ואלה שמנסים להשתחרר מהסטיגמה ותוך כדי הופכים לחלאות אדם (קולטון וברנדון קווינטון מהישרדות, מ-BB לא קופץ לי מיד נציג). אני מקווה שווילי ישתמש בכל העורמה של אחיו, אך יימנע מהיוהרה שלו. ג'ן מטאליסטית
נקווה שהיא קצת תעלה את הרמה של המשבצת. בהתחשב בביצועים האיומים של אדם, זה לא יהיה קשה. עד כה יש לי שני פייבוריטים ממבט ראשון.

ואז נחשפים הותיקים. דן
וזה רק אני, או שהוא פתאום נראה טוב עכשיו? כמובן שהוא לא כזה מהמם ואני בכל מקרה סטרייט, אז אין מה להשוות לג'אנל
מצידי שלא תשתתף בתחרות בכלל, רק שתחווה את דעתה על המתרחש בוידויים ויש מתכון לעונה מעולה. בריטני גם מהממת
עם בוגי אני אסתדר. ואיך זה שכולם התחתנו? צירוף מקרים? ווילי יתקשה להסתיר את זהותו, אבל כל עוד הוא לא ילך עם "האמת והערכים" (
) כמו ברנדון, שיהיה לו בהצלחה. אני ממש לא אוהב את הקטע של הקבוצות, ובמיוחד לא כשמישהו יודח על ההתחלה. ואחרי זה עושים תחרות בין הקבוצות? מה הולך פה? הקבוצה של דן מפסידה, והוא שולח את ג'ודי הבייתה. לדעתי היה לה פוטנציאל, אבל שיהיה. עכשיו ווילי הוא HOH, טוויסט חדש יגיע ביום שני
ואני מקווה לטוב. באמת שבכל הקשור לטוויסטים, פחות זה בדרך כלל יותר.

אורישקי

New member
לא עולה לך?

כל ההומואים שהיו בBB פרט לקווין ודסטין שהיו סבבה היו זוועה אחד אחד.
באנקי,מרסלס,וויל של עונה 5,בו,ג'ו,רייגן,לאוון....

ודן תמיד נראה טוב חחח. מה שהפתיע אותי שהוא לא נשוי למוניקה בכלל!

למעלה