BB14 - שירשור פרק ראשון!

|הדחקה|

ואני בפירוש דיברתי על כאלה שהיו עם אופי גועלי כמו קולטון. האמת שג'ו באמת יכול להיכנס לקטגוריה, פשוט לא ראו ממנו יותר מדי.

maya567

New member

כיף!
אין לי יותר מדי מה להוסיף, רק שכיף.

ווילי האנץ יכול היה להיות קצת יותר חכם, ולהגיד שהוא מאלבמה או מקום דרומי אחר, ולהגיד שתמיד אנשים אומרים לו שהוא דומה לראסל האנץ אבל אין קשר. גם אז כנראה לא היו מאמינים לו, אבל אולי הוא היה מקבל יומיים של חסד.

ג'אנל
. דן

Boran

New member

שוב, הטוויסט הזה הוא שטות. תנו לאסטרטגים שבמשחק לפתח אסטרטגיות חדשות משל עצמם. זה מסרס את המשחק לגמרי - זה כמו להפוך את כל הדיירים החדשים לכלי שחמט במשחק של ארבעה שחקנים חוזרים, ומסרס את האפשרות של הדיירים החדשים להתקדם ולפתח אסטרטגיות משלהם.
לדעתי דן היה צריך לבחור באח של ראסל (שאגב, באמת ממש דומה לו). לא ברור לי למה דוקא בריטני בחרה בו, ודן הלך על הבחורות. אין בזה שום היגיון, וממש חבל לי שדן בחר דוקא בשחקניות שלא נראה כאילו יכולות להפציץ אסטרטגית - זה מסרס את כל הנוכחות שלו במשחק.
קיוויתי מראש שבוגי את איאן, זה נראה כאילו לאיאן יש ראש טוב למשחק. שוב, חבל שאנשים כמוהו וכמו אח של ראסל מסורסים בעקבות הטוויסט הזה.

מה שכן, הבחירה של בריטני להו"ה הייתה חכמה. אח של ראסל אכן צריך את השבוע הראשון הזה כהו"ה.

וכמובן, ג'ולי ממשיכה להיות המנחה הכי גרועה בעולם

NP16

New member
לא מבין אותך

למה זה אמור לסרס אותם?? את הפרס היותר גדול עדיין השחקנים עצמם מקבלים, זה לא שרק המנטורים זוכים.
הם לא חייבים להקשיב למנטורים תמיד, בטח שלא לעשות ר-ק מה שאומרים להם, וגם בכלל לא חייבים להיות נאמנים ל-2 האחרים בקבוצה שלהם. לא ראיתי שום סירוס בטוויסט הזה, רק ההפך.

איך התגעגתי לבריטיני ולווידויים שלה. היא הדמות המצחיקה בהיסטוריה של התוכנית! כבר בפרק הראשון היא התחילה עם זה, כזה כיף!

http://www.youtube.com/watch?v=ZFtzgc33G80
אין דברים כאלה!!!

אני די בעד כל מי שבקבוצה שלה כי בא לי שהיא תקבל את ה-100K, חוץ מווילי שדי נמאס לי ממשפחת האנץ כמו שנמאס לי ממשפחת מריאנו.

התגעגתי גם לג'אנל ודי מעודד את וויל עם ONE L מהקבוצה שלה. הוא בא לי בטוב.

אני כל כך רואה את עצמי מעודד במהשך גם את הבנות של דן.

למעלה