BB15 E 18

אורישקי

New member

פעם ראשונה שהמתמודדת שאני הכי אוהב היא המתמודדת שאמריקה הכי שונאת בעונה בערך
קווין אמנדה
נראה לי היא בטופ 10 שלי לפחות. למרות שהיה מיותר סתם לריב עם קנדיס אבל קנדיס סתם מעצבנת ואמנדה ממש צודקת.

מה שכן אני מעדיף שייתהפכו על ספנסר כי קנדיס דווקא יכולה להביא דרמה. ואז גם נשאר עם 7 בנות לעומת שלוש בנים. תענוג!

ולפי הפייסבוק של BB יש ג'ורי גדול יותר העונה

B R A Y E R

New member
מנהל
תחליט

קווין אמנדה, קווין טהוניה או קווין האנה?!
כל פורום יש לך מלכה אחרת!

אורישקי

New member
כל סדרה והקווין שלה!

ויש פעמים עם כמה קוויניות באותה סדרה!

אבל אמנדה היא המקורית

אבל למה צריך שם של אישה?

פשוט קווין

Is this the real life?
Is this just fantasy
Caught in a landslide
No escape from reality

niro62

New member

העונה חוזרת להיות מעניינת בפרקים האחרונים, אני ממש רוצה לראות הדחה של אמנדה למרות שכיף לראות אותה, אבל הדחה שלה תטרוף פשוט את כל הקלפים, כי היא זאת ששלטה בכל ברית וכל הדחה מאז ההתחלה, והיא גם הדבק של הבריתות שקיימות בבית בערך. עדיין אני מת עליה, אוף אני חצוי אני אוהב אותה אבל מת שתעוף!

אורישקי

New member

חס וחלילה! אם כבר הדחה של הלן או של מישהו אחר מהברית הזאת.
אבל הדחה של קווין אמנדה תדיח את המתמודדת הכי מעניינת במשחק בשלב מוקדם מדי.

NP16

New member

YOU CAN HATE HER
YOU CAN BE INLOVE LIKE I AM ( ועכשיו זה סופית כי מצליח לאהוב אותה אפילו שהיא מטומטמת ועושה שטויות
)

התחרות ויטו הייתה קורעת
ורוב הפרק הזה צחקתי.
מה שבטוח- אין עונה בלי אמנדה

כל הפרק היה פשוט עליה!! אין לה שום דבר אחר להראות!
וגם בטוח שגם השבוע היא תעבור את זה עם 0 קולות אתם יכולים להיות בטוחים

וכל אלה שיגידו לה איך לשחק בסוף ייתנו לה את המליון תודה לכם

זה קצת יותר קשה להיות על הבלוק פעמיים רצוף שאתה לא יודע מי מעמיד אותך. וזה היה ממש מצחיק שהיא לא הבינה למה אמריקה יכולה לשנוא אותה
מסכנה. מעניין מתי הם יגלו ואם בכלל יגלו שזה אמריקה.

קנדיס אומרת שהיא לא תלך בלי קרב זה גם כן מצחיק, כי לא תיראו שיחה שבה היא הולכת ומנסה לקמפיין . רק קצת לוחשת לאליסה,הלן וג'סי שיעשו בשבילה את העבודה.

לא יכול לחכות להלילה לראות לייב מה קורה בהדחה השנייה

NP16

New member
וזה כמובן היה אמור לבוא יחד חחח

שאפשר לשנוא אותה ואפשר להיות מאוהבים בה
אבל מה שבטוח שאין עונה בלעדיה

קווין אמנדה בתחת שלי.

העונה יש שתי שחקניות טובות. לשתיהן יש בריתות רבות, וצבא של אנשים שמגנים עליהן ורוצים אותן במשחק. מאחת מפחדים, את השנייה מעריכים. אחת משחקת טוב, השנייה משחקת מעולה ולא לשווא מקבלת עריכת מאסטרמיינד (בניגוד למה שאמרתי לפני כמה פרקים)- אמנדה והלן.

אמנדה משחקת טוב, אבל:
1. משחקת טוב בשביל מקום 2. משחקת גרוע מאוד בשביל ניצחון. היא בחיים לא תנצח, גם לא את ספנסר, אם היא תמשיך בגישה הזו.
2. משחקת בצורה מאוד מכוערת. אף פעם לא אהבתי את אסטרטגיית הבריונות.

מולה יש את השחקנית הכי טובה העונה שמקווה שהיא תגבור על המכשפה- הלן. כולם מעריכים אותה למרות שיש לה דם של הרבה אנשים על הידיים.

מקריי ואנדי בעלי מזל שהתחברו לאמנדה; אליסה בעלת מזל שהתחברה להלן. אף אחד לא ירדוף אחרי שלושתם כי כך יסתבכו עם אמנדה והלן, וזו בגדול המהות של ״ברית בלתי סודית״. גם ארין עשתה בשכל שהתחברה עם שתיהן, אך בצורה פחות נראית לעין.

כאן בדיוק נפלו ג׳סי, קנדיס, ג׳אד וספנסר.
בעוד ספנסר גם היה בתוך ברית עם הווארד והיה בעל יתרון כשהווארד עדיין שיחק, אולם ג׳סי וקנדיס מעולם לא התחברו בברית רשמית עם אף אחד בצורה נראית לעין. לכן שתיהן מטרות מאוד נוחות. שתיהן התחברו עם הנספחים (קנדיס עם אליסה וג׳סי עם ג׳אד וקנדיס עצמה, אבל זה לא מספיק. ספנסר התחבר עם האדם הלא נכון ולכן גם הוא מטרה מאוד נוחה. ג׳אד כן התחבר בברית לאמנדה, אולם היא סודית, והיא כבר לא סומכת עליו ממילא. המכשפה רוצה לבקדר אותו בהדחה הבאה.

ג׳ינה מארי פשוט בזבוז של הו״ה.

למרות זאת, הפייבוריטית שלי היא ג׳סי. א, היא זאת שמשקפת הכי הרבה אנושיות מאלה שנשארו בקאסט. שווה לעודד אותה רק כי היא באמת היחידה שתעמיד את מקרנה להדחה. מקווה שיקרה נס והיא תשרוד את מחר!

שכחתי לציין שהסימן הכי טוב לכך ששתיהן משחקות טוב, הוא שעד עכשיו שתיהן שלטו בהדחות וכל מה שהן רצו קרה. אולם עד עכשיו היו להן אותן אינטרסים. מעניין מה יקרה כשהאינטרסים האלה יתנגשו.

עוד שחקנית טובה היא ארין. אני אוהב את גישת הas long as it not me שלה.

אורישקי

New member

גם לדעתי ארין משחקת ממש טוב! היא התחילה נורא ואיום אבל נראה כאילו היא מוצאת את עצמה במקום מעולה באמצע. היא לא תהיה מטרה של אף אחד שייזכה בHOH בקרוב, חוץ מזה שבקרוב ייראו אנשים אחרים כאיומים יותר והיא תמיד תוכל לרכב על קלף "ממילא כולם לא יצביעו לי בגמר".
היא נהייתה המקום השני שלי ממבחינת פייבוריטים אחרי אמנדה, למרות ההתחלה הנוראית.

אורישקי

New member

אבל בינתיים נראה שהיא מחזיקה את עצמ טוב מאד - ועד הגמר הרבה רחוק. גם רייצ'ל ודיק התנהגו מגעיל עוד הרבה יותר כלפי שאר המושבעים ועדיין קיבלו הצבעות לנצח ואפילו פאקינג אדם זכה!

NP16

New member
לגמרי

לא הייתי מספיד את האפשרות שלה לנצח, בייחוד שאלה שהיא יצאה עליהן כרגע זה רק קנדיס וג'סי והן כן מעריכות אותה כאחת ששולטת במשחק .ג'סי דואגת שהיא תעוף בגלל שהיא שאמנדה תוכל להוביל דבר כזה, היא אמנם מפחדת אבל יש פה עניין של הערכה כי היא חושבת שכל דבר שאמנדה תרצה ייקרה (בצדק). אם היא תגיע לפיינל 2 בהחלט יש להן אפשרות להעריך את העובדה שהגיעה לשם . (ובג'ורי גדול של 9 , אמנדה יכולה שיהיה גם 4 אנשים נגדה ולזכות),
אבי בעצמך אמרת יש 2 שחקניות טובות בעונה הלן ואמנדה, לדעתי לאמנדה יש סיכוי רב יותר להגיע לגמר(אולי דווקא כי יחשבו שהיא לא תזכה וכן יפחדו מלקחת את הלן ) ואז אם היא שם בלי הלן היא בהחלט יכולה לקחת על סמך זה.

אחרי העריכה היום (שהייתה מאוד עדינה עם אמנדה), ההפקה עלולה לטרפד ניצחון שלה או של ארין. אחרי כל שיח הגזענות שסחף את העונה הזו, ההפקה יכולה לשלוף את הווארד מפנדורה בוקס ישר לפיינל 2 או משהו אם תראה שאחת מהן מתקרבת לניצחון...

גם בלי קשר להפקה, אני חושב שקנדיס בתור מושבעת ראשונה תרעיל את שאר המושבעים נגד אמנדה וארין אם תגענה לפיינל 2.

כרגע הלן היא היחידה שהיא untouchable, בעוד אמנדה היא המטרה של ג׳סי.

בא לי לעשות דירוג פייבוריטים מבין הנותרים:

1. ג׳סי

2. הלן
3. אליסה
4. ג׳אד
5. ארין
6. קנדיס

מפה זה כבר הרע במיעוטו:
7. מקריי
8. ספנסר
9. ג׳ינה מארי
10. אמנדה

11. אנדי

NP16

New member

ואנשים ממש מתים על קנדיס ומקשיבים לכל מילה שהיא אומרת.
כי הרי היה לה כל כך הרבה השפעה בבית , אז בטוח יהיה לה גם בג'ורי האוס. בגלל זה גם מחר בבוקר תראה אותה עפה פה אחד בגלל המשחק החברתי הכל כך מצוין שלה והיכולת שלה להרעיל את כולם .
נעזוב את זה שאתם לקחתם את הדברים יותר קשה משהיא לקחה. את ארין היא כן שונאת אבל לאמנדה היא יכולה לפרגן.

NP16

New member
וההפקה!

ההפקה השחקנית הכי תחמנית במשחק. הם יגידו לך שהם נגעלים ומזדעזעים והכל ובלה בלה בלה (כמו גם בהפקה הישראלית)
אבל תוך כדי ימשיכו להנות מהבאז , לשים מלא מלא קטעים שלה בתכנית המרכזית ולהתפלל שהן יישארו (בטוח שאמנדה שקיבלה 1000 אחוז זמן מסך בפרק שעבר, ובשאר הפרקים 80 אחוז)
כדי שימשיך להיות להם
עניין
ואם היא תתקרב לניצחון
הם גם יידעו איך לערוך אותה טוב

למעלה