יש לי קצת דילמה. מצד אחד, פיינל 7 של בנות זה משהו שיכול להיות מגניב. מצד שני, אני באמת רוצה שג'ינה מארי וג'סי יעקפו את פאקינג מקריי וג'אד?!? לא, אני לא. ג'ינה מארי מתחילה לגרום לתאים האפורים שלי למות. היא עוד יותר גרועה ממה שדיוויד היה. וג'סי היא הדמות הכי מעצבנת העונה. אמרתי לפני שבועיים שאין לי את מי לשנוא? אז עכשיו יש לי. אבל כל עוד ג'סי וקנדיס שחקניות חסרות תועלת וגרועות, שלא מזיקות בשיט חוץ מפגיעה במוניטין של אמנדה בעיניי הקהל (מה שלא יכול לקרות, כי הוא כבר יותר נמוך מים המלח) שיישארו, מקסימום הן יהיו מטרות מהלכות עד שיודחו. אבל לא על חשבון מקריי וג'אד! על אנדי, העכברוש המלכותי, אני מסוגל לוותר בלית ברירה.
קיוויתי שברגע שבו ארין תוכל להיבחר על ידי אמריקה, היא תיבחר. לצערי זה לא קרה, אולי בגלל שהיא הורידה פרופיל ומשחקת לא רע בכלל עכשיו (אבל אני עדיין מעדיף את אמנדה, ג'אד, מקריי והלן על פניה) ואולי בגלל כל כובעי האלומיניום שנשלפים לכבוד אמנדה. ברצינות שזו הדמוניזציה הכי גרועה שראיתי למתמודדת כלשהי מאז קים, ולפניה - קורין קפלן, שלה זה עוד איכשהו הגיע. ספנסר וג'אד משתתפים בוטו - מעולה, ספנסר לא יהיה בעד קנדיס או ג'סי, וג'אד יציל את אמנדה בוודאות. אמנדה מקיפה את עצמה בכל מיני חיות קטנות. אנדי הוא עכברוש, ג'אד הוא עכביש ואני באמת לא יודע עד מתי הוא יישאר נאמן לה. היחיד שהוא לא חיה קטנה הוא מקריי, שנאמן לה כמו כלב טוב. כמובן, זה הזמן של השונאים למיניהם להגיד שהוא פווווווווווווודל וכולם שם פחדנים שמפחדים ממנו
בכל מקרה, המשימה היא תחרות עם פסילה, שבה שישה פרסים שצריך לבחור ביניהם. כמובן, המחשבה הראשונה שלי היא... הוא חוזר! היוניטרד!!! מעניין איזו בחורה תלבש אותו הפעם! אני מקווה שזאת ג'סי כי היא מעצבנת אותי ומגיע לה. דרך אגב, מה קורה להפקה?! זה כאילו הם החליטו "אוקיי, הקהל לא משפיע יותר, בואו נחזור בנו מהעריכה שלנו ונעשה ריבאונד מרוכז של הרגעים הגרועים של אמנדה" לפחות היא לא זכתה ביוניטרד המזורגג. מה שכן, זכינו לגלות שבין קאסט שמכיל בנות כמו ארין, אמנדה היא... די הטוב במיעוטו. לפחות היא יותר יפה מקנדיס וג'ינה מארי. אגב, מי שלא קלט שהמצפון הכה אותה בנקודה שהיא רבה עם מקריי, הוא עיוור. בתקווה נגלה שמחר ספנסר ועוד מישהי (רצוי מאוד שלא עוד *מישהו* - הזאב, העכביש והעכברוש צריכים להישאר בבית, לצד אמנדה כמובן) יעזבו את הבית. רצוי שהמישהי הזו תהיה ג'ינה מארי, קנדיס או ג'סי. תחי אימפריית צוקרמן.