אתם כאלה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/5/07 #160 השיער שלך מגניב../images/Emo9.gif אתה נראה כמו אריה כזה וענבר אני ממש אוהבת את השרשרת שלך :] יצאו לכם תמונות חמודות
השיער שלך מגניב../images/Emo9.gif אתה נראה כמו אריה כזה וענבר אני ממש אוהבת את השרשרת שלך :] יצאו לכם תמונות חמודות
T The Cat Woman New member 9/5/07 #176 תנקס ../images/Emo9.gif אני הכנתי אותה.... רעיון- באחד המפגשים נקנה חרוזים ואני אלמד אתכם להכין
S Super Alonit New member 8/5/07 #161 ~לא נושמת~ אתם מדהימים! ואיתי, השיער שלך יצא כזה שמן זה ממש יפה:]
S Super Alonit New member 8/5/07 #167 בחיי, איתי, אתה ממש פאם פאטל שם../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif
T The Cat Woman New member 9/5/07 #175 :-O יו תראה יש עוד הרבה! |נקמה||נקמה||נקמה| עזוב שגם אני יצאתי פה שוקיסטית מהחיים... לפחות רואים את החצאית המדהימה שלי
:-O יו תראה יש עוד הרבה! |נקמה||נקמה||נקמה| עזוב שגם אני יצאתי פה שוקיסטית מהחיים... לפחות רואים את החצאית המדהימה שלי
V Vampiria in a night New member 9/5/07 #172 הו!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif דירבלאק שוב אתם הולכים בלי להגיד לי!!!! עד שאני מחליטה לא לדרוך במקום הזה יותר, אתם מחליטים להתעלק על המקום?
הו!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif דירבלאק שוב אתם הולכים בלי להגיד לי!!!! עד שאני מחליטה לא לדרוך במקום הזה יותר, אתם מחליטים להתעלק על המקום?
T The Cat Woman New member 9/5/07 #174 חיחיחי נחשי את מי ראיתי היום בתחנה מרכזית... נשבעת לך- he has no other life, that man...
V Vampiria in a night New member 9/5/07 #178 חחחחחחחחחחחח השאלה מה עשית שם???? הוא באמת מסכן.... אין לו חיים ומנסה למצוא את זה אצל נשים. והוא לא יימצא!!! טוב עזבי. ההמשך של התלונות זה כבר במסנג'ר
חחחחחחחחחחחח השאלה מה עשית שם???? הוא באמת מסכן.... אין לו חיים ומנסה למצוא את זה אצל נשים. והוא לא יימצא!!! טוב עזבי. ההמשך של התלונות זה כבר במסנג'ר