תודה לכולם
ד דניאל ושון New member 4/10/05 #60 תודה לכולם../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif
E EliranMaor New member 4/10/05 #65 ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif ותופתעי לשמוע שאת לא היחידה שמתה על קלי פה אני אלירן, בן 15 מנתניה... וולקאם
ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif ותופתעי לשמוע שאת לא היחידה שמתה על קלי פה אני אלירן, בן 15 מנתניה... וולקאם
P purple rain2 New member 5/10/05 #76 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
M Miss Independent New member 4/10/05 #17 ../images/Emo7.gif זה קליפ ממש ממש מרגש! וממש עצוב אהבתי נורא את הקליפ! זה עלה על כל הציפיות שלי! הוא מרגש,לא מושקע במיוחד,ובעיקר אישי כזה... ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי!! קלי מדהימה שם והיא צריכה לעשות משו עם המשחק הזה שלה . אוף,אני לא יכולה להפסיק לראות .
../images/Emo7.gif זה קליפ ממש ממש מרגש! וממש עצוב אהבתי נורא את הקליפ! זה עלה על כל הציפיות שלי! הוא מרגש,לא מושקע במיוחד,ובעיקר אישי כזה... ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי!! קלי מדהימה שם והיא צריכה לעשות משו עם המשחק הזה שלה . אוף,אני לא יכולה להפסיק לראות .
A amitush26 New member 4/10/05 #29 הממפ... מזתומרת "והיא צריכה לעשות משהו עם המשחק הזה שלה"? לא הבנתי
Shiri from the block Active member 4/10/05 #1 היא שחקנית מצויינת! בכל הקליפים שלה היא משחקת מדהים! אז בטח הדר התכוונה שהיא צריכה לשחק יותר בסרטים
E EliranMaor New member 4/10/05 #67 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif היא פשוט שחקנית מעולה
S Shaby Sababy New member 5/10/05 #83 כשהיא תתחיל לשחק לא יעריכו אותה כזמ כשהיא תתחיל לשחק לא יעריכו אותה כזמרת, בדיוק כמו נינט.
B breakaway girl New member 4/10/05 #19 הילדה המעצנת מברייק לא הייתה בקליפ! יששששששששששששששששששששששששששששששש
A a charmed girl New member 4/10/05 #23 קליפ פצצצצצצצה! לא יודעת איך לתאר אותו אחרת...קליפ ממש מרגש! ראיתי כמה פעמים ברצף וכל פעם כמעט בכיתי..
קליפ פצצצצצצצה! לא יודעת איך לתאר אותו אחרת...קליפ ממש מרגש! ראיתי כמה פעמים ברצף וכל פעם כמעט בכיתי..
D dalida1988 New member 4/10/05 #31 תודה רבה על הקישור הקליפ מדהים!!!!! אמא היא פשוט מדהימה..גם משחקת גם שרה..יפה לה!! טוב זה כאילו מתאר על מה שהיא כתבה את השיר?? אם הבנתי נכון אבא שלה עזב אותה שהיא הייתה קטנה?..
תודה רבה על הקישור הקליפ מדהים!!!!! אמא היא פשוט מדהימה..גם משחקת גם שרה..יפה לה!! טוב זה כאילו מתאר על מה שהיא כתבה את השיר?? אם הבנתי נכון אבא שלה עזב אותה שהיא הייתה קטנה?..
ק קרייזי לאב New member 8/10/05 #151 פיספסתיייי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה אני??????????????????????????
A Amaia17 New member 8/10/05 #152 קליפ מדהים... ראיתי אותו ועמדו לי דמעות בעניים...מממש ממש יפה,ומרגש...