been there done that

shanyz

New member
been there done that

איזה פרק יפה! אהבתי את הקטע שזינה כזה אמרה להם: כן כן לא לא שוב לא ושוב כן לא ידועת כן לא...:) חחהה ושמתם לב שבסוף הפרק כשג´וקסר נפל וזינה וגבריאל צחקו עליו, אז זינה עשתה את הצחוק של מג!? פחחחחחחחחחחחחחחח

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif מי.. מישהו?

טוב זהו נמאס לי. אחרי שניסתי במשך כמה שעות טובות לשבת על איזה תוכנה מזדרגגת להכנת קליפים ולא הבנתי מה שום דבר עושה שם- איבדתי את הסבלנות לחלוטין... אבל השירים היפים לא נעלמים סתם ככה מהרשימה שלי, וכל פעם שאני שומעת שיר מרגש חוזר לי החשק להכין קליפים... אז, יש לי בקשה דיי גדולה, ומי שיסכים אני אוהב אותו לנצח... מישהו יכול ללמד אותי להכין קליפים?? ב-ב-ק-ש-ה? זה ממש חשוב לי, כי רצים לי טרליון רעיונות בראש ואין לי שמץ של מושג איך לעשות עם זה משהו... אז מי שמוכן לקחת אותי תחת חסותו וללמד אותי- אני אהיה מאושרת:) תודה- ירדן...

ברודי

New member
התוכנה המזדרגגת שלי במקרה?

ז"א... זאתי שאני המלצתי..? כי היא אמורה להיות טובה.

shanyz

New member
ידרני!!

אני ממש מבינה אותך! גם לי יש מללללללא שירים כל כך יפים שכל כך מתאימים להקליפים ויש לי גם הרבה סרטונים ותמונות כל כך יפות שנאי יכולה להכין סרטון אבל אני לא יודעת איך:( ואמרו לי שיש איזה תוכנה אחת אבל אני לא י\ממש יודעת איזה... והייתי עוזרת לך, אבל פה אנחנו ביחד, עזרה!! מישהו אולי יכול להגיד בדיוק איזה תוכנה להוריד ולהסביר בדיוק לאן להיכנס בתוכנה ואיך פועלים איתה? אני מאוד אודה לו, וברור שגם ירדן תודה לו..=)

Dafi the Mighty

New member
ירדן

על איזו תוכנה זו? בעיקרון אני חובבת עריכה מושבעת, אז אם אני אזהה את התוכנה (אני מכירה שתיים) אולי אני אוכל לעזור לך. אם תוכלי להשיג את התוכנה פרימייר, אז בכלל יהיה כיף... זאת התוכנה הזאת שמותקנת על האקס-פי אולי?

shanyz

New member
דפי! לי יש את התוכנה של האקס פי!

איך עובדים איתה?

shanyz

New member
היא ממש ממש ממש יפה בפרק

between the line! זה אחד הפרקים האהובים עלי!! היא כזאת יפה פה!! אני כל כך מעוצבנת שנחתך לה השיער בפרק הזה.. דווקה בפרקים האלו השיער שלה היה הכי יפה... =(

gabrielle

New member
רציני!!??

את בטוחה?? ממתי היא עם פיאה?? זה כל כך לא ניראה...

shiri_b

New member
מה? הצ´אקרם לא באמת חתך

לה את השיער?
אבל הפיאה הזו הרבה יותר טובה מהפיאה ששמו לה בטריולוגיה...הרבה

gabrielle

New member
אבל היה מצב שהשיער שלה היה

באמצע כזה עד הכתפיים... מוזר. יש לי שאלה.. היא היתה צריכה להסתפר בשבילה הסידרה ( ז"א ביקשו ממנה ), או שהיא רצתה והם עשו את הקטע עם הצקראם בשבילה?

למעלה