איזה פרק יפה! אהבתי את הקטע שזינה כזה אמרה להם: כן כן לא לא שוב לא ושוב כן לא ידועת כן לא... חחהה ושמתם לב שבסוף הפרק כשג´וקסר נפל וזינה וגבריאל צחקו עליו, אז זינה עשתה את הצחוק של מג!? פחחחחחחחחחחחחחחח
טוב זהו נמאס לי. אחרי שניסתי במשך כמה שעות טובות לשבת על איזה תוכנה מזדרגגת להכנת קליפים ולא הבנתי מה שום דבר עושה שם- איבדתי את הסבלנות לחלוטין... אבל השירים היפים לא נעלמים סתם ככה מהרשימה שלי, וכל פעם שאני שומעת שיר מרגש חוזר לי החשק להכין קליפים... אז, יש לי בקשה דיי גדולה, ומי שיסכים אני אוהב אותו לנצח... מישהו יכול ללמד אותי להכין קליפים?? ב-ב-ק-ש-ה? זה ממש חשוב לי, כי רצים לי טרליון רעיונות בראש ואין לי שמץ של מושג איך לעשות עם זה משהו... אז מי שמוכן לקחת אותי תחת חסותו וללמד אותי- אני אהיה מאושרת תודה- ירדן...
אני ממש מבינה אותך! גם לי יש מללללללא שירים כל כך יפים שכל כך מתאימים להקליפים ויש לי גם הרבה סרטונים ותמונות כל כך יפות שנאי יכולה להכין סרטון אבל אני לא יודעת איך ואמרו לי שיש איזה תוכנה אחת אבל אני לא י\ממש יודעת איזה... והייתי עוזרת לך, אבל פה אנחנו ביחד, עזרה!! מישהו אולי יכול להגיד בדיוק איזה תוכנה להוריד ולהסביר בדיוק לאן להיכנס בתוכנה ואיך פועלים איתה? אני מאוד אודה לו, וברור שגם ירדן תודה לו..=)
על איזו תוכנה זו? בעיקרון אני חובבת עריכה מושבעת, אז אם אני אזהה את התוכנה (אני מכירה שתיים) אולי אני אוכל לעזור לך. אם תוכלי להשיג את התוכנה פרימייר, אז בכלל יהיה כיף... זאת התוכנה הזאת שמותקנת על האקס-פי אולי?
between the line! זה אחד הפרקים האהובים עלי!! היא כזאת יפה פה!! אני כל כך מעוצבנת שנחתך לה השיער בפרק הזה.. דווקה בפרקים האלו השיער שלה היה הכי יפה... =(