been there done that

xenafan

New member
קראתי פעם שהיא רצתה

זה היה שילוב בין העובדה שהיא רצתה לשנות את המראה שלה כי היא השתעממה ממנו וחלק בגלל שביקשו ממנה לעשות תספורת קצרה. אני חושבת שהיא רצתה לעשות דירוג או משהו אבל להשאיר שיער ארוך וביקשו ממנה לקצר אותו, אז היא הסכימה ותסכימו איתי שלאחר כמה פרקים, אחרי שהפאה ירדה והשיער ארך קצת היא פשוט מדהימה. היא, לדעתי, יותר יפה ככה. עדי

shanyz

New member
כמה דברים

דבר ראשון, איך זאת יכולה להיות פאה!? ממש רואים את השיער יוצא מהראש!! =) או שזאת פאה מממממש טובה, או שהתבלבלת...=S גם, ירדן, איזה פאה היה לה בטרילוגיה, או מה שלא רשמת שם? אממ אני לא ידועת למה את מתכוונת, ומסקרן אותי מתי היא עוד חבשה פאה... את מתכוונת לפרק שזינה מוציאה אותה מהאש הזאת וזה..? וגם, אני יותר אהבתי איך שהיא נראתה עם שיער ארוך. היו לה ככה פנים יותר צעירות כאלה, מתוקות:) ואז כשהיא הסתפרה, ובהתחלה לא אהבתי... אבל בעונה השישית, זה כבר ממש יפה.. במיוחד התסרוקת שעשו לה ב"מי הוא גורקאן..." אבל אני עדיין יותר אוהבת אותה עם ארוך.. באמת היה יכול להיות נחמד אם היה לה מדורג כזה עד הכתפיים.. כמו בהתחלה כשנחתך לה השיער בבין השורות...

shanyz

New member
טוב תשמעו, לא הגיוני שיש לה פאה..

תסתכלו בתמונות האלו.. ממש רואים את השיער דבוק לראש.. זה לא הגיוני! אני לא מסכימה =((( חיחי=)

gabrielle

New member
יכול להיות שזאת תוספת שיער??

בטרילוגיה- בעונה ה-6 כשהיא ישנה שנה והשיער " אורך " לה... וזינה מעירה אותה בנשיקה...

*neta*

New member
כפי שעדי אמרה,

רנה חשבה על שינוי, רוב הציע לה לשנות את המראה של גבריאל ולקצר את השיער, היא הסכימה, והשיער קוצץ. אומנם גבריאל "מסתפרת" רק ב"Between the Lines" אבל רנה הסתפרה עוד לפני זה ועד הפרק עצמו יש לה פיאה.

shanyz

New member
יוו זה ממש מבאס אותי:(

ואני כבר חשבתי שהשיער שלה מממש יפה בתקופה ההיא:(

shanyz

New member
נכון...

זהו אנחנו מחליטות שהיא הייתה עם השיער האמיתי בלי שום פאה לא משנה מה כולם אומרים:) ככה אני לפחות.. חיחיי

shanyz

New member
ירדן!

את רואה? אני לא רק אומרת עליה דברים "רעים" אני גם אומרת דברים טובים! היא מאווד יפה, אבל מה לעשות, לכל אחד לפעמים יוצאות תמונות פחות יפות:)

shanyz

New member
נכון, לא אמרתי שהיא מכוערת!!!!!!!

אמרתי שבתמונה ההיא היא יצאה נורא... זהו! רק בתמונה ההיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא שהיא תמיד יוצאת נורא... רק בתמונה המסויימת ההיא... זהו.. =(((

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני לא מאמינה...הפרק האהוב עליי...

והחמצתי אותו:((( לאאא
שיט שיט שיט
קקה
(אל תתייחסו אליי ככה אני מתנהגת כשאני מחמיצה פרק יפההה, אוף, רציתי להקליט אותו ועכשיו אני יאלץ לחכות שוב את כל העונות

למעלה