Blackfield VS Blackfield II

Blackfield VS Blackfield II

כמו חוליה חלשה, קצת שונה, בכל אלבום יש 10 שירים אם נעמיד אותם אחד מול השני, באיזה שיר הייתם בוחרים? Once VS Open Mind A Thousand People VS Blackfield Miss U VS Glow Christenings VS Scars This Killer VS Lullaby Epidemic VS Pain My Gift of Silence VS Summer Some Day VS Cloudy Now Where Is My Love VS The Hole In Me End of the World VS Hello

אני אתחיל../images/Emo13.gif

Once VS Open Mind החלטה די קשה תאמת A Thousand People VS Blackfield ברור Miss U VS Glow VS Scars Christenings סתם כי התרגום של צלקות נראה לי מיותר לגמרי This Killer VS Lullaby Epidemic VS Pain My Gift of Silence VS Summer Some Day VS Cloudy Now Where Is My Love VS The Hole In Me End of the World VS Hello הייתה התלבטות קשה בין pain ל epidemic ובין hello לסוף העולם...

אני אמשיך ../images/Emo13.gif

Once Blackfield Glow Christenings Lullaby Pain My Gift of Silence Some Day The Hole In Me End of the World

Benn Is Kane

New member
שלי...

Once Blackfield Glow Scars Lullaby Pain My Gift of Silence Some Day Where Is My Love End of the World

אממ...

Open Mind A Thousand People. כאן זאת ההחלטה קשה מדי בשבילי. אני אוהב את שניהם כל כך, אבל נראה לי שאת Glow יותר מ Miss U... לא יכול לבחור Scars Lullaby Pain My Gift Of Silence Cloudy Now The Hole In Me Hello

shira ofek

New member
אמ..

Once A Thousand People Miss U Scars Lullaby Pain My Gift of Silenc Cloudy Now Where Is My Love End of the World!!

handlessman

New member
עונה...

Once VS Open Mind גם לי הייתה פה החלטה די קשה, בחרתי בזה בגלל הפזמון אני פשוט חולה עליוווו A Thousand People VS Blackfield תרגום נחמד לאלף אנשים אבל בכל זאת בלאקפילד אחד השירים Miss U VS Glow הייתה לי פה בחירה די קשה, אני אוהב את ההתפרצות הזאת בסוף של Glow, אבל בכל זאת... VS Scars Christenings אין שאלה בכלל, צלקות באנגלית חרא שיר ו-Christenings השיר הכי אהוב עלי ב-II This Killer VS Lullaby לא מתחבר ל-The Killer... הבנתי שזה שיר שהיה אמור להיכלל בעם הזמן אבל הורידו אותו?? Epidemic VS Pain השיר שאני הכי אוהב ב-I My Gift of Silence VS Summer בגלל הסולו... הוא לא מטורף אבל ממש אהבתי אותו... Some Day VS Cloudy Now גם אחד השירים הכי טובים ב-II Where Is My Love VS The Hole In Me End of the World VS Hello שיר חזק, לא סתם בחרו בו להיות הסינגל הראשון שלהם...

jenngirl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

Once Blackfield Miss U Christenings Lullaby Pain Summer Cloudy Now Where Is My Love VS The Hole In Me-החלטה קשה.Where is my love... End of the World VS Hello-גם קשה.אבל Hello

שלי ../images/Emo13.gif

אסמן
מימין לשיר המועדף עלי
Once
VS Open Mind
A Thousand People VS Blackfield
Miss U VS Glow
Christenings VS Scars
This Killer VS Lullaby Epidemic
VS Pain
My Gift of Silence VS Summer Some Day
VS Cloudy Now
Where Is My Love VS The Hole In Me
End of the World VS Hello

../images/Emo13.gif

Open Mind Blackfield Miss U Christenings This Killer Epidemic Summer Some Day The Hole In Me End of the World מזל טוב על הפורום =)

שמיקי

New member
שלי

Open Mind A Thousand People VS Miss U Scars Lullaby Epidemic Summer Some Day Where Is My Love End of the World

Apoca1ypse

New member
היי :)

אני קצת נוב אז אין לי מושג איך להדגיש Once > Open Mind A Thousand People > Blackfield Miss U < VS Glow Christenings > Scars This Killer > Lullaby Epidemic > Pain My Gift of Silence < Summer Some Day > Cloudy Now Where Is My Love > The Hole In Me End of the World > Hello קיצר האלבום השני מנקנק

handlessman

New member
זה פשוט...

חח קרעת אותי עם ה-<>... לא מספיק שיש לי מבחן בטמטמטיקה מחר ועוד לא התחלתי ללמוד אתה צריך להזכיר לי את זה? טוב קיצר, אתה רושם |ה-דגש| (מתחל דגש) לפני כל מה שאתה רוצה להדגיש, ורושם |ס-דגש| (סיים דגש) אחרי זה. (כמובן בלי הפתחים, רשמתי אותם רק כדי שזה לא ידגיש לי) |ה-דגש| הנה זה דוגמא |ס-דגש| = הנה זה דוגמא

נר2

New member
לא הוגן!!

איך בכלל אפשר לבחור? 2 האלבומים מצוינים!! המשחקים האלו ממש לא הוגנים כלפי היצירה של שני המוזיקאים המוכשרים האלה. בשבילי כל אלבום הוא יצירה אחת שלמה ומושלמת ועבר הרבה מאוד זמן מאז ששמעתי משהו כ"כ טוב. מאחלת להם את כל ההצלחה שמגיעה להם. מחכה בקוצר רוח לאלבום השלישי..

handlessman

New member
וואי זה היה חזק...

כיוון חשיבה טוב, למרות שלדעתי גם ב-I וגם ב-II יש טראק אחד או שניים שאני לא ממש אוהב, ובקטע שלהם אני כן יכול להשוות לאלבום המקביל...

נר2

New member
בשבילי..

אין אף "חוליה חלשה" באף אלבום. פשוט נהנית להקשיב לכל הדיסק מההתחלה לסוף בלי לעשות סקיפ.

למעלה