Blackfield VS Blackfield II

handlessman

New member
נו גם אני...

מי כן עושה סקיפ?? פשוט אמרתי שאני פחות אוהב את האחדים האלה, אבל אחרי הכל זה שיר של בלאקפילד וזה כבר עושה שאני אוהב אותו בכל מקרה XD

אני בטוח שכולנו כמוך, אוהבים את כל

השירים פלוס מינוס ולא עושים סקיפ. אבל אין שום כוונה רעה במשחק הזה.

handlessman

New member
גם נכון

חבל באמת שלא יכלו להוסיף עוד כמה טראקים... 45 זה עובר מהר מדי, יש 80 דקות על דיסק, שיעשו לפחות 60 ככה לתת סיבה טובה לקנות... אבל לפעמים יש כאלה שמאריכים רק בשביל להאריך, יענו לא להוסיף דברים איכותיים אלא סתם למרוח עוד איזה רבע שעה... דוגמא לזה זה באלבום Lightbule sun של פורקיופיין - השיר Russia on ice - אחד השירים החופרים ששמעתם!! אפשר להתחרפן!!! וגם Four Chords That Made a Million

LightbuIb sun

New member
זו לא הכמות, זו האיכות.

ואני לא מאמין שאמרת ש-Russia on ice שיר חופר. אישית, זה השיר האהוב עליי בכל הזמנים, עם כל המלנכוליה שלו. חפרני זה השם האחרון שהייתי מוצא לשיר הזה. על טעם ועל ריח אני מניח... (חוץ מזה, four chords that made a million אפילו לא ארוך...או חוזר על עצמו..)

handlessman

New member
זה שהוא חוזר על עצמו זו אחת הסיבות

ובקשר לרוסיה - הוא פשוט ארוך מדי, אבל מה, נגיד שהייתה בו איסושהי התקדמות, אבל הוא כולו מפוצץ באפקטים ועריכות, ומבחינים בקושי במוזיקה נטו...

LightbuIb sun

New member
אני מניח ש..

אתה יותר אוהב את סגנון המוזיקה הריאלית, בית\פזמון\בית\פזמון, ושירי ה-4 דקות. אני עדיין לא מצאתי את עצמי משתעמם אפילו מהשיר הארוך ביותר, האמת היא שאני מחזיק מרגעים של "שקט" ואיטיות בשירים הארוכים הרבה יותר משאני מחזיק מרגעים עם קצת יותר אקשן בשירים קצרים וקליטים.

handlessman

New member
אוקי אני מה זה לא כזה...

אני אוהב שירים עם התפתחויות והתקדמויות וכמה שיותר בריג'ים - יבורכו, אבל משהו בשיר הזה פשוט משגע לי ת'שכל לא יודע מה, לא יכול לשמוע אותו ולהגיד וואלה כיף לי לשמוע... תאמין לי אני יכול לשמוע קטעי ג'אז של שעה ולא להשתעמם לרגע. טוב עזוב... לפחות את השירים של בלאקפילד שנינו בטוח אוהבים חחח

LightbuIb sun

New member
דווקא מעניין

כאילו, למשל ב-russia on ice יש בערך 4 ריפים שונים, והתפתחות מהסרטים... מוזר לי שאתה טוען שאין בו המון התפתחות. ובג'אז זה גם די התפתחות אבל בצורה שונה מאוד

handlessman

New member
טוב...

אני מקשיב לו עכשיו שוב, מנסה אולי להתחבר אליו יותר... אני אוהב את הבס-ליין... יודע מה... יש מצב שזה בכלל לא השיר הזה חחח, אולי זה שיר אחר... יואו איזה פדיחה, אין לי מושג למה עלה לי השם הזה דווקא... בכל מקרה קצת מפריע לי האפקטים שיש פה ושם... אבל בקטנה אני אנסה לחפש אולי תשיר שמה שאמרתי נוגע אליו...

LightbuIb sun

New member
אממ

russia on ice כן מלווה בבס מגניב, והוא כן ארוך יחסית... אז נראה לי שאנחנו מדברים על אותו שיר.

handlessman

New member
לא, לא הבנת אותי...

נראה לי שהשיר שהשמצתי קודם הוא בעצם לא Russis on ice כי כששמעתי אותו עכשיו אז זה לא נשמע לי דומה בכלל למה שהתכוונתי אליו מקודם... ואז דיברתי על Russis on ice בפני עצמו בלי קשר למה שהיה קודם...

Benn Is Kane

New member
Russia on Ice

זה אחד מהיצירות הגדולות ביותר של פורקיופיין טרי וסטיבן ווילסון. וFour Chords that Made a Million הוא שיר אומנם דיי פשוט, אבל הליריקה שלו גדולה וכ"כ נכונה.... סטיבן ממש הכניס לכל החברות תקליטים האלה שביקשו ממנו להוציא סינגל
.

handlessman

New member
כע הספקתי כבר לשמוע את זה עוד כמה..

פעמים... שיר באמת טוב לא יודע למה דווקא אמרתי את השם שלו... אני צריך לחפש את השיר המעצבן האמיתי שדיברתי עליו אבל מה אין לי כוח וזמן לעבור עכשיו על כל הדיסקוגרפיה חח...

"משחקים לא הוגנים כלפי היצירה"?

זה סתם לראות מה אנשים מעדיפים, מה הם יותר אהבו, מה הם היו מורידים. קחי באיזי

ג ב ש ו ש

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

Once Blackfield Miss U Scar This Killer Pain Summer Some Day The Hole In M Hello

MasterD_iL

New member
../images/Emo108.gif

Once Blackfield Miss U Scars This Killer Pain My Gift of Silence Cloudy Now The Hole In Me End of the World

למעלה