by the way גרוע
או טוב

On drugs

New member
by the way גרוע../images/Emo177.gif או טוב../images/Emo135.gif

טוב אז ככה היום לאחר ששמעתי שוב את האלבום btw הבנתי משהו . הוא לא כל כך רע כמו שחשבתי ככה יש בו דווקא כמה נקודות אור אני לא זוכר שהעלנו את הנשוא לדיון מעמיק בפורום אז הינה עוד הזדמנות . וגם מישום מה נראה שבאלבום הזה נגמרו להם האנרגיות והם הלכו על משהו פשוט לא פרוע רגוע כזה. מה אתם חושבים

the papercut

New member
מסקנה טובה

לפי דעתי השמיצו את האלבום הזה ואמרו שהוא גרוע(ממש מטאליקה סט אנגר), אבל ששמעתי את האלבום אצל בן דוד שלי הבנתי שהוא לא גרוע כמו שאומרים.

rhcpamit

New member
הוא אחלה אלבום

לדעתי הוא אלבום שונה ומיוחד שמראה צדדים שונים של הפפרס ולא קשור בכלל לכח או משהו כזה

A N I g M A

New member
אלבום מצוין =]

שרוט לגמרי מרוב ששמעתי אותו וכמו שנאמר מעלי - הוא מראה צדדים אחרים של הלהקה (כן צדדים טובים) =]

On drugs

New member
אבל............

אבל אתם לא חושבים שהשינוי הזה לא רצוי . כלום אהבו את קליפורניה כי הוא דיסק שנתן גם את הפאנק וגם את הרוק ועוד דברים שהרד הוט יודעים לעשות טוב אז למה לשנות
למה השינוי הזה עבר די בשקט מצד המעריצים
אולי גם אנחנו כמעריצים די נמאס לנו מרד הוט הישנים אז ככה שקיבלו את האלבום בשקט ולא התנגדו לו

lollapalooza

New member
זה עניין של טעם

אני לא מאלה ש"מקבלים את השינוי בשקט". אני לא רוצה את השינוי הזה. אבל מן הסתם יש כאלה שכן אהבו את האלבום, ולצערי יש גם קבוצה של אנשים שיאהבו (או יתרגלו) כל דבר שהפפרז עושים רק כי הם הפפרז. זה עיוורון וזה אידיוטי.

DAN1EL

New member
אלבום טוב!

הוא מדורג אצלי בתור השלישי הכי אהוב עלי שלהם, כשמעליו רק BSSM וקליפורניקיישן. הירידה ברמה היא רק ביחס לקליפורניקיישן, אבל זה אלבום מצוין שקשה מאוד ואולי אפילו בלתי אפשר לשחזר. לכל אלבום שלהם יש את האופי משלו, זה שהם שונים לא אומר שהוא פחות טוב. BTW הוא קצת יותר פופי, אבל אני עדיין נהנה לשמוע אותו.

DAN1EL

New member
והשירים שממש אהבתי משם:

By The Way - אבל לא אהבתי אותו משמיעה ראשונה Can't Stop - שיר גדול! Minor Thing This Is The Place - ממש ממש יפה Don't Forget Me השאר מתחלקים לשתי קבוצות: נחמדים מאוד, ונחמדים. אה ויש גם את "קברון" כמובן שהוא קבוצה בפני עצמו....פחחח שיר מגוחך. אני מקווה שהם לא לוקחים אותו יותר מדי ברצינות והקליטו אותו בתור בדיחה..

lollapalooza

New member
אלבום רע ../images/Emo31.gif

אם להקה אחרת הייתה מוציאה אותו, מילא. אבל מהפפרז לא ציפיתי לאלבום כ"כ רע. אני חושבת שהסיבה שאנשים מחליטים אחרי כמה האזנות שהוא בעצם לא רע, זה כי הם התרגלו אליו, לא יותר. יש שם כמה שירים פשוט מזעזעים (On Mercury ו- Cabron למשל), השיר הכי נורמלי מבחינתי הוא BTW וגם הוא לא כזה מדהים. Can't Stop, שמשום מה כולם מתלהבים ממנו, הוא רק מין נסיון לא מוצלח להישמע קצת כמו פעם. ממש לא אוהבת אותו. גם באופן כללי, הוא שקט מדי, פופי מדי, שומדבר ממה שהכרנו קודם. והטיימינג- אחרי אלבום כ"כ טוב כמו קליפורניקיישן... אכזבה.

hellrazor1

New member
good point

דרך אגב קארון זה 40 בצרפתית אז יכול להיות שהם מדברים בשיר על משבר גיל המעבר שלהם? פתאום חשבתי על זה בקיצור לדעתי נפילה של הלהקה ביחס לאלבומים קודמים גם אחרי התרגלות קשה לדעתי לשמוע בלי להעביר

On drugs

New member
את חייבת להודות

שיש כמה שירים שהם די יפים!!!!!! אבל גם אני פחות או יותר בדעה שהוא לא דיסק מוצלח וגם לא כל כך גרוע

../images/Emo41.gif

זה לא אבלום רע או גרוע, הוא מראה צדדים שונים שלהם כי כמה כבר אפשר להמשיך לעשות כמו CALI BSSM UMPP וזה מראה על שינוי כמו באבולוציה, כמה סקס כבר אפשר להכניס בשירים, יש גם רומנטיקה... זה לא אלבום גרוע אבל כבר נמאס לי מהשירים האלו..חלק ורודים מידי לטעמי. זה לא שנגמרו להם האנרגיות (שגם לא יקרה) מנסים דברים שונים, זה אלבום מאד עמוק יחסית לאחרים. הם התפתחו... כי מישהו בן 40 כבר לא מתנהג כמו בן 20... וזה אלבום איכותי מאד לדעתי (אפילו שהשירה שם מוגזמת מידי..ואפילו שהמון זמן לא שמעתי/הקשבתי לו) ויש שם שירים שמעבירים מסרים (TV , CANT STOPוכו'...) נכון שזה לא רוק כמו שלהם של פעם..כי כמה אפשר?[אויי אבל שיר ממש של 50' זה טינאייג'ר אין לאב (ביסייד) ממש ורוד מידי.] נכון שיש שם כמה שירים טיפשיים (כברון..ספרדי מידי וזה לא הם..רק לקלאש הצליח משהו ספרדי כברון שיר חמוד ואני לא אוהבת...רק אחותי אוהבת חחחח... טוב מה עוד אומר..אני לא נגד אבל לא לגמרי בעד.. כי בשביל לכתוב כאלה שירים ולהבין אותם צריך להקשיב לכל האלבומים שלהם..מישהו שעישן סמים רוב חייו שיכול לכתוב מילים כאלה של "בנות". זה מיוחד.

lollapalooza

New member
מילים של בנות זה איכס

בנות זה איכס. טינאייג'ר אין לאב זה שיר דביק מאין כמוהו.

למעלה