by the way גרוע
או טוב

ולא לשכוח משהו

גם על קליפורניקיישן בזמנו אמרו שזה התמסחרות של רד הוט ושזה לא דיסק מדהים בכלל (אחרי זה אנשים שינו את דעתם מסתבר...) הקיצר, btw לא כזה גרוע. הבעיה שלו זה שהוא מושווה לאלבומים שקשה להתעלות עליהם. אני חושבת שזה אלבום ממוצע, אי אפשר לומר שהוא לגמרי נפילה...

lollapalooza

New member
הה

אני חושבת שקליפורניקיישן היה שינוי, אבל הוא היה שינוי טוב ואלבום מצויין, אבל זו רק דעתי כמובן. לעומתו- BTW היה שינוי זוועתי. שוב- דעתי בלבד. וכשתפסיקי לדבר שטויות ולהגיד שקאברון שיר טוב- אנחנו נפסיק לסקול

*רואה לוגריתמים בעיניים*../images/Emo3.gif

אף פעם לא טענתי שזה שיר גאוני (כי הוא...לא
), אני פשוט אומרת שזה שיר מתוק, אני לא חושבת שאי פעם ממש הקשבתי למילים, סתם שיר שמח כזה

Mudhoney16

New member
אלבום ממוצע מאוד..

פשוט לא הפפרס שאנחנו רגילים אליהם, והשינוי יותר מידי קיצוני, ככה שבהתחלה גרם לי דיי להלם, אבל בסה"כ יש שם כמה שירים טובים אבל עדיין, לא כל כך פפרסיים..

הוא בסדר...

את השיר By the way לא סבלתי מההתחלה.. הוא נוראי לדעתי.. אבל השישה שירים אחריו הם נחמדים... אני חייבת להודות שהשינוי הזה הוא באמת לא משהו...

מוזיקה שלהם שיעשו איתה מה שהם רוצים

כל עוד הדיסק הוא למטרות של להוציא עוד דיסק בגלל האהבה למוזיקה או סיבות שהם לא כסף וזיונים אז סבבה להם, אני ממש לא חושב שהמעריצים של הלהקה צריכים לקבוע מה הם ינגנו, ברור שלמעריצים יש חלק גדול בלהקה(יותר נכון השפעה עליהם כי חוץ מהם מי יקנה תדיסקים ויבוא להופעות. בכלליות כמו שאמרו פה, מישהו בן 40 הוא לא כמו מישהו בו 20, מתבגרים... וחוץ מצזה לדעתי טוב שהם לא המשיכו לעשות אותו דבר כל הזמן כי זה כבר היה נהיה משעמם, כל הדיסקים שלהם שהם בעיקר פ'אנק הם מעולים אבל טוב שBTWהוא לא כזה....

swan k

New member
שמעתי שלשום את הדיסק

הוא דיסק ממש טוב לפי דעתי. פעם לא חשבתי כך אבל פתאום ששמעתי אותו הייתי ממש מופתעת. אני אוהבת את הדיסק הזה. הוא יפה וכיף לשמוע אותו.

michaelblum

New member
לדעתי

לדעתי כמובן, הדיסק הזה הוא לא רע ואפילו הייתי מגדיר אותו טוב מאוד, יש בו כמה שירים שאני מאוד אוהב, ולמען האמת, נכון, עד שראיתי את הDVD של ההופעה באירלנד לא הכי אהבתי את השירים בו, חוץ מCANT STOP שמההתחלה אהבתי, אבל אחרי שאתה רואה דבר כזה, אתה רואה את הטירוף, ההתלהבות שלא אבדה להם, הם אותו דבר פשוט! זה שיש שינויים בסוג המוסיקה אני יכול להגיד להם כל הכבוד, הם עושים מה שהם מרגישים. אם הם לא היו עושים את הדיסק הזה בסגנון הזה אז הם היו לא אמיתיים, עושים משהו שלא בא מהרגש שלהם זה מה שאתם רוצים? כמו שאמרתי, לאחר שראיתי את הDVD של ההופעה באירלנד, אתה מתחיל להתאהב בכל שיר מהדיסק שהם נגנו שם, BY THE WAY, THE ZEPHYR SONG, ועוד. אני מצדיע להם על הדיסק הזה.

למעלה