BZ-Land (6361

gbb234

New member
בוריס זה זה שמפתח את כל התוכנות?

בוריס אני צריך אישור לתוכנה של המוקשים בבקשה!!!

BoRiSGz

New member
תגובה

תקפת בצורה הכי מעפנה שראיתי בחיים. יכלת לשמור על המון כוח =/ אבל אתה לא חיסלת אותי בכלל, אלה איירונז עשו זאת. ואם רצית להפגש איתי, למה לא שלחת הודעה? הייתי כל הזמן באזור הכוח הזה. העדפת לחכות בסיבוב כמו מחבל... ובסוף הכניסו אותי להיסטוריה עם 5טריליון כוח, חבל ממש חבל

בוריס אל תדאג הנקמה תבוא

מבטיח לך שמישו ישלם על המדינה שהרסו לך וכולכם יודעים לדבר הרבה כשהברית שלכם לפניכם אבל מישו יודע לדבר כשהברית מאחריו? חכמים מאחורי המחשב כשאחת הבריתות של GINDIS תגיע לרמה של IA דברו איתי ותאמינו לי שאני יודע הרבה מאוד על התנהלויות של בריתות כמו של יא יו כדאי שתבדקו את הברית גיוסים שם ואיך זה תמנהל וכדי שתבדקו את הבריתות ביינים של RRA אז כשתגיעו לרמה של IA תדברו למה לביינתים אף ברית לא הגיעה לרמה של הכבוד והיושר והאחווה בין IA IA בכבוד ובראש מורם צועדים לניצחון

gbb234

New member
תגיד

אז אפשר גישה לתוכנה של המוקשים? ואם אפשר גם את התוכנה שמסדרת מטרות זה יהיה מעולה !

EagleWatchNG

New member
שלום "רוני הקוטש"...

בתור אחד שמשקיף אל המלחמה,ציפיתי שתכתוש את מאגרי הכוח של המטרה שלך,ולא את מאגרי הכוח שלך. תקיפה שלא הייתי מתגאה בה...

asiav

New member
סחטייש עליך...

מה כולכם עושים חישובים ומי הפסיד מה ? כולם "חכמים" היית יכול לעשות ככה וככה !! מה זה משנה בכלל ? הבחור השיג את המטרה שלו - נקמה !! משנה הדרך ? אני לא חושב

LordWantkill

New member
מה אתה מנסה להראות כאן?

כמה שאתה לא יודע לתקוף? תחזור לגינדיס, תלמד לשחק ואולי בשנה הבאה תנסה להשוויץ... אני הייתי סותם את הפה ואולי גם קופץ מהחלון חחחחח. אם 15T שלו זה טנ"ט כל כך קשה לחפש את החולשה שכמעט בטוח הייתה מהים(עצם העובדה שהוא יצא משלום ואולי ניסו לגנוב לו בזמן הזה) להוריד אותו לחצי טריליון או מקסימום 2T כוח של טנ"ט ולזרוק פחות או יותר את הכמות הזאת...עשית את זה, וגם חסכת מלא כוח! שבת שלום

IsraelArmy

New member
קוטש כנס כנס לפה רגע .....

"שלום בוריס. שמי רוני המכונה "הקוטש" אני חיסלתי לך את המדינה " חחחחחח.............. נשמע מושפע מסרטי אימה ראית הרבה פעמים המסור ? מי מכנה אותך "הקוטש" צא צא מהסרט שאתה חי בו או שאני יוציא אותך.....

KOBIG0

New member
חחחחחחחחחח אבל את שלו הוא עשה..

סתם שאלה.. יותר מבאס להפסיד 7100 מפעלים במכה אחת או כמה תקיפות. מכה אחת . חח תחשוב כמה הוא השקיע על מפעלים כמה זמן ופתאום משהו ב7 תורים הוריד לו את הכול.!

xxx RAANAN xxx

New member
רוני תודה עשית את המלכה כמו ענק

לכל השחצנים שאומרים ישראל ארמי משפחה וכ"ו , תראו מזה משפחה שמוכנה להקריב ! הכח הוא במוח ישראל ארמי ! לעולם לא תדעו כי לעולם לא תוכלו להוריד כמויות כמו רוני ! שבת שלום ומבורך , והמשך לחימה מהנה !

humeini

New member
קוטש..

אחי..תן לאחרים לשבח תעבודה שלך..למרות שביננו עשית עבודה ערבית..לא לענין להחמיא לעצמך.. בהצלחה בהמשך המלחמה..

למעלה