Calling from the UK...

Stansfield

New member
Calling from the UK...

Hey all, it's Liron, formerly known as 'aniviel'. I just moved to the UK. I thought I should tell you now that if any of you girls are PLANNING on coming to the UK, then come in time for 17th October! (Is that on Channukah this year?) There's going to be the movie premiere of 'Elizabethtown' and Orlando is expected to attend. If any of you want to write him a little letter, I will be going to the premiere and can give the letters to him. I told you the same thing before the 'Kingdom of Heaven' premiere but no one has done so and some of you said you're sorry you didn't do it at the end after I met him... So don't be sorry this time, just do it
xx Liron

Stansfield

New member
will be better in...

an email [email protected] funny how i always seem to meet those i don't really like, and now i might even meet him for the second time and i don't even like him lol i never have this luck with those i actually like... except that i met sean bean on sunday
man, he's cute!

קמימונת

New member
LOL.. ../images/Emo6.gif

את באמת ברת מזל!!
אז אם אני אכתוב אני אשלח לך באי מייל..
אבל יש עוד זמן, לא?

חחחחח... זה תמיד ככה../images/Emo125.gif

כשהייתי בלונדון נתקלתי בכמה מפורסמים, וחשבתי על זה שבחיים לא יהיה לי את המזל להתקל ככה במישהו שאני באמת רוצה לפגוש
זה עדיין נחמד בכל מקרה ;] את גרה קרוב ללייסטר סקאוור? זה ממש טוב תוכלי להיות בכל פרמיירה בערך... אגב, הלכתי בסוף לפרמיירה שאמרת לי ב-28 ליולי, לא היה מדהים אבל זה לא שציפיתי להרבה מהסרט הזה... חח.. פעם הבאה נלך למשהו יותר מעניין.... טוב אז תהני לך, לא נראה לי שאני אכתוב לאורלנדו, אני לא בדיוק מעריצה גדולה
, אבל אם תהיה עוד איזה בכורה מעניינת יהיה נחמד לשמוע ^^

Stansfield

New member
oo who did you bump into?

i live in north west london, about 30 minutes away from leicester square, but that doesn't stop me coming down to leicester square on a daily basis! lol well there are loads of good premieres coming up... there's Revolver, a Guy Ritchie film, i'd love to meet him! there's Wallace and Gromit, with Helena Bonham Carter whom I already met but I hope she brings lovely fiance Tim Burton with her
there's V for Vendetta with Hugo Weaving (Elrond) whom I already met and Natalie Portman... later in the year there'll be a premiere for Pirates of the Caribbean 2 and XMen 3!

המממ...../images/Emo125.gif

קודם כל הייתה את הפרמיירה, שהיו שם כל מיני אנשים, רובם אני בכלל לא מכירה, אף אחד מעניין... אחר כך היה איזה ערב שיצאנו להסתובב באיזור הלייסטר סקאוור, הייתה התקהלות של אנשים וזה, הלכתי להסתכל והיו שם קורטני קוקס, מאט לה בלאנק, ג'ניפר אניסטון ודיויד שווימר... הם יצאו מאיזה מועדון או משהו אני לא יודעת בדיוק זה היה ממש בהפתעה
ובסוף בשדה תעופה אחרי הנחיתת חירום שהייתה לנו
, בתוך כל הבלאגן ראינו את סנדרה בולוק, זה באמת היה הכי מוזר כי מה לעזעזל היא עושה על טיסה לישראל? זהו בעיקרון, הרוב היה דיי בהפתעה וזה סתם גרם לי לחשוב למה אלייז'ה ווד לא מסתובב לו להנאתו ברחובות לונדון
ושזה בחיים לא יקרה לי עם מישהו שאני באמת רוצה לפגוש... עד כאן עלילותיי הלא מעניינות בלונדון :D :X הוגו וויבינג זה נהדר! עוד אחד להשלמת הקאסט של שר הטבעות
[מתי כבר תפגשי את אליהו?
] את יודעת באיזה חודש בערך יוצא שודדי הקאריביים 2? והסרט השלישי אמור לצאת גם כן ב-2006? (הבנתי שצילמו את שני הסרטים יחד אבל אני לא בטוחה בקשר לזה)

Stansfield

New member
wow ../images/Emo6.gif

you met some really cool people! stop complaining! i actually might meet elijah next week. i'm going to the edinburgh film festival for a day and he's supposed to be there. and potc3 will not come out this year, they shot the 2 films together but they will bring them out one at a time... like the lotr films
hugo weaving was cute bless him! i also bumped into craig parker 2 days ago... AKA haldir!

*לנשום, לשאוף, לנשום, לשאוף*:0

אליהו :0 אני לא עומדת בזה
שלחתי מסר [סליחה אם יצאתי מעצבנת אני פשוט בהתלהבות
] ואני לא מתלוננת חס וחלילה, אבל זה נכון שאני אף פעם לא אפגוש "במקרה" מישהו שאני ממש רוצה לפגוש :[ אוי זה אומר ששודדי הקאריביים 3 ייצא עוד המון זמן, משום מה חשבתי שהם יצאו קרוב אחד לשני, אבל באמת שעדיף ככה...

OMG:|../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

את ראית את ג'ניפר אניסטון?
ומאט, ודיוויד, וקורטני.... וואי איזה כיף לך!!! יש לך תמונות?

Stansfield

New member
david was easy to see

atleast until tomorrow, he's doing a play here. i've just been to see him last night but that she saw the other peeps from friends is well cool

זה היה מן חוק מרפי שכזה...../images/Emo125.gif

מי חשב שאני אזדקק למצלמה שלי כשאני יוצאת בסך הכל לאכול וקצת להסתובב באיזור...? אוי זה היה כל כך מעצבן, כעסתי על עצמי שעות אחר כך

kittycatbone

New member
כשאני בצרפת,

או בכל חופשה בארץ אחרת בעקרון (למרות שבעקרון זה רק צרפת
) אני *תמיייד* לוקחת איתי את המצלמה
למקרה שאני אראה משהו יפה ששוה לצלם וזה... ^^ וול, כי אני מאוד אוהבת לצלם גם דברים אומנותיים וזה... בכל מקרה, אם הייתי מסתובבת לי ברחובות לונדון 100% הייתי מביאה מצלמה
אבל צודקת.. חוק מרפי..
ואיזה מגניב מי שפגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלוואי עליי!

אני בדיוק ככה../images/Emo125.gif

היא כל הזמן הייתה עליי, אני מצלמת כל מה שזז...
בגלל זה זה עיצבן כל כך שדווקא אז לא לקחתי... זאת סתם הייתה ארוחת ערב וזה....
חח... זה בטוח לא יקרה שוב :p

kittycatbone

New member
חחח באסה../images/Emo6.gif באמת..

חוק מרפי....
אני אפילו בארוחות ערב מביאה מצלמה
כדי שתהיה איזה הזדמנות אולי לצלם את המשפחה או וואטאבר.......... כמו שאמרתי, אני אובססיבית, אני תמיד לוקחת מצלמה לכל מקום כשאני בחופשה

kittycatbone

New member
יאא מגניב לך!../images/Emo2.gif

את כאילו.. הולכת לפגוש פעם שלישית את אורלנדו
את בטוחה שהוא לא יזהה אותך כבר???
אתם יכולים כבר להפוך לbest buddies! |ברוח של מבטא אנגלית במיוחד כי אני מקשיבה עכשיו לשירים של בלר באמטיוי| אניוואי, אני חושבת שאני ארצה לשלוח לך איזה מכתב שתעבירי אם תוכלי^^ מקווה שאני אזכור, וגם לא יודעת אם יהיה לי מה לכתוב, אבל אני אנסה!!!!
יו מגניב
חבל שלא הייתי כאן כשכתבת בקשר לממלכת גן עדן, כי באמת לא זכור לי שכתבת משהו כזה
וכשאת מתכוונת עברת לאנגליה, את גרה שם עכשיו?!?
ומה את עושה שם? את לבד? את לומדת? |מסוקרנת| וגמאני רוצה לפגוש מפורסם כלשהו.. אחד שאני אוהבת עדיף
אבל עדיין, לפגוש מפורסם כלשהו

Stansfield

New member
../images/Emo13.gif three times?...

umm I only met him once so far, so if I meet him at Elizabethtown it'd be the second time! lol Then maybe Pirates of the Caribbean 2 premiere would be third.... lol I live in London now yep lol for a year. I'm starting to study next month
pssstt... guess who's birthday it is today?????

למעלה