Calling from the UK...

קמימונת

New member
../images/Emo32.gif

הרגע הייתי בפעולה ובהתחלה שיחקנו סתם משחק ועמדנו במעגל ואז בא ילד פסיכופט על סוס (הוא זירז אותו עם מקל) והוא פשוט רכב מהר יותר ומהר יותר אלינו ואליי ספציפית והסוס פשוט נכנס בי וכמעט ריסק אותי לגמרי..
זה היה כל כך מפחיד שלא לדבר על כמה שזה כואב..
דמט! אני עדיין בשוק מזה..

מה??!?!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

למה היה לכם ילד על סוס בפעולה?? איך הוא נכנס בך לעזאזל?? את בסדר? תרגישי טוב!

קמימונת

New member
פירוט:

הפעולה היתה במן פארק, במקום ציבורי וגם לי לא כל כך ברור למה ילד פסיכופט כזה רוכב על סוס במקום שאנשים נמצאים בכל עבר.. הילד הזה היה פסיכופט ואלים, אז הוא פשוט הריץ את הסוס שלו ובמקום לעצור או לרכב מסביבנו, הוא בא בכוונה אלינו ואני לא הספקתי לזוז והסוס פשוט נכנס בי.. פשוט התנגשנו..
ומילא הוא היה אומר סליחה אבל הוא רק הסתובב וצעק לנו (במבטא ערבי) "בעיה שלכם!!" ושהמדריכה שלי צרחה עליו שיעוף משם הוא צרך עליה שנעוף מהדרך שלו... אני לא הייתי היחידה הוא כמעט נכנס בעוד אנשים... וכן אני בסדר.. בערך..
תודה רבה

קמימונת

New member
אהה ומדריכה שלי ממש מסכנה../images/Emo6.gif

היא נלחצה בטירוף.. בשמונה היא אפילו התקשרה לשאול לשלומי.. חמודה

kittycatbone

New member
תרגישי טוב!!../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

איזה בנאדם מגעיל!!!
צריך לאסור אותו או משהו
רציני..!!! ושוב, תרגישי טוב!!

:|../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מגניב!!! ענק!!! דיברת איתה?? אם אני אי פעם אפגוש אותה יש לי רק שאלה אחת להציב לה. למה?????????????? למה את סיריוס, לעזאזל, למה???? איך יכולת??????? DIE, bitch.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה ספוילר לשישי@#$#@$ עזבו את סיריוס, למה דמבלדור?!?! מה הוא עשה לך רע?

הרבה יותר.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר. סירי
אני אלמנה

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

למרות שאני מסכימה עם שי, סיריוס יותר רע...
למרות שאני מזה לא קולטת איך הוא ימשיך בספר השביעי בלי דמבלדור
מילא שבסוף השביעילוגיה הוא ימות, אבל עכשיו, ספר לפני הסוף???
חיח. ואת האמת, גם אני די שונאת את ג'ייקיי רולינג...
כאילו אני מתה על ספרי הארי פוטר, אבל האישה הזאת מעצבנת אותי.. <<

Stansfield

New member
זה מה שאני תמיד אמרתי עליה...

כלבה הרגה לי את סיריוס (גארי שלייייייייי
) אבל זה עדיין מגניב לפגוש אותה, הייתי צריכה שהיא תחתום לי על ספר של הארי פוטר ואז למכור את זה במלא כסף חחחח עברית!!!!! כמה מגניב!!!!!!!!

Stansfield

New member
היא יצאה ממסעדה...

אני תמיד אוספת חתימות מחוץ למסעדה הזאת כי יש שם הרבה מפורסמים חח והיא הייתה שם אתמול. גם מיקי רורק (מארוו מ"סין סיטי") היה שם אתמול אבל המניאק לא חתם! חח

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

למה יש כל כך הרבה מפורסמים במסעדה הזאת?
ויוו, זה ממש שימושי אז

למעלה