Capital One

איי ל

New member
מנהל
חופשי סודי .

לאהשים בעלי מסגרות אשראי גבוהות זו לא בעיה. ממספר סיבות:
1. המסגרת הכוללת היא זו שנחשבת יותר ממסגרת של כרטיס ספציפי.
2. כשיש לך מסגרת אשראי גבוהה וחברת האשראי רואה שאתה משתמש בכרטיס בתבונה, מסגרת האשראי שלך צפויה לעלות.
3. מי שיש לו קרדיט היסטורי מצויין עם מסגרות גבוהות, לא דואג אם בחודש אחד הניצול של המסגרת היה גבוה.

Fellowship

New member

John the Savage

New member
אגב, לידע כללי

ההיסטוריה של ניצולת האשראי שלך לא משנה לדירוג האשראי. כל מה שמשנה זה רק מה הניצולת שלך כפי שמדווח בזמן שבודקים את דירוג האשראי שלך.

נניח לדוגמה שרינה מקפידה על ניצולת של 10% כבר שנים. אצל יוסי, מצד שני, הניצולת היתה 50% במשך שנים, אלא שעכשיו כשהוא צריך לקחת משכנתא, הוא דאג להוריד את הניצולת ל-10% במהלך החודש-חודשיים האחרונים בשביל להעלות את דירוג האשראי שלו. אם כל שאר הנתונים בדו"ח האשראי זהים, דירוג האשראי שלהם יהיה זהה.

Fellowship

New member
אתה בטוח? בכל המאמרים שקראתי וגם בהסברים כאן בפורום

נכתב והוסבר שוב ושוב על חשיבות שמירת אחוז ניצול נמוך (לא משנה כרגע אם פחות מ 30% או פחות מ 10%),
אתה בטוח שהפרמטר הזה חשוב רק בעת בדיקת האשראי?

איי ל

New member
מנהל
לא הייתי בונה על ה 7 חודשים

אבל לא זו השאלה..
&nbsp
החדשות הפחות טובות הן שחברות האשראי בהחלט יודעות שכרטיס האשראי שלך הוא Secured. החדשות הטובות הן שזה לא מעניין אותן. אשראי מבחינתן זה אשראי. אתה משלם בזמן, צובר היסטוריה, מנצל %X ממסגרת האשראי, זה מה שחשוב.
&nbsp
זו גם הבעיה. אין לך היסטוריית אשראי.
הניקוד שלך יכול להיות מאד גבוה גם בלי היסטוריית אשראי ארוכה. זה אמנם נחמד לאגו לראות שאתה חלק מ 24% (אם אתה שם- תן לעצמך טפיחה על הגב) מהאוכלוסיה, אבל זה לא מספיק בשביל לאשר לך כרטיס אשראי שיספיק לשתי ארוחות גורמה בפנדה אקספרס.
למה? כי מעניקי האשראי רוצים לראות את היסטוריית התשלומים שלך, לא רק את איכות ניצול המסגרת. 12 חודשים (או שנה, איך שבא לך) מהרגע שהוצאת כרטיס אשראי ראשוני (סקיורד) זה פרק הזמן המינימלי שאני ממליץ לחכות לפני שמנסים להוציא כרטיס אשראי משני.
זה לא אומר שלא תוכל להוציא כרטיס אשראי לאחר 7 חודשים, זה רק אומר שהסיכוי שלך לקבל כרטיס אשראי של ילדים גדולים לאחר 12 חודשים הוא הרבה יותר גבוה.
&nbsp

Fellowship

New member
אני לא בונה על זה כמובן, אני פשוט יודע מבן משפחה

שהוא קיבל את הפקדון בדיוק לאחר 7 חודשים (ביוזמת חברת האשראי),
אבל זה אכן לא השאלה.
&nbsp
בנוגע להיסטוריית אשראי - צודק לחלוטין ולכן גם אמתין לאחר שתעבור לפחות שנה.
&nbsp
השאלה היחידה היתה בנוגע למשפט הבא שלך:
"ההמלצה שלי- חכה עד שדיסקובר יורידו את הביטחונות מהכרטיס הנוכחי (רוב החברות בד"כ עושות הערכה מחדש ומורידות את הביטחונות כ- 11-13 חודשים מרגע הוצאת הכרטיס) ולאחר מכן הסיכוי לקבל אישור לכרטיס חדש יהיה גבוה יותר. לא לפני כן."
&nbsp
ושאלתי מה הקשר של הבטחונות, הרי גם אתה כתבת בעצמך שזה לא משנה, מכיוון שאשראי הוא אשראי.
אלא אם התכוונת שהפרמטר החשוב הוא פרק הזמן שעובר,
ומכיוון שהחזר הבטחונות בד"כ עולה בקנה אחד עם פרק זמן של שנה, פשוט ציינת את נושא הפקדונות במקום את פרק הזמן (שהוא דווקא החלק הרלוונטי ולא הפקדונות)

איי ל

New member
מנהל
אז ככה,

הבטחונות לא מורדים אוטומטית. לאחר תקופה כלשהי(7 חודשים, 11 חודשים, לא משנה) חברת האשראי עושה הערכה מחודשת לגבי איכות האשראי שלך ואם הכל עובר כשורה- מורידה לך את הבטחונות מהכרטיס.
&nbsp
אז נכון שחברות האשראי לא מתייחסות אליך שונה אם יש לך כרטיס סקיורד. אבל ברגע שהורידו לך את הצורך בפיקדון, זה סימן טוב שחברת האשראי שלך העבירה סקירה על האשראי שלך והגיעה למסקנה שאתה ראוי לכרטיס אמיתי. מה שאומר ש בשלב זה, כנראה שחברות האשראי האחרות יגיעו למסקנה דומה.

Fellowship

New member
אגב, האם יש סיבה להמשיך לקבל את הצעות האשראי בדואר?

היום קיבלתי עוד שטות, הפעם Pre Approved עם תשלום שנתי וגם חודשי

ראיתי שאפשר לבצע Opt Out מההצעות הללו, האם יש סיבה מדוע *לא* לעשות זאת?
הרי כשארצה להגיש בקשה לכרטיס אשראי, אבצע סקר ואגיש לכרטיס ספציפי שאני מעוניין בו.
או שאני מפספס יתרון כלשהו ב Spam הפיזי הנ"ל?

למעלה