Celtic Cross Remastered and Remixed

trador1

New member
Celtic Cross Remastered and Remixed

מה תגידו על זה? חודש אחרי ההוצאה המחודשת של האלבום המקורי מישהו בדראגון פליי נזכר שיש כמה קטעים מהאלבום הזה שלא הוציאו.. אמור להיות תענוג לאוזניים מבית היוצר של YOUTH וסיימון [URL]http://www.psyshop.com/shop/CDs/dra/dra1cd089.html[/URL]

Mad Sorcerer

New member
נחמד שלייבלים נזכרים ביצירות של פעם

ומשחררים שוב ברימסטר מחודש.. קורה די הרבה לאחרונה ולפעמים גם נלווה לזה עוד שיחרור רמיקסים (כמו טראנסוויב שהוציאו אוסף של טראקים ישנים ואחרי זה אלבום רמיקסים)

trador1

New member
כן הבעיה היא כשמסתכלים לעומק

מבינים שאין יותר מה לחדש אז חוזרים אחורה... אני למשל צימצמתי את הספקטרום המוזיקלי שלי למספר מצומצם של לייבלים ואמנים בטווח שנים מאוד מצומצם כי למעשה זה היה השיא וחבל שאין כמעט חידושים בנושא. הדבר היחיד שמחזיק אותי אישית זה הציפיה לחומר חדש מבית טוויסטד

Stoned Junglist

New member
אני איתך טריידור

וגם חיכיתי לטלפה החדש ועוד לא יצא לי לשים את האוזן ממש על הדיסק

Mad Sorcerer

New member
נכון הטראנס מזמן מעבר לשיא

ואין לי שום בעיה עם זה אפשר להסתדר עם לשמוע דברים של פעם בלי הפסקה.. חוצמזה שיש גם היום לייבלים כמו סאנטריפ ולדעתי יצוצו עוד הרבה כאלה בשנים הקרובות

מעבר לשיא, אבל

כל מוקשה לפחות 2000 איש, טי.אפ.אן 5,000 במסיבה האחרונה, האימפריה אלפיים איש ברגיל, דוף פסטיבל 4,000 כבר כמה שנים רצוף.... הטראנס מבחינה מוזיקלית לא רק כבר הגיע לשיא אלא הוא כבר עמוק עמוק בירידות של אחרי השיא, אבל ה"סצינה" עצמה כמו שהיחצ"נים אוהבים להגיד עפה על עצמה בכל הכוח, וזה עובדתי...

Mad Sorcerer

New member
כי הרי מה הסיבה שאיכות המוזיקה ירדה?

ההתמסחרות - וזה מה שחושף כמות עצומה של אנשים לסצינה וממלא מסיבות

ההתמסחרות תמיד הייתה....

אמר אבי ואני מסכים איתו, גני חוגה לא היה ממסוחר? דראגלס לא היה ממסוחר? כל אירוע גדול בעצם שהיום כולם מסתכלים עליו בגעגועים כאלה גדולים היה ממסוחר לפחות כמו מסיבה של מוקשה היום, אז מה הקשר לאיכות המוזיקה? אני יגיד לך בדיוק למה איכות המוזיקה ירדה- אנשים היום צריכים דברים מוכרים. אנשים לא מחפשים את המורכבות, את החידושים, את השוני, וזה לא רק בטראנס ספציפי, זה ככה בכל תחומי תרבות הצריכה. אתה הרי לא רואה שירים מורכבים סטייל גאנס נ' רוזס הישנים יוצאים לרדיו. למה? אתה לא רואה סרטים בעלי תוכן עשיר סטייל ספרות זולה יוצאים לקולנוע. למה? כי אף אחד לא יישמע את זה\יראה את זה, כי זה דורש פעולה קטנה שנקראת ריכוז וחשיבה. אנשים היום צריכים את הכל והם צריכים את זה מהר, אז כן איכות המוזיקה ירדה פשוט כי איכות הצרכנים ירדה, זה הכל. אנחנו כקהל לא דורשים איכות גבוהה, להזכירך בכל מסיבה של סקאזי יש לפחות עשר אלף איש, והעיקר שיהיה קיק באס שמן כדי שאפשר יהיה לעשות בורות ברחבה, גם אם הרחבה הזאת היא בעצם ריצפת בטון של איזה מועדון, זאת כל הסיבה. אבל אתה יודע בדיוק כמוני, שגם היום נערכות מסיבות כמו שכולם רוצים, קטנות, אנשים איכותיים, מוזיקה בת זונה. פשוט צריך לדעת מתחת לאיזה עץ לחפש, זה הכל... :)

Mike A

New member
אבל אתה שולח את אחיך לעצים האלה

מתי נראה גם אותך?

אני בכלל איש של מדבר :)

ובכלל, אותי תראה עוד שבוע וחצי בעשירי, אח"כ וואלה באמת לא יודע. הדבר היחיד שנראה לי מתאים זה האוזורה, כי וואלה שום דבר לא נראה באמת טעים. הסיימונים של מוקשה יכול להיות טוב אבל יקר ברמות שלא קשורות אליי לארנק חחחח

אוי ואבוי, חס וחלילה....

צר לי חבר אבל אני מנוע, יש דברים שהשתיקה יפה להם, בטח בפורום ציבורי כזה.

Mad Sorcerer

New member
שמע

אם תרים היום פסטיבל כדוגמת דראגלס\גני חוגה עם אותו ליינאפ כמו פעם אתה תמלא בקושי חצי רחבה (ר"ע ההולי רייב שלא ממש הצליח), מה שהיה אז היו דברים חדשניים למדי - רייב מטורף בגני חוגה או ניצנים, מי שמע על דבר כזה בכלל לפני זה במדינת ישראל? בימינו שכל יומיים יש רייבולשן או סאנדאנס או אנערף זה כבר ממש לא מרגש. הכוונה שלי היא שכיום בגלל אומנים כמו סקאזי וחבריו כל ילד בן 12 שומע "טראנסים מגניבים" ואנשים בארץ חשופים לסצינה פי כמה וכמה מפעם. אין לי שום בעיה עם התמסחרות אומנים חייבים להרויח את הלחם שלהם אבל לצורך כך - כדי שהמוזיקה שלהם תמכור יותר, תמלא יותר רחבות, ותגיע לקהל רב יותר של אנשים הם ייצרו משהו קליט ונוח יותר לשמיעה - כמו שאמרת לא הרבה מעבר לקיק ובאס שמן. קח את פליאדיאנס לדוגמה ואת האלבום האחרון שלהם - אתה באמת חושב שהם היו מוכרים ממנו המון אם הוא היה נעשה בסגנון IFO? אז אין שום ספק שאיכות המזויקה יורד בגלל התמסחרות הסצינה וההגעה שלה להרבה יותר יעדים. ולגבי החלק השני שאמרת שאיכות הצרכנים ירדה - יכול להיות, אבל לדעתי בעניין הטראנס הגורם הוא כמו שאמרתי- החשיפה שלו למגוון רחב יותר של אנשים שלא גדלו על אסטראל, אתניקה או גרין נאנס - אלא שמעו על אינפקטד וסקאזי מהחדשות או ממסיבות בטי אל וי וכל מה שהם צריכים זה השם אסטריקס בליינאפ והם כבר יבואו (לא בא להעביר ביקורת חלילה
) וכן אחי אני יודע שיש המון מסיבות טובות מתחת לעצים מסויימים.. כבר שנים שלא הייתי האמת אולי הגיע הזמן מתישהו...

אלי, בטח שהיא ירדה...

תמיד יש הברקות, גם תרנגולת עיוורת יכולה למצוא גרגר בטעות מדי פעם, אבל בשורה התחתונה איכות המוזיקה חשבה שזה פורים והתחפשה למשבר הכלכלי ומאז היא לא יוצאת מהתחפושת ורק מידרדרת.. אפילו בתחום שאתה מכיר מקרוב, מה אתה מעדיף, ועם היד על הלב, את הישנים של אינפקטד או את החדשים של אינפקטד? ואל תיתן תשובה סטייל "כל מה שאינפקטד עושים קדוש", תהייה אמיתי.....

Mike A

New member
שום דבר לא ירד

זה אנחנו שגדלנו ההורים שלנו ששמעו שנות ה 60/70 ואומרים שכל השאר זה מסריח, עכשיו זה פחות טוב מפעם? תזכרו שהכל סובייקטיבי - והסקאזי של היום יהיה קלאסיקה בשביל האנשים עוד 20 שנה והם יגידו שהדברים החדשים שיהיו אז מסריחים וחוזר חלילה.

Mad Sorcerer

New member
בתוך הטראנס אין ספק שהיא ירדה

נו בחייאת מישקה כמו שאמרתי הודעה למעלה קח את IFO ותשווה לSEVEN SISTERS ותגיד לי שאין ירדה באיכות וזה רק אנחנו שסובייקטיבים..

Stoned Junglist

New member
Mike

בשנות ה70 באמת נוצרו אלבומים מופתיים וז'אנרים אגדיים של מוסיקה ואין על מה להתווכח זה עובדה, זה עובדה שדיפ פארפל, פול מקארטני , ווטרס ואחרים עדיין ממשיכים למלא אצטדיונים עד 0 מקום, אז הרוק המתקדם, הפסיכדלי, הפולק וכו' היה מיינסטרים.. פה כיום תנסה לחשוב על להקה שהוציאה דיסק מאז שנת אלפיים שיכולה למלא 20 אלף איש בארץ? עד היום מרבית הצעירים גדלים על הביטלס ושאר המוסיקה כי היא מצוינת כמו שעד היום כולם יודעים להגיד לך מי זה מוצרט ופחות או יותר מכירים חלק מהיצירות שלו.. בשנות ה70 הייתה פריחה של מוסיקה שהשאירה חותם ל200 שנים הבאות ואני מקווה שאף יותר.. אני דווקא חושב שאומנים כמו שפונגל, יאנגר בראטר, אינפקטד ועוד כמה יקבלו הערכה רבה בעוד כ20 שנה בערך,

adi cb14

New member
הרגילים של היום הם האגדות של מחר

האיכות לא יורדת אף פעם זאת המוזיקה שמשתנה ואין מה לעשות..

Mad Sorcerer

New member
לא מאמין שסקאזי יחשב אגדה בעוד 15 שנה

מה גם שהאגדות של היום - בזמנם שהם יצאו גם היו מוערכים ברמות

למעלה