לא חושב שסקאזי יהיה אגדה
אולי יזכרו אותו כהמוני אבל האנשים ששומעים סקאזי הם חולפים, זה מוזיקה של גיל מסוים. אנשים שגדלו על ראשית הטראנס ימשיכו וממשיכים לשמוע את אותה המוזיקה גם היום אחרי עשר או חמש-עשרה שנים. אני אתן את עצמי כדוגמא, כמעט בן 30 אבל שומע את אותו סוג מוזיקה כבר מגיל 16. זה אולי קיצוני ולא מאפיין אבל אני פשוט לא מסוגל להנות משום דבר אחר, במהלך השנים קצת התנסיתי והושפעתי מדברים אחרים בהתאם לשלבים שעברתי בחיים אבל בסוף הכל מסתכם לכך שכל השאר עבר ורק מה שטוב נשאר ומה שטוב זה מה שהתחלתי איתו, זה סיימון, זה גרין נאנס, דלתא, אתניקה, יוניון ג'ק, סלינקי וויזרד, לייבלים כמו דראגון פליי, פלטיפוס ופליינג רינו, והרשימה עוד ממשיכה. האמנים הטובים באמת המשיכו לעשות מוזיקה טובה גם עם חלוף השנים ואני שוב חוזר לסיימון כי אפשר לראות כמה הסגנון שלו השתנה עם השנים מההלוסינוגן בהתחלה ועד younger brother האחרון שהוא שונה באופן מוחלט אבל עדיין מדהים בגאונות שלו. בראיון של סיימון בדיוידי שלו הוא אומר בפירוש שהיום יש אמצעים טכנולוגיים משוכללים בהרבה יותר מפעם שמאפשרים ליצור צלילים הרבה יותר מורכבים ומופלאים אבל רוב האמנים לא יודעים להשתמש בהם ונשארים דבוקים לבנאליות של ה 145 למיניהם. בנושא המסיבות אני כבר מזמן הפנמתי שהטראנס ממוסחר ושמוקשה מסריחים מכסף אבל אין מה לעשות כל עוד הם יביאו אמנים איכותיים כמו שאני אוהב אני אלך ואהנה בלי להסתכל יותר מידי לצדדים.בגילנו הולכים לשתיים שלוש מסיבות בשנה ונהנים לכל השנה
תנו לילדים ללכת ל TFN