טוב, אני כותבת תוך כדי צפייה- חפירה../images/Emo18.gif
אויי כפרות על קיד רוק
אני יודעת שמזה תרדו עליי אבל אני מתה עליו
פאאאאאאאאאאאאאאאק קלי פיקלר השמינה בטירוף! או שהיא בהריון? אני לא אתפלא עליה, הסלאט הזאת
הנה תראו איך היא נמרחת על קיד רוק יו מרטינה! כפרות
איזה מבט היא דפקה לפיקי בזמן שהיא נמרחה על קיד רוק
"שיואו פאתטית" אוי אני שונאת את טרייס אדקינס
כזה כונף. יו רנדי
איכס הכומר של מירנדה
טוב, מי זה הקשיש המכוער עם המעיל אינדיאנים הזה?
למי פיקי מדגמנת?
טוב, נגמר השיר של קיד רוק(מעל פאקינג 6 דק') עוד פעם בדיחות קאניה? די, זה כבר פאסה...אה נו טיילור
כמובן. איכס, כונפה! אותה פיית' היל לא שונאת? כפרות על הכוסע
טוב, בוידאו גרופ זה היה צפוי שליידי איי יקחו. גלוריאנה עדיין לא משהו וראסקל פלוץ סתם קשישים וזאק בראון סתם חננות. אוקיי למה טיילור רוקדת
זה נראה כאילו הילרי וההוא שלא שר זוג
יואו פעם ראשונה אני שומעת שהוא מדבר
עדיף שיסתום. מי זאת הפילה הזאת?
יוווווווו טרשת עורקים! קיד רוק הזה כזה מפגר
"היר אר דה נומיניז..........איי ניד דאט פרומפטר פור דאט פארט"
למה מראים עוד פעם את המועמדים?
אה הם לא אומרים עכשיו מי ניצח
הנה נו, גם הוא אומר שפיקי סלאט
יואו איזה שניצלים נהיו לה
אני פשוט בשוק! אוייש זייפן. יאללה וידאו דואו אוף דה ייר- ברוקס אנד דן הקרציות האלה. שיפרשו כבר ויתנו לשוגרלנד את כל הבאקלס
יואו פיקי כמעט נופלת
טוב, קשיש לא מצחיק
גלוריאנה
יואו חאתיך השמאלי
מעניין מה שמו|חושב| כריס יאנג...סתם שיר חופר
הוא היה בנאשוויל סטאר, נכון? הו יופי, חותכים אותו ;; היידן
וטפ השיער! יואו מירנדה עם גיטרה ורודה
חבל רק שהיא שרה את השיר הזה
שמלה מזעזעת. יאללה וידאו ברייקטרו אוף דה ייר- מי זה בכלל איסטון קורבין
כפרות על לורה! אבל זה היה ברור שהיא לא תזכה. לוק- הזכייה צפויה מאוד. סטיל מגנוליה- חמודים אבל גם ברור שלא יזכו. מה הוא חש וזורק ז'אקטים...שינוח! דווקא חתיך ;; אה הוא נשוי
קריייייייייייייייייי
השמלה|גרוזיני| הו צירוף מקרים- קרי מציגה את טים מקגרו ;; פיית' בטח מקללת אותה שוע1 טוב יאללה אני מעבירה את טים...הוא לא מעניין אותי. אוייייייי דוחה!! מי אלה? ואיך הם הכניסו טנק לשם?
איייייייייייייכסססס הוא מענטז...אויי איים בליינד!! מיי אייזזזזזז! טוב מה יש לקיד רוק...מי זאת!!! אויי משמש
זאת לא משמש
ענק
הנה משמש
אויי שני סתומים נו. שיתוף פעולה של השנה- בלייקי"מאוהב" ברור שהוא היה זוכה בזה. ג'ייסון אלדין- איו. פיקי וסוויפט- מזה לא. קני צ'זני ודייב? הלווו עברו 80 שנה מאז. מה יש, בלייק ומירנדה לא יכולים לתת איזה נשיקה? די עם החיבוקים
יואו בלייק והמבטא הסקסי שלו
בוא תעשה לי קאובוי קטן
ליידי איי מציגים את בראד
נו אבל מה נסגר עם הטקס הזה? למה כולם שרים שירים מלפני 300 שנה?
עוד פעם הגיטרת
הזאת? דייוויד ספייד וקיד רוק קרעו אותי
גם אני הייתי רוצה להציג את קרי ולא את ג'יימי
יאללה מעבירים את ג'יימי...מי אלה? לב"ט?
טוב, עדיין משעמם...נקסט אוף מה שמים את לורה במעברון? שיראו אותה רוקדת כמו קאוגירל
שיט גם לה יש רגליים
אמאלה
מי אלה הלוזרים האלה? חוץ מפאולה דין
כזאת דרומית פוסטמה|כתר יו פדופילית!!!! קרי כזה בקהל "הו מיי סטארס...ג'יזס! איים בליינד" קיצר פאק, איזה משעממים. הו הופעת השנה- בראד
אתה חתיך אבל קרי יותר...אז קרי מנצחת
ליידי איי כל הכבוד אבל אין לכם סיכוי עם קרי ;; ומשמש- היא בטח נצחה בזה אי שם ב300 לפני הספירה וטים מקגרו-
מסכנה קרי, תיאלץ לסבול את הלוזרים ההם
איכסה מייק...כן כן, תביאי לו את התיק הגרוזיני שלך...יאללה פרייז דה לורד לורה ובלייק
יאללה סקס על הבמה
חחחחחחחחח בלייק "@לורה בל בנדי"
חחחחחחחחחחח "פרררר קריקטס" חחח בלייק קורע! יו מירנדה ;; והנה ליאן! גלגלונים עם תחתונים
טוב מה טובי קית'. הו אני אוהבת את השיר הזה! שיט...הוא מזה לא בקצב
לאן הוא ממהר? לבר?
אוו סטיל מגנוליה במעברון ;; יא, הדבבה רזתה קצת, לא? מליסה פיטרמן
מתה עליה! בואנה אני לא מבינה! קיד רוק הוא הסרסור של פיקי? מה היא עוקבת אחריו כל הזמן
טוב, זאק בראון בנד- אפשר להעביר. מרטינה! כפרות! יאללה דיבורי הצפה משעממים. הו, הנה שני אלמונים...שלום. יאללה וידאו של זמר- בילי קורינגטון- לא נראה לי! אותו הדבר לגבי ג'ייסון אלדין. אחח קית'
בארור! חתיך שכמותך. איכסה טים וכנ"ל לטובי
יא קית'. אתה כזה מושלם!@$%^@#% יו קארה
זה אומר קרי$!@#%@^%$%^&*^$ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיקרופון מכובה זה כזה משעשע
הכל בגלל שהיא לא באה עם מכנסונים |הא| מגיע לה. אבל הופעה מעולה מעולה מעולההההההה אני סו הייתי עושה לה נהנהנה
והנה ג'סטין מור- ראיתי אותו בהופעה של בראד ומירנדה ;; הוא היה מזה משעמם. הנה ליאן והאח של הכונף ששובר את האף כל 5 שניות. אוווו וידאו של זמרת- קרי, מצטערת כפרות, רציתי שתזכי אבל לא. מירנדה- כפרות עלייך, את היחידה שאני מסכימה לה לקחת לקרי פרסים. משמש- קישטה! וכנ"ל לקקי סוויפט. יו מבטא דרומי של מירנדה
מישהו צריך להגיד לה שהיא מתחתנת עם בלייק- ברור שהחתונה שלה תגמר כמו הוידאו ;; איכס טיילור. יש קית' וג'ון
אמאלה ההופעה הזאת |אורגזמה| יאללה עוד פעם הלוזר הלא ידוע הזה? בייביי איסטון סמט'ינג. שריל קרואו? הייתי בטוחה שזאת איזה סלאט שמחזרת אחריו. יאללה וידאו אוף דה ייר- קרי- בארוווווווווווווווווווווווווווווווור. ליידי איי- נשמות שכמותכם...אבל לא. מירנדה- נו קיבלת כבר פרס אחד. טיילור- נוט. טובי- כבר דיברנו עליך? יואו נשיקה ;; שובבה! חח טיילור נראית כמו פיית' היל "