CMT Music Awards!!! 2010

West Doll

New member
ירד לי כל הטקס. אני עכשיו אשב לראות לי ;;

דיווחים בקרוב
ד"א, יש מצב שסיאמטי חיבלו בהופעה של קרי באתר שלהם ואיכשהו גרמו למיקרופון שלה להיות דלוק בהתחלה?

West Doll

New member
טוב, אני כותבת תוך כדי צפייה- חפירה../images/Emo18.gif

אויי כפרות על קיד רוק
אני יודעת שמזה תרדו עליי אבל אני מתה עליו
פאאאאאאאאאאאאאאאק קלי פיקלר השמינה בטירוף! או שהיא בהריון? אני לא אתפלא עליה, הסלאט הזאת
הנה תראו איך היא נמרחת על קיד רוק יו מרטינה! כפרות
איזה מבט היא דפקה לפיקי בזמן שהיא נמרחה על קיד רוק
"שיואו פאתטית" אוי אני שונאת את טרייס אדקינס
כזה כונף. יו רנדי
איכס הכומר של מירנדה
טוב, מי זה הקשיש המכוער עם המעיל אינדיאנים הזה?
למי פיקי מדגמנת?
טוב, נגמר השיר של קיד רוק(מעל פאקינג 6 דק') עוד פעם בדיחות קאניה? די, זה כבר פאסה...אה נו טיילור
כמובן. איכס, כונפה! אותה פיית' היל לא שונאת? כפרות על הכוסע
טוב, בוידאו גרופ זה היה צפוי שליידי איי יקחו. גלוריאנה עדיין לא משהו וראסקל פלוץ סתם קשישים וזאק בראון סתם חננות. אוקיי למה טיילור רוקדת
זה נראה כאילו הילרי וההוא שלא שר זוג
יואו פעם ראשונה אני שומעת שהוא מדבר
עדיף שיסתום. מי זאת הפילה הזאת?
יוווווווו טרשת עורקים! קיד רוק הזה כזה מפגר
"היר אר דה נומיניז..........איי ניד דאט פרומפטר פור דאט פארט"
למה מראים עוד פעם את המועמדים?
אה הם לא אומרים עכשיו מי ניצח
הנה נו, גם הוא אומר שפיקי סלאט
יואו איזה שניצלים נהיו לה
אני פשוט בשוק! אוייש זייפן. יאללה וידאו דואו אוף דה ייר- ברוקס אנד דן הקרציות האלה. שיפרשו כבר ויתנו לשוגרלנד את כל הבאקלס
יואו פיקי כמעט נופלת
טוב, קשיש לא מצחיק
גלוריאנה
יואו חאתיך השמאלי
מעניין מה שמו|חושב| כריס יאנג...סתם שיר חופר
הוא היה בנאשוויל סטאר, נכון? הו יופי, חותכים אותו ;; היידן
וטפ השיער! יואו מירנדה עם גיטרה ורודה
חבל רק שהיא שרה את השיר הזה
שמלה מזעזעת. יאללה וידאו ברייקטרו אוף דה ייר- מי זה בכלל איסטון קורבין
כפרות על לורה! אבל זה היה ברור שהיא לא תזכה. לוק- הזכייה צפויה מאוד. סטיל מגנוליה- חמודים אבל גם ברור שלא יזכו. מה הוא חש וזורק ז'אקטים...שינוח! דווקא חתיך ;; אה הוא נשוי
קריייייייייייייייייי
השמלה|גרוזיני| הו צירוף מקרים- קרי מציגה את טים מקגרו ;; פיית' בטח מקללת אותה שוע1 טוב יאללה אני מעבירה את טים...הוא לא מעניין אותי. אוייייייי דוחה!! מי אלה? ואיך הם הכניסו טנק לשם?
איייייייייייייכסססס הוא מענטז...אויי איים בליינד!! מיי אייזזזזזז! טוב מה יש לקיד רוק...מי זאת!!! אויי משמש
זאת לא משמש
ענק
הנה משמש
אויי שני סתומים נו. שיתוף פעולה של השנה- בלייקי"מאוהב" ברור שהוא היה זוכה בזה. ג'ייסון אלדין- איו. פיקי וסוויפט- מזה לא. קני צ'זני ודייב? הלווו עברו 80 שנה מאז. מה יש, בלייק ומירנדה לא יכולים לתת איזה נשיקה? די עם החיבוקים
יואו בלייק והמבטא הסקסי שלו
בוא תעשה לי קאובוי קטן
ליידי איי מציגים את בראד
נו אבל מה נסגר עם הטקס הזה? למה כולם שרים שירים מלפני 300 שנה?
עוד פעם הגיטרת
הזאת? דייוויד ספייד וקיד רוק קרעו אותי
גם אני הייתי רוצה להציג את קרי ולא את ג'יימי
יאללה מעבירים את ג'יימי...מי אלה? לב"ט?
טוב, עדיין משעמם...נקסט אוף מה שמים את לורה במעברון? שיראו אותה רוקדת כמו קאוגירל
שיט גם לה יש רגליים
אמאלה
מי אלה הלוזרים האלה? חוץ מפאולה דין
כזאת דרומית פוסטמה|כתר יו פדופילית!!!! קרי כזה בקהל "הו מיי סטארס...ג'יזס! איים בליינד" קיצר פאק, איזה משעממים. הו הופעת השנה- בראד
אתה חתיך אבל קרי יותר...אז קרי מנצחת
ליידי איי כל הכבוד אבל אין לכם סיכוי עם קרי ;; ומשמש- היא בטח נצחה בזה אי שם ב300 לפני הספירה וטים מקגרו-
מסכנה קרי, תיאלץ לסבול את הלוזרים ההם
איכסה מייק...כן כן, תביאי לו את התיק הגרוזיני שלך...יאללה פרייז דה לורד לורה ובלייק
יאללה סקס על הבמה
חחחחחחחחח בלייק "@לורה בל בנדי"
חחחחחחחחחחח "פרררר קריקטס" חחח בלייק קורע! יו מירנדה ;; והנה ליאן! גלגלונים עם תחתונים
טוב מה טובי קית'. הו אני אוהבת את השיר הזה! שיט...הוא מזה לא בקצב
לאן הוא ממהר? לבר?
אוו סטיל מגנוליה במעברון ;; יא, הדבבה רזתה קצת, לא? מליסה פיטרמן
מתה עליה! בואנה אני לא מבינה! קיד רוק הוא הסרסור של פיקי? מה היא עוקבת אחריו כל הזמן
טוב, זאק בראון בנד- אפשר להעביר. מרטינה! כפרות! יאללה דיבורי הצפה משעממים. הו, הנה שני אלמונים...שלום. יאללה וידאו של זמר- בילי קורינגטון- לא נראה לי! אותו הדבר לגבי ג'ייסון אלדין. אחח קית'
בארור! חתיך שכמותך. איכסה טים וכנ"ל לטובי
יא קית'. אתה כזה מושלם!@$%^@#% יו קארה
זה אומר קרי$!@#%@^%$%^&*^$ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיקרופון מכובה זה כזה משעשע
הכל בגלל שהיא לא באה עם מכנסונים |הא| מגיע לה. אבל הופעה מעולה מעולה מעולההההההה אני סו הייתי עושה לה נהנהנה
והנה ג'סטין מור- ראיתי אותו בהופעה של בראד ומירנדה ;; הוא היה מזה משעמם. הנה ליאן והאח של הכונף ששובר את האף כל 5 שניות. אוווו וידאו של זמרת- קרי, מצטערת כפרות, רציתי שתזכי אבל לא. מירנדה- כפרות עלייך, את היחידה שאני מסכימה לה לקחת לקרי פרסים. משמש- קישטה! וכנ"ל לקקי סוויפט. יו מבטא דרומי של מירנדה
מישהו צריך להגיד לה שהיא מתחתנת עם בלייק- ברור שהחתונה שלה תגמר כמו הוידאו ;; איכס טיילור. יש קית' וג'ון
אמאלה ההופעה הזאת |אורגזמה| יאללה עוד פעם הלוזר הלא ידוע הזה? בייביי איסטון סמט'ינג. שריל קרואו? הייתי בטוחה שזאת איזה סלאט שמחזרת אחריו. יאללה וידאו אוף דה ייר- קרי- בארוווווווווווווווווווווווווווווווור. ליידי איי- נשמות שכמותכם...אבל לא. מירנדה- נו קיבלת כבר פרס אחד. טיילור- נוט. טובי- כבר דיברנו עליך? יואו נשיקה ;; שובבה! חח טיילור נראית כמו פיית' היל &quot

West Doll

New member
המשך קטנטן-

יואו נשיקה ;; שובבה! חח טיילור נראית כמו פיית' היל "ביאץ'" מה את אומרת קרי? "awesome". ואללה. אוו ליידי איי במופע הסוגר של הערב. יאא איזה הופעה מעולה!!! קיצר, טקס סבבה. וכל הכבוד למי שהגיע עד לפה בקריאה. גוד נייט! ופאק- כמה אייקונים יצאו לי|פקאצה| אוו עוד הודעה לשים תמונה של קרי ;; ד"א, מעניין למה יש לה סימן של גרביון ברגל אחת |חושב|

אוי שמע ישראל איזה חפירה ../images/Emo122.gif

אני אקרא מחר בשיעור כשיהיה לי משעמם
בנתיים פתאום אני קולטת שלא הייתי פה מלא זמן
אבל נו הייתה לי סיבה. דילן אישרה לי גם
אבל שמתי לב שפיספסתי את היומולדת שלך אז אני אאחל לך כאן באיחור המון המון מזל טוב ושפע שנות גרוזיה, רגליים ושערות בידיים

טוב קראתי../images/Emo6.gif

חייבת לציין שראיתי את הטקס שבוע שעבר אז היו קצת דברים שלא זכרתי למה התכוונת בהם אבל את אחת הסטלניות
ונכון שהכי כיף לדבר אל עצמך תוך כדי הודעה? ובאיזה נשיקה בסוף מדובר
מי נישק את מי ובאיזה הקשר?

West Doll

New member
באמת הכי כיף לדבר לעצמי../images/Emo47.gif בכתיבה כאילו

ואז גם לקרוא את זה שוב ושוב
והנשיקה בין מייק וקרי נו
זה היה ממש מהיר ואם מצמצת אז פספספת

LeAnnDylan

Well-known member
וואי אם כבר תמונות אז..

בואנה חן אני חושבת שצריך לשקול האזנה מחודש לג'סי ג'יימס הזאת

West Doll

New member
../images/Emo99.gif

אני לא יודעת מה איתך אבל אני מזה חפרתי על האלבום שלה בארה"ב

MiriOrit

New member
חפירה של מתחילים...../images/Emo168.gif

עשיתן לי ממש חשק לראות את הטקס...וזו הפעם הראשונה שאני רואה את ה CMT וממש נהנתי
אבל - תזכרו שאני רק מתחילה ומגששת בעולם הקאנטרי..ובבקשה לא לצחוק חזק מדי מהטעויות המטומטמות שלי.. קיד רוק ממש מצחיק. אני אוהבת אותו עוד לפני שהוא החליט שבא לו להוציא אלבום קאנטרי. אהבתי את השיר פתיחה עם כל הזמרים - כמובן שלא זהיתי אף אחד חוץ מקיד רוק וקלי פיקלר אבל זו הייתה פתיחה מעולה זה קצת מבאס שאני לא מכירה את השירים והזמרים - כי צריך התלהבות מסויימת כשמישהו מנצח אבל זה עדיין מהנה טוב, את השיר need you now אי אפשר שלא להכיר - הם בטח יזכרו בעוד פרסים (אני כותבת תוך כדי צפייה) אווו... ההופעה של "White Liar" מעולה!! איזה שיר מהמם! גם הזמרת טובה. איך שאר השירים שלה??? ואיזה חוסר פרגון יש אצל הקאנטרים האלו...ניקול ופיית יושבות אחת ליד השניה וכל אחת נראת יותר קרח מהאחרת
טים מגרו (או איך שכותבים את זה) - אני מכירה. לא כ"כ התחברתי לשיר. ריבה - למה תמיד ג'ינג'יות לובשות ירוק? אני הייתי ג'ינג'ית לכמה שנים טובות ומעולם לא לבשתי ירוק! בכל מקרה... הקטע היה מצחיק... בראד פיזלי – אני לא מבינה למה הזמרים נראים חסרי חיים?! הוא אפילו לא מחייך. השיר חמוד – אבל הכריזמה וההופעה נוראית! היו צריכים בלונים ענקיים בשביל להעיר קצת את המסך חחחח.. טוב, הילדה שצורחת מתחתיו – זה היה מבדר ביותר
עוד מישהו ששר – (כבר שכחתי איך קוראים לו ) נרדמתי
זה נראה יותר משהו אחר מאשר קאנטרי ולמה הוא כ"כ כועס?????
תגידו – מי זאת הסנוקי הזאת ולמה היא נתקעת בכל מקום??? איזה כדור של גועל! ליאן ריימז |אסור להגיד משהו רע| - אהבתי את ההופעה. סוף סוף מישהו עם קצת כריזמה והופעה טובה (ולא מסתתר מאחורי גיטרה).. עוד מישהו שאני לא מכירה. אני כבר עייפה מדי...הרצתי. להקה..עם זקנים... שיר נחמד אבל שקט מדי בשביל שאני לא ארדם קרי אנדרווד – טוב, אין באמת מה להגיד... ראיתי את ההופעה באיידול. מה שכן – היא פשוט מהממת
טוב, אני כבר ממש עייפה אז אין לי כוח להקשיב אפילו להופעה של קית אורבן וג'ון מאייר שריל קראוווווווווווווווווווווו........... כמה שאהבתי אותה בגיל 16 !!! (וגם אח"כ) יו! איזה חמודים הם..דווקא יהיו להם ילדים יפים. אבל מה זה המכנסיים האלו שהיא לובשת. (ראיתם אותה בפרקים של קוגר טאון?? איזו חמודה) לקראת הסוף – קיד רוק נראה ממש מסטול זהו, נגמר – לא מכירה את השיר של ליידי אנטבלום. אז...לשנה הבאה עם שאניה בהופעה

אנחנו אוהבים חפירות של מתחילים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וזה בסדר לא עושה רושם שאת צריכה להכיר את האנשים שלא הכרת שם
כל החבורת זקנים שהופיעו עם קיד רוק בהתחלה (חוץ מקלי פיקלר ומרטינה מקברייד) לא כאלה חשובים. את מרטינה אם את לא מכירה אני ממליצה לך לנסות. אני אפילו אפציר בדילן להפוך אותה לאמנית השבוע בשבוע הבא כדי שיהיו לך קישורים לשירים טובים שלה ששוה לבדוק. כנ"ל לגבי מירנדה, היא זמרת נהדרת ששווה לבדוק. דווקא השיר הזה לא נחשב לאהוב שלה בקרב הפורום אז אם אהבת אותו יש סיכוי גדול שתאהבי שירים אחרים שלה מוצלחים יותר. שווה לנסות. אגב גם אני תוהה ביני לבין עצמי מי זו הסנוקי הזו ואם היא הייתה פעם גבר

LeAnnDylan

Well-known member
והנה החפירה שלי...

שמישהו יסביר לי מה קיד רוק עושה שם ולמה נותנים לו לשיר ו~עוד~ לפתוח את הערב? מה עובר עליהם?! יו פיקי ומרטינה :| |מזיל מלאנת'אלאפים שלוליות ריר| מה הן עושות שם ולא הן הסכימו לשיר עם היצור הזה?! טוב נו לשיר זה שאפתני הן רק צועקות קאובוי. טוב זה חתיכת פריק שואו. אח"כ מתפלאים למה אנשים לא אוהבים קאנטרי >< מה רציני נתנו לאפס הזה להנחות את הטקס? סרייסלי?! סרייסלי?!סרייס-פאקינג-לי?!#$^#@#$^ חח טיילור ופיית' הולכות יד ביד. יש כל כך הרבה דברים מעוותים בתמונה הזו
לרגע רציתי שגלוריאנה יזכו רק כדי שימשיכו עם השיר הזה כי בא לי עליו עכשיו
האו פאר דו יו וונט טו גו
אבל נו הכי מגיע לליידי איי
חח טיילור קופצת כמו עבמית. בדוק היא לאסביט ויש לה קראש על הילרי! איכס טרשת
מזל שהיא אמרה מי היא כי אנשים נורמלים לא אמורים לדעת מי זו
טוב למה הביאו אותה?! היא לא הגישה שום דבר ולא הציגה אף אחד באמת היו צריכים לחתוך לפרסומות. יאא ליאני חותמת למעריצים
יפיופה! נו עוד פעם הפדופיל הזה
חח הקטע שהוא מצביע לקהל וכל מיני אנשים בורחים מהמקום שלהם כדי לא לסבול אותו
בואנה שמישהו יביא לפיקי מגבת שתכסה אותה. מזה צריך להיות?! ואוי בדיחות צולעות
יאללה כאילו שלא ברור שיתנו לזקנים המקומטים האלה לזכות. קיפ יו סו היה צריך לזכות! הם מזה רימו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו שהזקן בא לחבק את פיקי וכמעט העיף אותה
גלוריאנה
כריס יאנג נחמד דווקא
אמאלה מה עבר על השיער של היידן?! אני לא מאמינה שהדחקתי את זה לפניי :| מזעזעת! סו צריכה להחליף את טרשת עורקים ולהיות במקום הראשון בוורסט
ואוי כפרעליך מירנדה כמה גרוזינית את יכולה להיות
סרייסלי מישהו צריך להגיד לה שקרי שוכבת עם בלייק או משהו כדי שתשרוף לה את הבית ותפסיק להתכתב איתה בטוויטר או לפחות שתפסיק לקחת ממנה טיפים אופנתיים
ובלייק יכול להיראות יותר חסר סבלנות מצפיה בארוסתו על הבמה?
וואו ניקול ופיית' צריכות איזה כאפה זאק בראון בנד |פסט פורוורדס| אה רגע הם לא שרים אז בסדר טוב מה הלוק הזה חש כולם זכה באיזה חגורה ושנה הבאה אף אחד לא יודע מי הוא. לא שעכשיו יש לי מושג מי זה... אוי קרי את כל כך מכוערת שזה לא חוקי 8-[ טוב נתתי לטים לנסות להנעים את זמני במשך דקה זה לא עבד אז ניפרד כידידים אין לי מושג מי הלהקה הזו שנראית כאילו הם כוכבים של איזה סרט פורנו (השמן, הג'ינג'י והבחורה) אבל הם נשמעים כיפים. וואי לרגע אני כזה פאק מה משמש עכשיו ואז השאניקווה הזה בא ובזמן שהוא עולה במדרגות אני כזה שיואו משמש השמינה
אוי איכס משמש אמיתית. אמג שתי משמשיות על במה אחת
זה טו מאץ' משמש
אחחח בלייק הזה כזה פאקינגגגגג הורססס
אחחחחח הילרי תעשי לי לינדה
איזה גיטרה לאסביט יש לבראד
וטפ אוי בראש בועט בבלון סביר להניח אחד הרגעים הסקסים של הערב
אמג כל הנערות שיניים עקומות ששולחות ידיים צריכות מזה להרגיע את ההורמונים המשפריצים שלהן. מהנראה להן:| טוב עם כל הכבוד אני לא מתכוונת אפילו לתת צ'אנס לבחור שנראה ככה
מזה ביי! כוסימה שלו הרציתי קצת קדימה וראיתי את ליטל ביג טאון שם
עכשיו אני אצטרך להקשיב לכל השיר שלו
לורה בל בנדי
אני אוהבת את השיר הזה והיא מזה מזכירה לי את פיקי
יו הנה החתיך הזה שהרים את החולצה שלו בשטיח הכחול
הסנוקי הזאת ממש מפחידה טוב עוד פעם הוא מרים את החולצה
איזה גבר לענין!
אמאלה ראיתם את השיער של הילרי מההופעה של לוקינג פור א גוד טיים? :| וטפ עבר עליה?! יאק יאק יאק בא לי להקיא!!@
טוב בתאכלס אחרי שראיתי מה הקליפים האחרים לקרי מזה מגיע
חחחח בלייק כזה מלך
אוי כפרות על ליאני
כזאת מדהימה!!!@ גם אני רוצה לרקוד איתה ולעשות איתה גלגלונים ולראות לה את התחתונים
טובי קית' |פסט פורוורדס| היי סטיל מגנוליה9-* לא ידעתי שהם מופיעים |חושב| מייגן הזאת נהייתה מזה דבה מאז קן יו דואט. את מי היא אכלה לארות בוקר
היי הנה חברה של משמש (ודרורית) בואנה הלוק בריאן והחבר המקשיש שלו מזה לא באים בטוב >< זאק בראון בנד |פסט פורוורדס| יו מרטינה
יו הנה ארין אדוורדס
קית'
ניקול
קארה#$^#^&$#$U^$#%$^%
אמאל'ה מיקרופון גרוזיני :| טוב הופעה מעולה ג'סטין מור חתיך! ליאני
ולוק
איזה מושלם זה ליאן ומירנדה ביחד
אני חושבת שאני יכולה למות מאושרת עכשיו. שתי המושלמות שלי חולקות במה יחד. טוב נו אולי אני אשמור את המוות שלי לדואט בניהן אבל אחרי שהן התחבקו הסיכוי לדואט (או ילד) די גדול, לא? קית' כזה שווה
והנה חן אני צופה בו למרות שאני לא סובלת את ג'ון מאייר שממש נראה כמו פרופיל בהופעה הזו. כל התנועות גוף שלו והעמידה השפופה והליקוק שפתים. הכי פדופיל שיק. ומזה היה החיבוק הגיטרות האוחצ'י הזה בסוף?! :| האיסטון הזה נחמד שריל ממש מזעזעת ושתפסיק למשש לעצמה את התחת. חח כאילו שהעולם צריך צאצאים של שני אלה
אמאלה מזה השיזוף המזעזע הזה?! היא נראית כמו דראג קווין >< ליידי איי
הילרי נראית מעלף!

LeAnnDylan

Well-known member
לסיכום-

הטקס לא היה אחד המוצלחים למרות שההופעות הטובות בו היה ממש טובות. פשוט ככלל כטקס הוא היה די רע. הרבה אמנים לא שווים הרבה בדיחות צולעות והרבה מריחות זמן ובבקשה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני רואה את קיד רוק על המסך שלי. קיצר, אין כמו ה-ACM

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על כל התגובה הזו../images/Emo6.gif

לא יודעת למה אבל הקטע של "טיילור ופיית' הולכות יד ביד. יש כל כך הרבה דברים מעוותים בתמונה הזו" פשוט הרג אותי מצחוק

למעלה