CNTM ה"""זוככהה"""

CNTM ה"""זוככהה"""../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif

פפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחח איכססססס באמתתת נגעלתייי מהסדרהה הזאתתתתת פשוטטט פאתטטטטט... פאתטטט אחדדד גדוללללללל עאלק אנדרההה היא טופפפ מודלללללל... לאאא הייתי נותןןן להה לדגמןןןן למאאאאאפיהההה LLOOLL אםםם כבררר אלנה היתההה צכריההההה לזכותת התמונת שערר שלהה היתה מTTהימהה... אבלל גםםם כלל ה-3 גמררר זוועתייייתת לא ציפיתיי מהםם... הםםםםם התחיילווו כל כךך חזקקק עםםם בנותתת מושלללללמוותתתתת כמוו דאוווןן אילניהההה נטליייי ואפילווו ברנדייייי והשאירוווו תזוועותת האלה ועוד נתנו ל===זוועה אנדראהה לזכות:( באמתת שעכשווו אני מעריךך אתת טירההה לפחותת בכללל גמררר מקום 22 היתההה יפה אוו 33 אווו האלוהיייוותתת הםםם סתםםם ניסוווו לחכוותתתת אתתתתתתת אמריקהה ולבחורר מישי אד'גיייייייית===כונפה רצחחח XD: ועודד במסלולללללללללללל??????? היאאא נראתה כמווו אזהה גמללל בחייםם לאאא ראיתי הליכהה יותר גרועהה.. קיצררר פ=========א===ת==טט חבלל השקעתיי על זהה זמן XD:

גמר עונהה 66 דניייייייייייאאאאאלללללללללללללל

אאזזזזזהההההה אושררררר אחריייי הפאתתתתתטטט שללללל קנדההההההה ראיתי אתתת גמררררררר עונה 66 שללל ה===מנצחתתת האלוהייייייתתתתתתתתתת והעוצרתתת נשימההההההה @@@@@@דדדדדדדדדדדדנננננננננייייייייייאאאאאאאאאאאאאאלללללללללללללללללל@@@@@@@@@ ה===זכיההההההההההה ה===עוצרתת נשימהה טיירהההה הכיייי מדהימה בגגגמר הזההה איייייי פעםםםםם ה=רקעעעעע התאילנדייייי הזהה מושלםםםםםםם ה==יופייי שללל דניייייייייאלללללללללללייי בששששממלההה הלבננהה הזאתתתתתת היאא נראתתת כמוווווו אלילללללללההה יווניייייתתת שירדדהה לארץץץץץ אזההההה אושררררררר בחיייייםםם אנלא ישכחחח תרגעעעעע הזהההה מחזירר לי תשמחההההה בבוקרר בלילה בצהריםםםםםםם סגידהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

וווזההה הרגגגע הכייייייי מושלםםםם

אייייי פעםםםםםםםםםםםם בתולדותתתתת התוכניווווווותתת ראלללייטיייי+הכיייי מוצדקקקקקקק WWWWWW לללללללללל NNNNNNNN !!!!!!!! תתתתתתתתתתת

sapirush001

New member
מה?

טוב לא קראתי את ההודעות מי הזוכה כי אני רק בפרק 3 איך הגעת כבר לאחרון אני רואה כל שבוע ככה זה יהיה יותר מעניין ויותר מותח

../images/Emo2.gif תגיייידיייי שווה לי בכללל לראותתת

תאוסטרליתתת?? שאני לאא ימותתת כמווו אחרייי CNTM

../images/Emo26.gif

ל- CNTM יש כמה עונות להזכירך... תצפה בשניה ויותר תאהב. אוסטרליה חביבה.

אזזזזזהווווו שחשבבבתייי עללל לראותתת

אתת עונה 2 של CNTM פשוטטט אחרייי הסיוטטטטט באמתתת סיוטטטטטטט בליייי הגזמותתת שללל עונהה 11 והיצורההה הזאתת אני בטראומההה

והההזווווכהההההההה<???????

אתתת עונה 11111 ממש אהבתיי בהתחלההה היווו שםםם בנותתתת יפיופפפפפפותתתת אבללל הזכייההה הזאתת עשתהה לי דיכאוןןןןןןן בכלל כל הטופפפפ 3 בבבבבבבעעע

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מזעזעת!

המקום ה-2 כ"כ הייתה צריכה לזכות.הייתה פשוט קליל השלמות
.

חחחעע טובבב אםםם לאא לטעמיי אנלא יראההה

איוןןןןן לייי עצביםםםםם להתקפתתת עצביםםם כמו שחטפתייי עלללל אנדראההה אניי יראההה אתתת אוסטטטרללייהה... נקווה לטובבב:]]] יש לך קישורררררר??

NP16

New member
ספוילר לספירוש 001 ^^^..מממ וזה קישור לעונה 3

ש ל אוסטרליה http://www.youtube.com/watch?v=AzPj-tu53NM אם אתה רוצה עונה יותר ישנה פשוט נראה לי משנים את המספר שאחרי S

NP16

New member
חביבה?ראית את עונה 3?זה עונה ממש טובה..

והזוכה שלהן יכולה להראות היי פאשן כשהיא ישנה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif עונה 3 של אוסטרליה

היא העונה ה-2 הכי טובה בכל ההסטוריה של הטופ מודל מכל הארצות.כמובן שאחרי העונה ה-3 של אמריקה. ושוב,המקום ה-2 הייתה לא קליל,אלא שיא השלמות!#@%%#@
אם המקום ה-2 הייתה זוכה,היה ממש קשה לי להחליט איזו עונה טובה יותר מבין ה-2,של אמריקה או של אוסטרליה. אוסטרליה
!!!!!!!!!!#@%#

sapirush001

New member
אתם עושים לי ממש חשק

ליראות את כל הפרקים ליראות את המנצחת והכל(למרות שאני אולי יודעת מי היא) אבל אני לא יודעת אם זה מעניין ממש ליראות את כל הפרקים ביחד

למעלה