CNTM ה"""זוככהה"""

sapirush001

New member
טוב ניצחתם אותי

אני יראה מהיום כל יום אין לי כוח לחכות מקווה שאהי לא אתאכזב מהזוכה ואם זאת אנדראה אז אני פשוט יסגור את זה

אללל תצפי להרבהה:((

אנייי פשוטט חטפתיי שוקק+דיכאוןןןןן++זוועה מהסוףף שלל זההההה עצבבבבבבבבבביייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםם XD:

sapirush001

New member
אוף

ראיתי עכשיו את פרק 4 הפרק הכי דפוק למה התר הודחה למה? הלנה או איך שלא קוראים הייתה צריכה ללכת. התר יותר מוכשרת ממנה. האוף למה למה? בהתחלה זה היה ממש מעניין אבל מדיחים כל שנייה רק את המושלמות

דווקאאאאאאא אתת האתרר לאא סבלתיי

אבלללללל אתתת בכללל לא מבינההה כמה זהה נכוןןןןןןן @@@@ בהתחלה היהה מושלם אמרתיי ואווו סופסוףףף נבחרהתתת מדהימההההה ופשוטטטטט כלל פרקקקק מדיחיםם וידייחוו לך אתת הבננוותת הכיי יאפוותת חכיי תראיי עד שתגיעיי לגמר מהסיוטיםםםם++מנצחחחחתת מהסיוטיייייייםםם בגלל זהה בהתחלה אהבתיי עכשוו אני שונא תסדרהה הפאתטט הזאתתתי

מזזזזזזללל שייי אתתתת מלרוווזזזז

והתמוווונהההה הזאתתת בעולםםםםםם @@@ הצילהה לייי אתת כלל הביאוססס מCNTM+++ מעונהה 77 המחרידהההההה בעע וכמובןןןןןןןןןןן הזככככייההה שלללללל מנצחתת עוונההה 66 האלוהייייייייתתתתת..... K*JTללללללללל

sapirush001

New member
אני חושבת שצריך היה לתת לה עוד הזדמנות

בגלל שנגיד התר הייתה בין הטובות ותמיד הוקראה ראשוננה או שנייה ונגיד כדאי היה לה לתת צ'אנס נגיד אם היא העייתה ניקראת הרבה פעמים בין האחורנים וממש לא הייתה טובה אז בסדר לר חייב לתת לה הזדמנות אבל היא הייתה בין הטובים וכל הזמן הוקראה ראשונה או שנייה כמו דניאל עונה 6 גם היא הייתה בבוטום וטיירה נתה לה עוד הזדמנות אם טיירה לא הייתה נותנת לה דניאל לא הייתה מנצחת (שזה חבל)

פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחח להשוותתתתתת

אתתתתתתת האאתררר לדניאאאאאאאאאללללללללללל?????????? ואאיןן מצבב שדניאאאאאלללליי לאא היתההה זוכהה בעונההה 6666 איןןןןן שוםםם מתמודדדתתתתת איי פעםםםם בתולדותתת התוכנייתת שהייתה יכולההה להתחרותת בהה(חוץץץ מניקווווווווללוווהייתת כפרעליהההה) שלאא נדברר עלל לנצחח אותההההה היא ה==שלמותת שלל ANTMMM אבלללל היהה צריךך לתת להאתרר עוד הזדמנותת ולהעיףףף אתת סיסייייייייי אווו אננדראאההה הזוועותתת בזהה אתת צודקתתתתת :]]

וטטטטטיירהה שמהה אתת דניאלל בבוטום 2

סתםם כדייי להלחייץץץ הפאתטט הזאתת למהה היא יודעתתת שדנייאלליי יותר יפהה ממנההה פיי אלףף אזז היא סתםם חפררהה עלל "המבטאא" הפפאתטטט הזאאתתת כמוו שלפעמיים היא ניטפלתתת על שטויותתת שהיאאאא מפחדתת מהם בעצמהה XD:

sapirush001

New member
לא יאומן

אנידראה ניצחה ראיתי עכשיו את הפרק האחרון ופשוט ניגעלתי אני אפילו לא יודעת אם להיסתכל את העונה השנייה

NP16

New member
עונה שנייה אולי גם תגעלתי מהזוכה,

למרות שלא בטוח,אבל זה עונה הרבה הרבה הרבה יותר טובה.

sapirush001

New member
הזוכה של עונה 2 היאספויילר

רבקה?? קרטתי את זה זה נכון?? ויש למישהו תמונות של אנדראה אחרי התוכנית מעניין לדעת איך היא ניראת אחרי התטכנית

למעלה