Cocteau Twins

star breather

New member
Cocteau Twins

אני לא יודעת כמה מכם פה מכירים את הלהקה הזו, אז באתי לתקן את זה.. כמובן ששכחתי לכתוב שאני מאוד מחבבת אותם (לא מכירה מספיק כדי "לאהוב", יש לי רק אלבום אחד שהיה שווה כל שקל שהוצאתי עליו). לעניין - חברי הלהקה (אליזבת (ליז) פרייזר - קולות, רובי גותרי - גיטרה, סיימון ריימונד - בס. (וויל האגי - בסיסט קודם, וריצ´ארד תומאס - סקסופון) ניגנו ביחד מ-79 ועד 97, ו"מקורם" הוא בסקוטלנד - ויש השפעות סקוטיות במוזיקה שלהם. במשך השנים נפוצו המון תיאוריות על השפה שבה שרה הסולנית (יש לה קול מהמם ומכשף, אני חייבת לציין) - חלק אמרו קלטית (גאלית) ולטינית, וחלק אמרו אנגלית וצרפתית - והיו כאלה שבכלל טענו שג´יבריש. בגלל שחברי הלהקה לא נהגו (ועדיין ממשיכים) להתראיין, התעלומה נשארה. (ממקור אישי אני יודעת כמה זה מתסכל להבין מה *לעזאזל* היא אומרת. בנוסף, חברי הלהקה לא נוהגים לצרף מילים לאלבומים שלהם - וזה רק מקשה. כל מה שיש למצוא הוא בגדר ניחוש..) אני מחפשת את הפואנטה שבהודעה הזאת, ואני בעצמי לא מצליחה למצוא אותה. אהה, כן - הם מומלצים!! מאוד!! וזהו, לדעתי. האלבום שיש לי - treasure. אני קוראת לניצן (מפיצת תמונות הד´ארסי שלנו) להגיב על השיר ששלחתי לה באייסיקיו (ורק תזכרי, מותק, שזה לא הטוב ביותר מהאלבום הזה - לטעמי לפחות). np - cocteau twins treasure track 3 - beatrix אזהרה קטנה מצורפת לאלבום הזה - תיזהרו, כי הוא מכושף. כן כן, תצחקו. אבל שמעתי אותו פעם אחת, וראיתי לפרקונים איריים מטפסים לי על הוילון!
זה לא היה כ"כ משעשע כשזה קרה.. אבל היי, אני מוזרה כזאת, אז אולי לכם זה לא יקרה..
np - cocteau twins treasure track 4 - persephone

suedehead

New member
כדאי לך

להוריד או לקנות את הדיסק Heaven Or Las Vegas שלהם. הוא מעולה :)

star breather

New member
תודה, I will....

אבל זהירות שפורקיופיין לא יראה את ההודעה הזו.. np - sonata arctica - letter t dana כבר אמרתי יותר מדי מטאל? אמרתי.

star breather

New member
אוח, שקט אתה

אם אתה היית ממליץ לי על דברים אחרים, הייתי שומעת דברים אחרים. np - fugazi - waiting room

כן, זה מפריע לי בעיניים.

וחוץ מזה, קני, המלצתי לך על קריפטופסי ולא אהבת, אז מה אני אמור לעשות איתך בדיוק? NP - My Dying Bride - Your River

PORCUPINE

New member
../images/Emo3.gif אני רואה ה-כ-ל!

חבר´ה, תשתדלו להמעיט בכל המילים על שורש - י-ר-ד. להוריד, הורדה, הורדתי, תורידי. אנחנו פורום מוזיקה, ואנחנו צריכים להיות חוקיים, אחרת יורידו אותנו!

badphish

New member
אמממ

המלא פורומים אחרים "רוק ומטאל" למשל פירסמו אינסוף תוכנות אחרי נפילת האודיו גלאקסי... האמת שרק כתבתי את ההודעה הזאת בשביל הNP NP-Lords Of Acid - Show Me Your Pussy

nery

New member
אני חושב

שהקוקטו טווינז הם הלהקה האהובה עליי... זה משתנה מפעם לפעם, כמובן, אבל כשלוקחים אלבומים כמו treasue או heaven or las vegas, קשה שלא להתמוגג ולהכריז הכרזות מסוג זה
הקול של ליז פרייזר הוא הדבר הכי חודר, הכי אלוהי שיצא לי לשמוע בחיי הקצרצרים. מישהו כתב פעם (הייתי מביא ציטוט מדוייק, אבל אני לא זוכר איפה זה) שפרייזר שרה בשפה של מלאכים, בגלל זה קשה להבין אותה. וזה נשמע לי כל כך קסום, וגם נכון :) קיצר, אני רואה שאני לא מגיע לפואנטה מסויימת. צריך להוסיף כזאת מחווה, לכותרת.

Esmena

New member
אכן, גם לי הם נשמעו מעולים

לא מזמן ראיתי דיסק שלהם ב29.90 , והתחלתי לשמוע, אבל לא רציתי לקנות בלי הכוונה. וכעת, אני לא אחזור על הימנון כשיהיה -לי -מחשב
- משלי שלי... אגב, מה אתם חושבים על ילדיהם, הקריינז?

מכיר

אני מת עליהם. גם לי יש את TREASURE ועכשיו לפי ההמלצות אני בטח אקנה את HEAVEN OR LAS VEGAS . הקוקטו טווינס גם היו מעורבים בשיתוף פעולה מוזר ומעניין שנקרא THIS MORTAL COIL שזה המון אומנים שהוצאו מספר אלבומים ביחד והקול של ליז פרייזר הוקלט לרוב השירים שם, גם כן מאד מומלץ, מישהו מכיר? חוץ מזה שליז פרייזר תרמה קולות למספר שירים של MASSIVE ATTACK למשל TEARDROP.

"באינטרנט יש הכל, רק צריך לדעת לחפש

" והנה מצאתי דף עם מילים זה אתר מעולה, אין בו הרבה אומנים אבל מה שיש בנוי בצורה יפה מאוד בעיניי

star breather

New member
גם אני מצאתי.. הרבה..

אבל זה הכל ניחושים - המילים האמיתיות (אם יש דבר כזה בכלל) לא ידועות.. נדמה לי. np - כלום, עד שאני אביא את הדיסקמן. *הולכת להביא את הדיסקמן*

מישהו קרא לי?../images/Emo8.gif

קני את נפלאה!!!
גם אני רוצה לראות לפרקונים איריים על הוילון! בעצם אין לי וילון, סתם חלון עירום. נו טוב. והשיר הזה מצויין. לאליזבת באמת קול מכשף ביותר, אני בכלל אוהבת אנשים שעושים לעצמם קולות רקע, ואז אותו קול משתלב ואפשר לשמוע אותו בכמה צורות, זה מאוד יפה (בטח אפחד לא הבין מה אני רוצה בעצם) שמעתי אותו כבר המוווון פעמים, כדי שאוכל לגבש עליו דעה מוצקה, ובגלל זה לקח לי קצת זמן לענות. אה ומאוד אהבתי את ההתחלה של השיר. בדרך כלל אם אני אוהבת את הדקה הראשונה אני אוהב גם את שאר השיר. Strange me :np -מן הסתם cocteau twins -persephone
ואם כבר יצא לי שם של מפיצת תמונות דרסי, למה לא?

star breather

New member
תתפלאי, בייב,

אבל דווקא הבנתי מה התכוונת.. ולכבודך אני גם אשמע את השיר על הבוקר - למרות שלא איתו תכננתי להתחיל את היום שלי...
בלה בלה בלה אוו, ד´ארסי.. יודעת מה? בכל פעם שאת שמה תמונה שלה, את יכולה לשים באופן אוטומטי תגובה שלי שתאמר משהו כמו "יוווו... *הזלת ריר* ותודה תודה תודה" וככה גם תחסכי לי קצת..
אני חייבת לציין שיש יותר טובים מהשיר הזה באלבום. np - cocteau twins - ivo

למעלה