Cocteau Twins

אם תמונות של ד´ארסי עושות לך טוב-

אני אשים כמה שיותר!
(עד שיימאס לכולם ויגרשו אותי מהפורום ואני אהיה מנודה ומסכנה.) אבל הפעם אחרוג ממנהגי בכדי לשתף את חברי הפורום בתמונה מקסימה של ג´יימס, הגיטריסט. אח, אני אוהבת פנארטים!!!!
[ומתי שתתחברי יש לי גם משהו לשלוח לך!
]

star breather

New member
הלוואי שגם אני הייתי יכולה לצייר

ככה... גרר.. ושוב, סליחה על השטחיות אבל - הוא יפה! גרררר..!! np - cocteau twins - ivo ניצן, הכל בגללך!

פעם ראשונה שאני שומעת עליהם...../images/Emo12.gif

:) רצתי למומה והקשבתי קצת לדוגמיות-ונשמעו מעניין! (אבל קשה לי נורא לגבש דיעה מתוך דוגמיות כל כך קטנות...) אבל תודה על ההמלצה-אני אזכור את השם! *ואיסמנה-שאלה-איפה מוצאים דיסק ב29.90??? (חוץ מקלאסי מוכר,והיטמנים למיניהם) געגועים לדגים,פוליאנה פרנק np

star breather

New member
מה שמעת שלהם?

יווו, פוליאנה פרנק! איי לאאאאב דםם! np - mansun - fool נאמי עשיתי תיקייה של "אלטרנטיב". אני גאה להגיד שהיו בה הרבה-הרבה-הרבה יותר שירים ממה שציפיתי.. וגם גיליתי כמה שירים של פורקיופיין טרי שלא הייתי בטוחה שקיימים אצלי.. חיחי

---של הcocteau twins -שמעתי רק

דוגמיות במומה שלgarlands ואת הסמשינג פמפקינז-דווקא לא הזכרתי,אבל שמעתי פעם פעם לפני 5(!)שנים אלבום אחד שלהם,שאני לא זוכרת ממנו כמעט,ולא הותיר עליי רושם מיוחד (גם את השם אני לא זוכרת...היו עליו ירח וכוכבים..
)

היי!!!!!../images/Emo46.gif

את מדברת על Mellon Collie and the infinite sadness!!! קצת כבוד!!! (לא, לא שמעתי את האלבום הזה. אבל יש לי כבוד מסויים אליו. לא יודעת למה. אני פשוט יודעת שזה אלבום טוב!!!!)

star breather

New member
יוווו, עוד אחת!!

בדיוק מה שעמדתי להגיד. אגב, את יודעת שהאלבום הזה עולה 170 שקל בטאוור רקורדס? גררררר.... אניאצטרך לחסוך שנים כדי להשיג אותו.. או לחכות ליומולדת, הדודה תקנה. טיהי אהממ.. כן, אני עדיין לא בבית. עושה חיים בירושלים, או משו יומטוף

....דרכתי על אדמת קודש?..../images/Emo54.gif

-לפני שמתחילות להתווכח,אפילו לא העברתי ביקורת,מהסיבה הפשוטה-שאני לא זוכרת אותו (): .(שמעתי פעם בבית של חברים) ---(והיי-לא לעשות לי משטר אימים,לא הבעתי זלזול בשום יצור חי,מנגן או מאזין בהודעה הזו :))

Esmena

New member
זה היה בטאוור רקורדס של קניון

איילון. ולא, לא ראיתי שם עוד דיסקים במחירים כאלה

star breather

New member
לא....

אני פשוט מנסה לא להעתיק במדויק מהודעה שלי בפורום אחר.. (שאנוכי ועצמי מנהלות. אני נשארה בפורום הזה..
) אז.. זהו הכוונה היתה לשפה הגאלית. הייתי עייפה, הכנסתי עוד משהו לחגיגה.. *חיוך עייף מאוד מאוד* np - כלום, אני הולכת לישון!

למעלה