coldplay

edlessme

New member
coldplay

אוקיי... אז אני פשוט רציתי ליראות מה דעתכם, אנשים יפיפיים שלי (אני מרגיש כמו צלם..) על להקה ניפלאה זו.. כי.. לא הרבה אנשים ניראה לי שמו לב ללהקה הממש ממש חביבה הזו (שכן, מופיעה באם טי וי והם להקה דיי גדולה... אז הם קצת ממוסחרים.. בו הו..)... אז.. פשוט.. תדעו שהם ממש ממש טובים... ו... תכתבו את דעתכם... במיוחד על פרשוטס.. כי אותו אין לי..

Jam Head

New member
להקה חביבה , לא יותר

יחסית לרמה של Mtv באמת יש שיפור , אבל חוץ משיר חביב אחד או שתיים לא ראיתי מהם גדולות.

FaceLessMor

New member
../images/Emo45.gif

באמת יש להם מספר (קטן) שירים נחמדים... אבל אני ניסיתי להקשיב ל a rush of blood to the head (ככה קוראים לו?) מההתחלה עד הסוף והכל פשוט נשמע לי אותו דבר.. בלי שום גיוון

Marmaduke

New member
אווו...

טוב תראו קולדפליי באמת להקה מדהימה...היא מהלהקות שלא ממש עושות מוזיקה מתוסבכת מדי או קשה. המוזיקה שלהם היא כל כך פשוטה ויפה ומינימלית אפשר לומר.. הם רק מראים כמה מוזיקה פשוטה יכולה להיות יפה. פשוט כיף להקשיב להם, הם נעימים לאוזן. הקול של הסולן פשוט מדהים וזה רק מוסיף לכל היופי.. בקיצור אין עליהם!!! אני אהבתי!!!

UMMAGUMMA1

New member
המלצה המלצה המלצה המלצה המלצה

השיר בין הכי מדהימים והמרגשים ביותר ששמעתי!! sonata arctica-letter to dana

OzzzzzY

New member
לדעתי הם סתם להקה עלובה...

כל מה שנמצא היום בMTV הוא חרא טהור... קשה לשמוע משהו טוב כמו פינק פלויד (או להקה מהתקופה) , ופתאום לשמוע משהו כמו Coldplay...זאת ירידה גדולה ברמה... הם אומנם יותר טובים מבריטני ספירס , ג'ניפר לופז ולינקין פארק , אבל בגדול הם חרא של להקה...

OzzzzzY

New member
לא , אבל...

דבר ראשון , אני מניח שהשירים שמשדרים בMTV זה מהמיטב של הלהקה , אז ככה שאני מכיר פחות או יותר את הסגנון , ומכיר גם את השירים היותר טובים של הלהקה...(דווקא היו שניים שיחסית מצאו חן בעניי...אבל כל השאר ממש לא!!!) דבר שני אין מצב שבעולם שאני אשמע את הלהקה הזאת....יש לי כ"כ הרבה דברים טובים לשמוע ברמה הרבה יותר גבוה של אנשים מוכשרים יותר , מוזיקה אמיתית שנעשתה ממניעים אחרים , ולא רק ממניעים כלכלים כמו היום (COLDPLAY)...ואני ממש נהנה ממה שאני שומע , ככה שאני לא מוצא סיבה לשינוי כלשהו...

edlessme

New member
נו, למה עם הראש בקיר חבוב?

דבר ראשון: ממתי מה שמשדרים באמ,טי,וי זה המיטב של משהוא??? יש להם שירים שלא תיראה באמ טי וי... אז אומנם הפייבוריט שלי מהאלבום האחרון שלהם היה באמת קלוקס, שעבר חרישה רצינית, אבל על שיבר שמעת? על דונט פניק שמעת? על אמסטרדם שמעת? . דבר שני: על פי אתה קובע שהם לא מוכשרים? אוקיי.. אז הגיטריסט שלהם הוא לא סטיב וואי, או ג'ימי פייג'... והסולן\פסנתרן הוא בהחלט לא הסולן של הדורס (למה תמיד אני שוכח את השם שלו!!!! ורק שלו!!)\ שופן.. אבל אל תגיד שהמוזיקה שלהם לא טובה ושהם לא מוכשרים... איך אתה יכול להגיד שהמוזיקה שלהם היא מסיבות כלכליות???? למה? בגלל שיש להם וידאו שמופיע באמטיוי?? גם לבלאק סבת' יש וידאו... וגם ללד זפלין.. ואני בטוח שגם היית רואה אותו באם טי וי אם הוא היה קיים אז... כי זאת מוזיקה פופלרית... גם של אז.. (אוקיי... לא כמו שקולדפליי היום... אבל עדיין.. מי לא הכיר את זפלין??). ואגב.. זה שאתה לא רוצה לשינוי... לא מוצא סיבה לשינוי.. למה? מה הכוונה שלך בזה? שאתה לא מוכן להקשיב למשהוא חדש? (גם כרונולוגית.. וגם.. פשוט משהוא שאתה לא מכיר..)

OzzzzzY

New member
חבוב , מי שהולך ראש בקיר זה אתה!!!

יש הבדל גדול בין הקליפים של פעם להיום...הקליפים של פעם לא שודרו בתחנות שמשדרות מוזיקה נון-סטופ ומגלגלות מיליונים...ואם אתה רואה קליפ כלשהו ישן זה לא אומר דווקא הוא יצא פעם...אני מכיר עשרות קליפים של להקות משנות השישים והשבעים שמשודרים בערוצי מוזיקה שונים ,והם בסה"כ הופעות שצולמו פעם , וערוצי המוזיקה החליטו לשדר את ההופעות בתור קליפים... כל אמן כלשהו שמחליט להוציא קליפ לMTV ,עושה זאת מסיבה אחת = כסף!!! הוא רוצה פירסום בעזרת הקליפים...ואם זה לא נקרא מסחריות , אני לא יודע מה כן...ערוץ MTV מגלגל מיליונים בשנה , הוא אימפריה כלכלית , כל אמן או גוף שמבצע מגע כלשהו עם הערוץ רוצה לנצל את הכח הכלכלי והמסחרי של הערוץ כדי להשיג פרסום ומסחריות...כיום יש רוב מוחץ של אמנים שיוצרים מוזיקה רק כדי להתעשר , וזאת עובדה!!! כשאני אומר שהם לא מוכשרים , אני מתכוון שביחס לאמנים אחרים הם לא נחשבים למוכשרים....הם כמובן מוכשרים יותר ממני , אבל ביחס לאמנים אחרים הם נדחקים לפינה... כשאמרתי שאני לא רוצה שינוי לא התכוונתי שאני לא מנסה דברים חדשים (גם מבחינה כרונולוגית)...התכוונתי פשוט שאני לא מתכוון להתחיל לשמוע את כל הזבל שרץ בMTV , יש אמנם לעיתים רחוקות שיר שמוצא חן בעניי , אבל בכללי אני לא מתכוון לשמוע משהו מMTV... יש הרבה חומר חדש שאני שומע , אבל אין סיכוי שהוא יופיע בMTV... שורה תחתונה , מה שמופיע בMTV הוא זבל טוהר!!!

pink floydror

New member
היי היי

אתה לא חושב שהקצנת קצת?!? קודם כל, גם פינק פלויד הוציאו קליפים. חוץ מזה, מה?! את זה ממוסחר זה בהכרח לא יפה? אז נכון, כמעט כל מה שיש באמטיוי היום זה סתם זבל, אבל אין קשר לעובדה שזה ממוסחר..אמנים מנסים להתפרנס ממה שהם עושים..תחשוב על זה, צייר שמראה את התמונות שלו בגלריה אז הוא ממוסחר..?!

OzzzzzY

New member
הנה עוד אחד שהולך ראש בקיר.........

דבר ראשון פ"פ הוציאו קליפים מהאלבומים משנות ה80-90...אז זה לא דוגמא טובה...ואם יש להם קליפים משנים קודמות יותר אז הסברתי כבר את ההבדל... דבר שני , זה שהם ממוסחרים זה רק עוד אחת מהסיבות שאני לא אשמע אותם , הם פשוט סתם להקה...יש כמות רצינית של אומנים הרבה יותר טובים ומוכשרים...הם נמצאים בשוליים... דבר שלישי , הדוגמא שנתת היא ממש לא קשורה ואף משעשעת...איפה אתה רוצה שהצייר יציג את התמונות שלו?!?...אל תערבב בין דברים שלא קשורים... הMTV זאת לא הדרך היחידה שיש לאמנים להתפרסם...יש הרבה אפשרויות מקובלות ונפלאות : רדיו , הופעות , מועדונים ועוד...

The Mad Hatter

New member
לא ממש מסכימה.

להקות בסך-הכל רוצות להגיע לקהל יעד כמה שיותר גדול. אני לא חושבת שלהקה יכולה להגיע לקהל יעד גדול באמת רק מהופעות במועדונים. להקה מוציאה קליפים וזה שהם משודרים באמטיוי לא הופך אותם לממוסחרים. זה שהתחנה ממוסחרת וזה שרוב הקליפים שמשודרים שם שייכים ללהקות זבל ופופ דפוק לא אומר שום דבר. מה ההבדל בין להקה שהוציאה קליפים בשנות הששים-שבעים לבין להקה שמוציאה קליפים עכשיו? אז שדרו את הקליפים איפה ששדרו-בין כל הקליפים הממוסחרים, מהסיבה שכך הם יעשו כסף והיום משדרים את הקליפים איפה שמשדרים בין כל הקליפים הממוסחרים בשביל לעשות כסף. וכמובן, כדי להעביר עוד משהו מרוח השיר בצורה יותר מוחשית. אבל, בעצם, זה די תלוי בלהקה. P: ופינק פלויד הוציאו קליפים בתקופה המוקדמת, לא? אני ראיתי שניים של see emily play וarnold layne אם אני לא טועה.

OzzzzzY

New member
לאנשים פה קשה לקלוט משהו....

תפסיקו להגיד ש"גם X ו-Y הוציאו קליפים"... הרוב המוחץ של הקליפים הישנים הם הופעות שתועדו במצלמות , וכשקמו ערוצי המוזיקה לא הייתה להם ברירה , אלא לשדר את ההופעות הללו בתור קליפים (או לקט של הופעות בתור קליפ אחד)...אחוז הקליפים שצולמו בתקופה ההיא הוא נמוך מאוד , והלהקות הבודדות הללו שצילמו קליפים לא בנו עליהם כמקדם מכירות משמעותי במיוחד כמו היום... כל להקה הוציאה מספר קליפים בודדים , ולעומת זאת להקה כמו קולדפלי מוציאה מספר קליפים לכל האלבום!!!...שימו לב להבדלים הגדולים!!! אז להגיד ש"גם X ו-Y הוציאו קליפים" זאת השוואה רעה במיוחד!!! ועוד דבר ש...הם פשוט סתם להקה...אם הם היו טובים במיוחד אז זה לא היה מפריע לי שהם מסחרים , אבל הם פשוט חרא של להקה...

אני לא מסכים

בקשר לטענה שאתה לא אוהב אומנים שעושים מוזיקה בשביל לעשות כסף. תתפלא, אבל גם פינק פלויד הוציאו תקליטים על מנת להתפרנס. גילמור הסכים להוציא את The Wall (אני די בטוח שזה זה, אם אני טועה - אנא תקנו) רק בגלל שהלהקה נקלעה לבעיות כלכליות הודות לרואה חשבון חסר שכל במיוחד. בנוגע לזה שהם חרא של להקה - גם אני חושב ככה
(וכן, אני יודע שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח
).

OzzzzzY

New member
ההבדל הוא...

שפעם הרווחים ממוזיקה לא היו כ"כ גדולים כמו היום...רק סופרסטארים אמיתיים היו נהנים מרווחים גדולים (אבל זה התבטא יותר בהמשך השנים...) היום אמנים משתדלים ליצור מוזיקה שתתאים לכמה שיותר מאזינים , כדי להרוויח יותר , וזה פוגע כמעט בכל פרמטר שקשור במוזיקה , וזה רע מאוד!!! פעם לעומת זאת , אמנים היו יוצרים מוזיקה לפי הדרך שלהם , וזה מה שיצר את מגוון הסגנונות, את החדשנות , ואת הכיף והעניין שבמוזיקה... אני בטוח שקולדפלי יוצרת מוזיקה שתתאים לכמה שיותר מאזינים כדי להרוויח יותר...

למעלה