coldplay

edlessme

New member
כן כן..

עבודה במחשבים, מיבחן בפיזיקה.. ופסיכומטרי...

noosh

New member
זה כלום ../images/Emo3.gif

לי יש שני מבחנים במתמטיקה, שניים בתנ"ך, אחד בפיזיקה ופסיכומטרי, וזה עוד לפני שקיבלנו את הלוח מבחנים

PussyHell

New member
קולדפלי של פעם עדיפים

על קולדפלי של היום. האלבום הקודם הוא מלנכולי יותר, וטוב הרבה יותר לדעתי. בסה''כ מדובר בלהקה מאוד טובה, לדעתי.

pink floydror

New member
קולדפליי

ביחס למה שהולך היום באמטיוי, הם טובים ונחמדים, כאילו, מוזיקה קלילה סתמית כזאת שנעימה :) אבל הם ממש לא מגוונים ..מונוטונים לגמריי..

The Mad Hatter

New member
קולדפליי

(כותרת מקורית, מה?) כשנתקלתי בהם בפעם הראשונה היו להם שירים חביבים. גם עכשיו אני חושבת ככה. אני לא ממש מתלהבת מהם, אבל הם בסדר. העניין הוא שהיו להם כמה שירים שנחרשו *קצת* יותר מידי בכל מקום עד שהקול של הסולן התחיל לעלות לי על העצבים וכל ההופעות באמטיוי ובמדורי רכילות טיפשיים די גרמו לי לא לסבול אותם. אבל לפעמים זה עובר לי. ^_^

egg

New member
אני טרחתי

ללכת ולקנות את a rush of blood to the head, וממש לא התאכזבתי. להשוות את זה למשהו שיצא מפינק פלויד, זה לעשות אבל לפלויד, אבל זה בהחלט אלבום טוב, מהטובים ביותר שיצאו בתקופה האחרונה לדעתי. מלבד השירים שנטחנו עד אפר ברדיו ובטלוויזיה (שגם אותם נורא אהבתי עד הטחינה), יש שם לא מעט שירים טובים מאד. ועכשיו נשאלת השאלה - למה מפריעה לכם העובדה שכריס מרטין וחבריו רוצים לעשות כסף? זו העבודה שלהם, ואם יש אפשרות לעשות כמה דולרים מהצד (...) באמטיוי, מה רע? מה גם שלראות קליפים יפים ומושקעים זה הרבה יותר מהנה (לדעתי לפחות) מאשר לראות קטעים מהופעות. אילולא ההשקעה בקליפים, לא היתה שום סיבה לראות אותם. אחרי הכל, הרבה יותר מהנה לשמוע את השירים ולא לראות אותם (ושוב, זו רק דעתי).

למעלה