Como Ama Una Mujer
פירוט דעתי על השירים: Me haces falta- בין השירים הקצביים היחידים באלבום.. אני אוהבת את הקצב של הגיטרה ברקע (אל תהרגו אותי אם זאת לא גיטרה זה מה שאני שומעת
) 8\10 Como ama una mujer- וואוו פשוט ואוו
בלדה מעולה
היו לי הרבה צפיות מהשיר הזה ולא התאכזבתי בכלל. אחד המועדפים עליי אם לא המועדף ביותר 10\10 Te voy a querer- הרבה אנשים מקווים שזה ייצא כסינגל הבא... ואני בינהם
.. שיר מצויין סינגל ולהופעות! קצב מעולה! להזכירכם היא הופיעה איתו בהופעה לפני שבועיים בערך 9 וחצי\10 Porque te marchas- רובכם יודעים ש TIM זה בטופ 3 אצלי בשירים האהובים עליי של ג'ן... אז מיותר לציין שאני מאוהבת גם בשיר הזה. שפה היא גם נשמעת הרבה יותר טוב 10\10 Por arriesgarnos- ג'ן ומארק- שילוב מצויין
9\10 Adios- אתמול הייתי אומרת 7\10.. אבל אחרי חרישה אני ממש אוהבת את ג'ן עם המקהלה הזאת... ואהבתי את הסגנון! 8 וחצי\10 אדיוווווווווווווווווווווווססססססס אדיוסססססססססססססססססססססס Amarte es todo- שיר טוב. קצב טוב. 7\10 Apresurate- כנ"ל 8\10 Sola- כנ"ל חח 8\10 Tu- ג'ניפר מראה לכל מי שפקפק בקול שלה מאיפה משתין הדג
10\10 ובסה"כ- אלבום מושלם 10\10 היו לי צפיות מאוד אבל מאוד גבוהות ממנו והוא לא מאכזב אותי בכלל! בינתיים הוא מקפץ לו בקלות למקום הראשון ועוקף את JLO ו Rebirth
ג'ניפר שיחקת אותה
פירוט דעתי על השירים: Me haces falta- בין השירים הקצביים היחידים באלבום.. אני אוהבת את הקצב של הגיטרה ברקע (אל תהרגו אותי אם זאת לא גיטרה זה מה שאני שומעת