Como Ama Una Mujer

Lopezit

New member
Como Ama Una Mujer

פירוט דעתי על השירים: Me haces falta- בין השירים הקצביים היחידים באלבום.. אני אוהבת את הקצב של הגיטרה ברקע (אל תהרגו אותי אם זאת לא גיטרה זה מה שאני שומעת
) 8\10 Como ama una mujer- וואוו פשוט ואוו
בלדה מעולה
היו לי הרבה צפיות מהשיר הזה ולא התאכזבתי בכלל. אחד המועדפים עליי אם לא המועדף ביותר 10\10 Te voy a querer- הרבה אנשים מקווים שזה ייצא כסינגל הבא... ואני בינהם
.. שיר מצויין סינגל ולהופעות! קצב מעולה! להזכירכם היא הופיעה איתו בהופעה לפני שבועיים בערך 9 וחצי\10 Porque te marchas- רובכם יודעים ש TIM זה בטופ 3 אצלי בשירים האהובים עליי של ג'ן... אז מיותר לציין שאני מאוהבת גם בשיר הזה. שפה היא גם נשמעת הרבה יותר טוב 10\10 Por arriesgarnos- ג'ן ומארק- שילוב מצויין
9\10 Adios- אתמול הייתי אומרת 7\10.. אבל אחרי חרישה אני ממש אוהבת את ג'ן עם המקהלה הזאת... ואהבתי את הסגנון! 8 וחצי\10 אדיוווווווווווווווווווווווססססססס אדיוסססססססססססססססססססססס Amarte es todo- שיר טוב. קצב טוב. 7\10 Apresurate- כנ"ל 8\10 Sola- כנ"ל חח 8\10 Tu- ג'ניפר מראה לכל מי שפקפק בקול שלה מאיפה משתין הדג
10\10 ובסה"כ- אלבום מושלם 10\10 היו לי צפיות מאוד אבל מאוד גבוהות ממנו והוא לא מאכזב אותי בכלל! בינתיים הוא מקפץ לו בקלות למקום הראשון ועוקף את JLO ו Rebirth
ג'ניפר שיחקת אותה

חדש123

New member
וואו תודה!

וואי ליאת תודה על הסיכום נשמע שהאלבום ממש מעולה אני חייב לשמוע אותו!!!! אני אישית ממש אהבתי את השיר tu מההופעה במיאמי אחרי שנים של צפייה אני חייב לשמוע בבקשה!!!

Lopezit

New member
זהו שזה לא TU

מה שהיא שרה בהופעה היה השיר Te voy a querer

אליעד699

New member
מסכים איתך...

הדיסק באמת מושלם... מאיפה היא הגיעה לקול המדהים הזה???? אפעם לא פיקפקתי ביכולות הווקאליות אבל לא עד כדי כך...!!!

חדש123

New member
ו-א-ו-ו שמעתי

או קי אחרי חרישה מ-ט-ו-ר-פ-ת של האלבום הגעתי למסקנה אחת: היה כל כך שווה לךחכות כל כך הרבה זמן לאלבום!!!!!!! האלבום פשוט מושלם אהבתי את כל השירים כמובן שיש כאלה שהם המעודפים:
Te voy a querer -שיר מעולה אהבתי אותו כל כך אהבתי נורא את הקצב וכמו רבים גם אני מקווה שהוא יצא כסינגל הבא איזה שיר וואי ענק ענק בסוף שמארק עושה קולות רקע זה רק עושה את השיר יותר טוב!!!!!
Porque te marchas השיר בספרדית נשמע הרבה יותר טוב וגם הקול של ג'ני פה וואו אהבתי !
Por arriesgarnos- שיר מעולה ממש אהבתי אותו שקט כזה באמת ג'ניפר ומארק באמת שילוב מעולה וגם שומעים יותר את ג'ניפר מאשר את מארק
Adios-טוב הקול של ג'ניפר פה הוא אחד הטובים ששמעתי וכל השיר עצמו די טוב אפילו אמא שלי אהבה אותו חח
Tu- וואו ממש הפתיעה עם הקול בשיר הזה וגם הקצב של השיר נורא נורא אהבתי אלה המועדפים שלי אבל אהבתי את כל השירים באלבום!!! ג'ניפר פשוט שיחקה אותה!!!!
ה-י-א-פ-ש-ו-ט ג-ד-ו-ל-ה ש-י-ח-ק-ה א-ו-ת-ה ב-ע-נ-ק-!-!-!
מ---ל---כ---ה---!!!

QueIronia

New member
ביקורת מאוד מצומצמת:

CAUM השיר הכי טוב בדיסק! יש שיר אחד מיותר - Sola. בסה"כ: אפשר לגמור רק מלשמוע את הדיסק.

אליעד699

New member
הביקורת שלי...

Me haces falta-ואוו איזה קצב מטורף..!!! מת על השיר הזה..!! והוקולות רקע מדהימים! שיר מוזר ומקורי..! 10\10 Como ama una mujer-אמאל'ההההההההה איזה שיררר....!!!! פשוט קלאסיקה!! מדהים מדהים מדהייייים איזה קול איזה לחן איזה מילים [אני מתאר לעצמי] 10\10 Te voy a querer-שיר יפה מאוד.. לא מהאהובים עליי... אבל שיר מאוד יפה עם קצב מדהים.. סלסה משו.. 8\10 Porque te marchas- מדהיםםםםםםםםםםםם השיר האהוב עליי בדיסק.. ובכללי של ג'ן... הכי אהבתי את TIM וכאן.. ואוו איזה קולל ובספרדית זה נשמע יותר נוגע כזה יותר עוצמתי..!! מדהייםםם!! 10\10 Por arriesgarnos-שיר מדהים....שילוב מצויין של מארק וג'ן... 9\10 Adios-שיר מרגש...והקהל והמקהלה הופכים אותו ליותר מרגש... 9\10 Amarte es todo-שיר מדהים... ואווו עושה צמרמורת.. איזה קול יש לה כאן.. 10\10 Apresurate-שיר יאפה מאוד... פחות טוב מהרצועה הקודמת.. אבל גם מצויין 8\10 Sola-זה שיר שעדיין לא גיבשתי עליו דיעה... אבל הלחן שלו מדהים... 8\10 Tu-אמאל'הההההה.... הפנינה של הדיסק... איזה שיר מושלם... זה נישמע שיר אופטימי כזה... הקול שלה פשוט עושה לי סטלות מרוב שהוא מדהים!! בכללי 10\10!! לא מאמין שהוא עקף את REBIRTH!!! מושלם..!!!!!!

ביקורת קצרצרה שלי../images/Emo26.gif

חשוב לציין ששמעתי את האלבום רק פעמיים אז יש עוד המון מקום לשינויים כמובן....ובכל זאת הנה הדעה שלי
Me haces falta
שיר חמוד,לא יותר מזה.סתמי טיפה 5/10 Como ama una mujer
אסקפמונוס חוזר לסיבוב נוסף
מ-ש-ע-מ-ם...אבל עדיין ג'ניפר נשמעת מעולה וזה ספרדית....
5/10 Te voy a querer
חביב ביותר...צריך עוד כמה שמיעות אבל אני מאמין שאני אוהב את זה בסופו של דבר
7.5/10 Porque te marchas
מקסים מקסים מקסים...הספרדית מוסיפה המון.אני מקווה שאולי הפעם השיר המושלם הזה יצא כסינגל
10/10 Por arriesgarnos
וואו...איזה שיר מ-ד-ה-י-ם...השילוב שלהם כ"כ יפה
10/10 Adios
אההההההההההה....השיר הכי טוב באלבום הזה...אין לי מילים
10/10 Amarte es todo
לא משו.....קצת מרדים 5/10 Apresurate
כנ"ל 5/10 Sola
מצריך עוד כמה שמיעות...אני בהתלבטות אם זה השיר הכי גרוע או אחד הטובים באלבום! Tu
הבתים מקסימים....הפיזמון קצת הורס
...ג'ניפר נשמעת מעולה! 8/10 לסיכום האלבום מאכזב....חיכיתי לו המון,והיו לי הרבה ציפיות...אולי עוד כמה שמיעות אני אוהב אותו יותר. ביינתים הוא מקום 4 ברשימת האלבומים אחרי J.LO, REBIRTH ו- ON THE 6.....

QueIronia

New member
אתה נורמלי?

אשפוז במוסד סגור דחוף! וד"א, TIMT יותר טוב מ- OT6, אם כבר אמרת מה מעל CAUM. הדירוג שלי הוא 1. JLO+CAUM 2. TIMT 3. Rebirth 4. On The 6 (הרמיקסים בכוונה לא מדורג...)

QueIronia

New member
ורק הברהרה:

TIMT מעל Rebirth, זו לא טעות. אני די מאוהב בדיסק הזה...

QueIronia

New member
אחרי מה שכתבת אתה עוד מעז

לענות לה? את ממש מתגרה בגורל, וממש קרוב לחסימה (לגבי החסימה צחקתי, לגבי השאר - beware...)

oren456

New member
ביקורתי | שמאל|

Me haces falta- שיר שמחיל טוב אבל באמתע מתחיל קצת לשעמם. ציון : 7 מתוך 10. Como ama una mujer- טוב בלדה מדהימה ומצמררת, פשוט יצירת מופת. ציון: 10 מתוך 10
Te voy a querer- קצב לטיני מקפיץ לאללה. אהבתי לאללה. ציון: 9 במתוך 10. Porque te marchas- הגירסא הספרדית פחות מושלמת מהגירסא הספרדית לכן הציון יהיה 9 מתוך 10 לגירסא הספרדית ולרגילה זה 10 מתוך 10. Por arriesgarnos- כמו שליאת אמרה זה שילוב מצויין בין ג'ני ומארק. דואט מעולה. ציון: 9 מתוך 10. Tu- פזמון מדהים אחחח איזה קול como tuuu.....siempre tu...... Amarte es todo- שיר חלש מאוד לדעתי באלבום הזה. ציון: 6 מתוך 10. Apresurate- כנ"ל כמו Amarte es todo. Sola- שיר שמתחיל טוב והפזמון מדהים..... sola conmigo caminr solas.....sola ציון: 9 מתוך 10 Adios- אחחח זה השיר הכי טוב באלבום לדעתי. אפילו אחרי caum פשוט מדהים . adios .......adios , adios amor adios.......... לסיכום: אלבום שבכלל לא איכזב אותי. עלה אצלי ישר למקום ה-2 אחרי rebirth . מה שאני מאחל זה שהוא יצליח ושכל שיר ממנו יהפוך לסינגל ושיהיה לו קליפ ב- mtv. ובמשפט אחד: jenny is in the hous !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה