Como Ama Una Mujer

oren456

New member
שכחתי רק לכתוב שהציון של adios

כמובן הוא 10 מתוך 10 ובגדול.

עדכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo26.gif

Te voy a querer אהההההההההההההההההההההההה
10/10 שיר מושלם

האמת?? גמני לא ממש התלהבתי

קודם כל זה לא ברמה של JLO בכלל אפילו לא מתקרב.. אולי כי אני שונא ספרדית.. דבר שני יש הרבה שירים דביקים ולא נגמרים כאלה שנשמעים אותו דבר.. חסר קצביים כמו QH המדהים.. בסה"כ אלבום חביב.. אבל אין מצב שבעולם שאני ישקיע אפילו 20 ש"ח אפילו על הצרוב חח!!

Lopezit

New member
לדעתי

מי ששונא מוזיקה ספרדית... לא יכול לבקר את האלבום הזה ובטח שלא להגיד שהוא אלבום לא טוב

QueIronia

New member
אתה יותר ממוזמן שלא

לדבר בעתיד על מוזיקה לא חוקית כאן, תודה. (ואל תתחיל עם ההורדה של CAUM - מעבר לזה שהדיסק לא יצא, אין על גבי הפורום קישורים להורדה)

QueIronia

New member
הנה מה שאחותי אמרה על הדיסק

[לא פאקצה בת 14. היא בת 30] כבר הרבה זמן לא שמעתי דיסק שכ"כ התלהבתי ממנו משמיעה ראשונה. היא שומעת מלא מוזיקה ארגנטינאית וספרדית, אז היא נחמד לשמוע את זה
נראה לי שאצלנו המשפחה תמימי דעים - דיסק אחד הטובים, ובהחלט מתמודד על תואר הטוב ביותר של ג'ניפר, עם JLo (אני כבר ד גיבשתי דעה אני חושב - CAUM
) וגם - היא אמרה לי שכשהיא שמעה את שיר 5 (היא הולכת לפי מספרים כי דיסקים היא שומעת רק באוטו...) היא הייתה בטוחה שהיא כבר שמעה אותו שוב... ואז אמרתי לי שזה מהדיסק הקודם, אבל באנגלית

דעתי

דיסק יפה
בהחלט שיחקה אותה... היה שווה לחכות כ"כ הרבה זמן
ה-4 השירים הראשונים בדיסק, הם האהובים עליי
אני חורש עלייהם בעיקר, אח"כ אעבור לשאר
דיסק מ!ש* מ!Wלם

NoWords

New member
ביקורת מבולבלת שכזאת >:

אדיוס
. נשמע לי בהתחלה כמו שיר סיום עונה כזה של קטנטנות
אבל ואוו. לאט לאט מתאהבים בו
איזה קצב מדהים, והמקהלה ממש מוסיפה הרמוניה וזה שיר כזה מדהים! גם ג'ניפר, פשוט.. ואוו :)))) Te Voy A Querer שיר חמוד מאד. קצב מעולה! - הקול שלה -ממש- בא לידי ביטוי סוףסוף באלבום הזה. נותנים לו במה. הוא מעל המוזיקה.
מעניין לראות אם היא מצליחה לבצע אותם טוב גם בלייב... נורא מעניין. - חייבת להודות שקצת חסר לי גיוון בין השירים, איזה אש.. הם איטיים נורא... אבל היי, זה גם כיף מאד! זה שונה מבחינת מה שג'ניפר רגילה לעשות בדר"כ. - היא שרה ממש יפה בספרדית :> - אני לא סובלת את TIM אבל בספרדית הוא ממש יותר טוב. - ג'ניפר ומארק בשילוב קולות!!! ואוו יפה כ"כ. אעאע מארק מוסיף המון ומשדרג אותה מאד.
- הפתיח של Tu עושה לי צמרמורת. עדין בטירוף, מזכיר לי את save me from myself של כריסטינה
שהוא גם שיר עדין, חלש ומושלם ששומעים אותה רק בליווי גיטרה. אבל רק את ההתחלה ממש אהבתי. שאר השיר לדעתי די פושר, הסולו הקטנצ'יק של הגיטרה חמוד:) ובפיזמון הקול שלה מוזר כשהיא עולה עם הקול, האמת נשמע קצת כמו מחשב P: - תגידו.. היא כתבה שיר כלשהו? או לא? סה"כ האלבום ממש לא אכזבה! גו ג'ניפר, וכל הכבוד לה! אפילו לא נוראי שזה רק 11 שירים.

QueIronia

New member
מה שאמרת על Tu../images/Emo26.gif

זה בדיוק מה שאני חושב. החלקים שהיא אומרת Tu בפזמון נשמעים קצת (הרבה?) ממוחשבים... דווקא מצא חן בעיני שרוב האלבום בלדות. אין ספק שהקול של ג'ניפר השתפר ה-מ-ו-ן בדיסק הזה לעומת הדיסקים הקודמים. אני לא יודע אם היא כתבה משהו או לא, אבל אני מאמין שהיא הייתה שותפהה מאוד פסיבית בכתיבה... מה דעתך על השיר Como Ama Una Mujer?

Lopezit

New member
היא לא כתבה את השירים

כי היא לא יודעת לכתוב טוב בספרדית לפני מה שאני הבנתי היא ישבה עם המפיקים ועל כל שיר היא אמרה להם מה היא רוצה שיהיה כתוב

QueIronia

New member
אוי באמת! "אמרה להם מה היא רוצה

שיהיה כתוב"... נראה לי הזוי

למעלה