Congratulate you (שאלון, ביום שמשי זה.)

behappy

New member
Congratulate you (שאלון, ביום שמשי זה.)

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) 2. הסרט האחרון שראיתם: 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: 7. דמות שהייתם רוצים להיות: 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: 10. מקום העבודה החלומי שלכם: 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? 17. מתי זה היה? 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? 21. לחם לבן או מלא? 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? 23. מס' ילדים רצוי: (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? 25. מה ההחלטה הכי חשובה? 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? 28. הומור שחור: בעד או נגד? 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: טוב חפרתי קשות! היו שלום

behappy

New member
עונה נה נה

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) אבא. כי הוא עזר לי להעביר מלא דברים 2. הסרט האחרון שראיתם: שמש נצחית אתמול בלילה 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: נראה לי שהנ"ל. אני ככ אוהבת אותו 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: טלולה/טורי 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: יש שניים. הכי כי אני בתקופת חשבון נפש. ר"ח אלול
6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: פוקהונטס 7. דמות שהייתם רוצים להיות: זה קשה. כי את פו' אני ממש אוהבת אבל היא הייתה די מסכנה בסוף. אולי מולאן. 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: פיית השינה, או משהו כזה
9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: פלמנקו, והפקת סאונד 10. מקום העבודה החלומי שלכם: יש לי כ"כ הרבה כאלה 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: המון ירקות, קצת אגוזים/גרעינים, ממש ממש קצת רוטב, הרבה חסה, בלי בצל/שום, עם גבינה מאגניבה וקצת אנטיפסטי. ובזיליקום. 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? פרוזן. למרות שאני שותה הרבה יותר אייס 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: יעלוש 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: כל התואר הזה. 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: לקבל את התואר! 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? וואלה 17. מתי זה היה? 2001=] 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: וודקה-מלון. יש כזה דבר:| וזה טעים 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? שתיהן, פעמיים! 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? לא חשוב! 21. לחם לבן או מלא? מלא 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? אני עדיין תוהה והופכת בעניין 23. מס' ילדים רצוי: 3. גג 4. ועם החוסר סבלנות והעצבים שלי אולי בכלל עדיף שלא! (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? אממ, על אנשים שאהבתי ורציתי להיות איתם אבל לא יכולתי. 25. מה ההחלטה הכי חשובה? להשאר בריאה תמיד 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? ההחלמה 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא 28. הומור שחור: בעד או נגד? חל וחסיסה!!!
29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? את האימפולסיביות, את חוסר הסבלנות, את תכנון הזמן הלקוי מאוד מאוד, את חוסר הבטחון, את הביישנות, ואת הליקוי לשמור על קשר עם הרבה אנשים 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? הייתי רוצה יותר סבלנות ואורך רוח מצד אנשים. על הכביש, בעיקר:/ 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? התעמלות, מוזיקה, למידה 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? להיות איפה שאני עכשיו, פחות איזה שנתיים-שלוש. 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: שיר של בורחס שנקרא "המאוים" ואני תמיד חוזרת אליו וחוברת שירה בשם "מאגמה" שמצאתי באיזה בית קפה פה. חופשי חפרתי!!!

../images/Emo3.gif

1. אמא או אבא? (נכון לכרגע): שניהם 2. הסרט האחרון שראיתם: פרל הארבור 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: לא זוכרת 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: אין מקום אחר- משינה 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: ..... 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: מומין:) 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: ספרדית 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? אייס 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: ..... 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: מבחן. 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: יום רביעי. 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? הוטמייל 17. מתי זה היה? לא זוכרת. ממזמן. 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: לא בא לי. 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? רכבת הרים. 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? אמ... 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? צבא. נדמה לי. 28. הומור שחור: בעד או נגד? בעד, עד גבול מסויים. 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? הכל. 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? לא עולה לי משהו כרגע. 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? לא ממש.

דוVשה

New member
מי.

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) - צריכה לחשוב על זה. 2. הסרט האחרון שראיתם: שעת שיא 3. 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: לא ראיתי סרטים לאחרונה מלבד שעת שיא 3. 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: When you wish upon a star... 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: את התינוקת הזו שאומרת Ok i love you, bye bye ואת פלוטו. 7. דמות שהייתם רוצים להיות: 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: פיה. כמו טינקרבל. או איזו אלה שאווה ביותר. 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: המון. 10. מקום העבודה החלומי שלכם: פאטץ' אדאמס. 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: חסות חסות חסות עם רטבים עם חומץ, וגבינות עיזים. 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? מילקשייק זה גועל נפשות. מוקה אולטימטיבי זה מעולה ופרוזן? יענטו הפירות?, זה גמטוב. 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? הוטמייל. 17. מתי זה היה? לפני שנים. 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: מרטיני ביאנקו או וודקה. 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? אינני יודעת מה זה האוניה אבל רכבת הרים זה חביב. 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? קראוון. 21. לחם לבן או מלא? מלא. 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? אינני יודעת. 23. מס' ילדים רצוי: כמה שיותר יותר טוב. (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? פחות ויתור, יותר קבלה מחוסר ברירה. 25. מה ההחלטה הכי חשובה? 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא, לא הייתי משנה כלום. 28. הומור שחור: בעד או נגד? תלוי במצב רוח. 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? ש-י-נ-י-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, והייתי רוצה שיער יותר ארוך. 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? מודעות. 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? שוקולד? :( מוקה אולטימטיבי? :( 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? כרגע מתחשק לי לחזור להיות עם התאומים, כשהם היו ממש קטנים. זה היה גן-עדן. פשוט, גן-עדן. 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: אה דווקא קראתי משהו יפה. ממממ... אל תתנו לחיצוניות שלכם להיות מושפעת מפנימיות של מישהו אחר. משהו כזה. טוב חפרתי קשות! היו שלום סאלאם עליקום סיסטר!

אווו לה לה לה גם אני רוצה.

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) בטח שאמא, אבא סתם מציק. 2. הסרט האחרון שראיתם: מועדון קרב, זו כבר הפעם השלישית שאני מנסה לראות את הסרט הזה עם שלושה אנשים שונים, ואף פעם לא מצליחה לראות עד הסוף! 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: הסימפסונס [הכי מצחיק לפחות] 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: Here In My Head, נו טורי. 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: מישהי שאני מתגעגעת אליה [וכן, היא עדיין בחיים. ולא, זה בלתי אפשרי] 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: נמו. 7. דמות שהייתם רוצים להיות: סופרוומן. 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: פטרונוס. 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: הכל, אבל לא בצורה פורמאלית. 10. מקום העבודה החלומי שלכם: שאלה טובה. 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: סלט קצוץ דק דק עם חסה ועלי בייבי, בתיבול שמן ולימון. בלי שום ובצל. עם גבינת חלומי מטוגנת ועוד הפתעות. 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? פרוזן ופרישייק. 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: בלתי אפשרי. 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: כל כך הרבה דברים. 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: אני רוצה תינוק
16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? וואלה. 17. מתי זה היה? 2000. 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: שום דבר. 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? שום דבר, אני פוחדת
20. לגור ביאכטה או בקרוואן? נראה לי שקרוואן, אני קצת פוחדת מסירות וספינות. [פוסט טראומה טיטאניק]. 21. לחם לבן או מלא? כשאני רוצה לחם באמת טעים- לבן, בשאר הזמן- מלא. 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? מן הסתם. 23. מס' ילדים רצוי: 3 [2 מתוכננים ועוד אחד בטח יהיה תאונה
] (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? אנשים שאני אוהבת מאוד. 25. מה ההחלטה הכי חשובה? ראו השאלה מעל. 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? השנה האחרונה הייתה שנה שכולה של שינויים, חלקם גדולים מאוד בעיניי. 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? הייתי משנה את הדרך, אבל אני לא בטוחה לגבי התוצאה. 28. הומור שחור: בעד או נגד? רק עם רעות
29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? הייתי רוצה להצליח לשתף יותר. 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? אין לי מושג. 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? אנשים מסוימים, קפה בחורף ושוקולד תמיד. 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? לשם. 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: תמונתו של דוריאן גריי \ אוסקר ויילד. מעולה

מתנות

New member
איך אהבנו פעם עד השמיים

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) כבר לא יכולה לבחור
2. הסרט האחרון שראיתם: "אהוב אותי" 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: כנפיים שבורות 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה... שלא נקפא
5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: איתה. 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: פו הדוב 7. דמות שהייתם רוצים להיות: לא יודעת 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: פיה יפה 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: פסיכולוגיה, צילום 10. מקום העבודה החלומי שלכם: עוד לא נמצא 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: אני לא אוכלת ירקות ופירות, אז אני אענה על ההכנה. אני אוהבת להכין סלט מכל הצבעים. זה אומר כוסברה/פטרוזיליה, מלפפון, עגבניה, פלפל כתום, גזר וגבינה. 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? אייסקפה או מילקשייק וניל (אין על מילקשייק וניל) 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: ממנה 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: הגעגועים, המחזור, הבגרויות... 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: שיהיה לי טוב, שאצליח לחיות בשלום עם עצמי ועם האהבות שלי 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? וואלה 17. מתי זה היה? שנים... 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: לא בא לי אלכוהול 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? רכבת הרים, ברור 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? יאכטה :/ קרוואן זה צפוף מדי... 21. לחם לבן או מלא? מה שיש 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? לא יודעת 23. מס' ילדים רצוי: לא ברור (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) בסדר 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? וויתרתי על עצמי יותר מדי פעמים. וויתרתי על הרגש כדי שאצליח לשרוד, וויתרתי על אבא, וויתרתי על אמא. וויתרתי על כולם ועל הכל 25. מה ההחלטה הכי חשובה? לחזור ללמוד 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? לצאת מזה 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא יודעת, לא נראה לי. 28. הומור שחור: בעד או נגד? בעד, במקומות הנכונים 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? את השומנים, את השנאה העצמית, את התקשורת שאין לי עם אנשים 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? אני לא יכולה לשלוט באף אחד, רק בעצמי 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? פעם.. מזמן כבר לא. 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? לדשא ההוא לפני שנתיים. 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: שיר של עדי אולמנסקי בשם "הולכת לאיבוד", אחד היפים. ממש.

ואז את ../images/Emo23.gif תשלחי לי ../images/Emo3.gif

ובאותה הזדמנות גם תכתבי לי אימייל. מפורט. [פפפף. אני ממש מתגעגעת לקוף שלי
]

...

זו תהייה שלי גם מולך וגם מול עצמי את חזקה ונפלאה כל כך אני רק שואלת [את עצמי, אותך..?] באיזה מחיר ואם זה בכלל הכרחי מקוה שזה לא יותר מדי לשאול. אוהבת כל כך.

מתנות

New member
לא כל-כך הבנתי מה השאלה...

אבל את תמיד יכולה לשאול.
תודה על הכל.

noosh

New member
00:00

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) האחים שלי 2. הסרט האחרון שראיתם: בקולנוע? הסימפסונס
3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: יפה או מצחיק?
מצחיק זה הסימפסונס, יפה זה הארי פוטר (אבל גם לא במובן ה"יפה"). 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: Joni Mitchell - Blue, רונה קינן - מבול, וטורי-ים למיניהם שעדיף לא לנקוב כאן 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: היא 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: גארפילד 7. דמות שהייתם רוצים להיות: הרמיוני 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: פיה. או הוביטית (כי יש להם כאלה חיים חסרי דאגות) 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: אמנות, מתמטיקה, חקר המוח 10. מקום העבודה החלומי שלכם: וואי, לא יודעת. גוגל?
. 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: המממ. קשה לי להרכיב לבד כי כשאני מרכיבה לבד אני לא אמיצה. אז סלט איטלקי של קפהנטו הוא מממש טעים, גם היווני / ערבי שלהם (לא זוכרת איזה זה בדיוק, אבל הוא מוגש בתוך לחם או משהו כזה
). ופעם לסטוק קפה היה סלט מושלם, עם אגוזי לוז וטוסטים קטנים כאלה עם גבינת עזים חמה ושמן זית כזה. ובאילת אכלתי פעם סלט מדהים עם פטריות וכדורים קטנטנים של גבינת עזים מטוגנת (כן, אני ממש אוהבת גבינת עזים). 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? אממממ אייס לא מתוק, או אייס מוקהנטו. פרוזן זה כיפי ממש, ומילקשייק זה כבר מדי. אבל פרישייק על בסיס תפוזים זה כיף. 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: אממ ממנה 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: הקיץ הזה, אפילו שאני לא בטוחה שזה יעזור 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: שאני אצליח לישון, שאני אטוס לחו"ל לאנשהו 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? הוטמייל 17. מתי זה היה? כשהייתי בת 10, אני חושבת 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: יין לבן, אבל לא כרגע 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? מכוניות מתנגשות
20. לגור ביאכטה או בקרוואן? קראוון, מה יאכטה, זה עושה מחלת ים!! 21. לחם לבן או מלא? מלא 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? סביר להניח, אמא דתיה והכל 23. מס' ילדים רצוי: מה ילדים עכישו (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? האאאא וואי, לא יודעת. אממ. היה לי קשה לוותר על בסיס סגור. והיה לי קשה לוותר על מקום העבודה שלי, אפילו שידעתי שזה יהיה לטובה, אבל אני חושבת שהויתור הכי קשה לעשות היה על אנשים. 25. מה ההחלטה הכי חשובה? כל אלה. 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? נראה לי שלהתחיל עבודה חדשה. 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא 28. הומור שחור: בעד או נגד? בעד, כשזה במקום 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? פיזית - את הסנטר, ולהחזיר את התלתלים
. מנטאלית - את חוסר היכולת הזאת להרפות, את האנטיפתיות שלי, את החרדות החברתיות (והלא-חברתיות) 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? הייתי ממש רוצה להחזיר אותה 200 שנים אחורה, בלי כל הזיהום הזה. ומבחינת הסביבה האישית, בית גדול יותר, יותר חלונות, יותר מרחב, חדר גדול וקריר, שקט. פסנתר. 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? אנשים?
. כאילו, ספציפיים. ואממ, את המחברת הקבועה שלי בתיק שלי. 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? ללפני-הסערה 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: אני קוראת מאיר שלו, אז זה לא חוכמה (את רומן רוסי). הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
יש כאן טריגרים ../images/Emo7.gif

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע): נו תמיד ביקשתי מאמא ואבא להתגרש כדי שאני אוכל ללכת לגור אצל אבא, אבל הם אמרו שזה לא משתלם להם כלכלית כי צריך לחלק את כל הרכוש לשניים
2. הסרט האחרון שראיתם: סימפסונז!!!!!!! 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: ספיידר פיג ספיידר פיגגגגגג
4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: אוף בואו לא נדבר על זה כרגע
5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: אוף בואו לא נדבר על זה כרגע
6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: ליידי מהיפהפיה והיחפן
ובל, כפרה עליה
מדאם גסטון זה לא נראה לי להלהלהלה 7. דמות שהייתם רוצים להיות: excuse me but can i be you for a while? 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: וואטאבר 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: טריגרררררררררר.
!
!|לא רוצה ללמוד
10. מקום העבודה החלומי שלכם: אוף למה זה לא יכול להימשך לנצח
gotta be a sac-sac-sacrifice |חותך| 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: שיהיו בו הרבה עגבניות, כי זה הדבר היחיד שאני אוכלת בערך
12. אייס/מילקשייק/פרוזן? מילקשייק, אבל בטעמים מגניבים. או פרוזן. אבל בלי שיהיה בו יוגורט כי יוגורט זה מגעיל. 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: יו, זה מזכיר לי שלא ראיתי את חברה שלי מלא זמן
כי היא בחו"ל. כולם נוטשים אותי
14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: השבועיים האלה. אוף, הבירוקרטיה. ואני גם צריכה לעשות קורס רענון נהיגה ולהיפטר מזה כבר ואני כל פעם דוחה את הקץ
15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: שאצליח לבנות מערכת כמו בנאדם נורמלי בלי לעשות ברוגז עם עצמי ועם האונ' אחרי 10 דקות
16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? לא זוכרת 17. מתי זה היה? מזמן, כנראה 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: לא בא לי אלכוהול, בא לי לישון 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? רכבת הרים!!!!!!! אני לא מאמינה שאת אפילו שואלת |מזועזע| 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? לגור בבית נורמלי! 21. לחם לבן או מלא? לבן. במילא כולנו נמות בסוף. 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? כנראה 23. מס' ילדים רצוי: 3+1 רזרבה
(להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? לא יודעת 25. מה ההחלטה הכי חשובה? החלטות זה קקה
נראה לי שמה ללמוד, אבל גם את זה אפשר לשנות. 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? היו כמה 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא יודעת 28. הומור שחור: בעד או נגד? מה נראה לך
29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? כמה דברים 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? כמה דברים 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? יש מצב 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? מהזה החפירות האלה על הבוקר
33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: טריגרררררררררררר
!
כלום מאז הג'ונתן ספרן פויה הזה

behappy

New member
וואי, להרכיב מערכת של שנה א זו זוועה../images/Emo5.gif

זה ה-תנאי קבלה לאוניברסיטה
וגברת!! איך אפשר פרוזן בלי יוגורט?

what I am to you.. is not real...

what I am to you you do not need [ראו מס' 4] 1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) אמא. נכון לתמיד. 2. הסרט האחרון שראיתם: אני עונה מהסוף להתחלה אז, תתקדמו אחד.. 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: הכי יפה? לא ראיתי הרבה. האחרון שראיתי היה מצחיק וחמוד ככ והיו בו שירים חמודים! היירספריי... :)) 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: וולקנוז של דמיאן רייס. בעיקר הקולות השניים של הבחורה הזו ברקע. כאילו שיואו :| אני רוצה להיות הקול שני בשירים של דמיאן רייס כשאני אהיה גדולה :| *חיהבסרט* 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: יש כל כך הרבה. כל כך
בעיקר כאלה שעוד שבועיים יקבלו טלפון [אם הם לא יתקשרו קודם] 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: סנורקה! 7. דמות שהייתם רוצים להיות: פיונה 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: טורי
9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: תיאוריה קלאסית
[טוב, לא באמת, זה מבאס ת'תחת]. 10. מקום העבודה החלומי שלכם: במה. |חיה בסרט| בטח אני אעבוד בקליניקות עד סוף ימי
11. הסלט האולטימטיבי שלכם: רוקפור עם אגוזים מתוקים וכזה
יאממממ. 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? כרגע שייק. תותבנענע. ורק או בעיקר כי הרגע אכלנו איזה פיינט שלם של אוריאו אייסקרים ולא בא לי לראות גלידה יותר עד... [מחר, כשיבוא לי שוב
אני אוכלת גלידה שולטת על בשביל כל החיים פה, כאילו, חיחהחה] 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: עדיף שלא. 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: זה. אולי אם הייתי סגורה שאני רוצה להיות מאחורי זה זה היה עובר, סופית.. כמו כל דבר אחר. לדעת הכל ולא ליישם. כרגיל. נפלא
15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר:
16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? הוטמייל, כיתה ו', שיעור מחשבים, כמו כל שאר הפקאציידה. והניקניים שלי היה מה שכולם בכיתה קראו לי :| ב"ה, זה כבר לא בשימוש. 17. מתי זה היה? ^ 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: את המרטיני ביאנקו שלייייי. ב25 עם יותר מדי קרח ולימון. במדינה בה אני חוקית, דאמט. 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? רכבתתת. כ"כ. איזו שאלה!!! 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? קרוואן. אפשר לנסוע עם זה לתלאביב
ובכלל, מאז שהייתי ילדה תמיד רציתי... חלום מוזר שכזה
21. לחם לבן או מלא? לבן. כי זה יותר טעים. וצריך להנות בחיים, ולעשות מה שעושה לנו טוב, אחרת מה זה שווה. 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? שום דבר שקשור לדת. בטח שלא לשאול אותי על זה כרגע
23. מס' ילדים רצוי: 3 כי זה לא פחות מדי ולא יותר מדי. 4 אם יהיה לי אומץ. 2 אם אשתפן. לא פחות מ2. (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? על אנשים מסויימים. 25. מה ההחלטה הכי חשובה? להתגבר. סעמק:) 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? להפסיק לחשוב כל כך הרבה על הדברים הלא נכונים. רק שאז באו דברים לא נכונים אחרים במקום
27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? איזה מהנ"ל
האמת שכרגע הייתי משנה בעצמי פחות מאי פעם. שזו מחשבה / הרגשה / ידיעה נפלאה. 28. הומור שחור: בעד או נגד? בעד, כמובן, בגבול. הטעם הטוב והלב של אנשים. 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? את היכולת שלי לספוג דברים מסויימים [or lack there of...] 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? את היחס של בני אדם אחד לשני. 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? כן. אנשים מסויימים. 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? לא למשהו טוב. לא, לא לזה, אידיוטים
33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: שיר כלשהו..

דוVשה

New member
ועוד אחד, כי קראתי עכשיו בארכיון ונהיה לי

עצוב [רעות! הכל באשמתך!]. שם: תאריך לידה: מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: ממתק אהוב: אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): אומרים גלידה או ארטיק? קרטיב זה השלגון-קרח הזה, נכון: Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): הטעם האהוב של היצרנית הזאת: כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח _______ כדורים: בגביע או בכוס: כדור אחד בשני טעמים - מקובל: סורבה או גלידה: ארטיק או טילון: מוזיאונים זה: יצירת האמנות האהובה עליי: אמנות מודרנית - פלצנות או אמנות לשמה: צייר/ת אהוב/ה: צילום - שחור-לבן או צבע: מוזיקה: עכשיו מתנגן: תחנת רדיו מועדפת: האלבום ששינה לי את התפיסה: אם הייתי כלי נגינה, הייתי: מנגנ/ת על: הייתי רוצה לנגן על: אני ממש לא אוהבת את הכלי: בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: אנשים שעוברים ברחוב עם בגדים ממש לא מחמיאים - סוג של פשע, או לגיטימי לגמרי: What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה: כפכפים או מגפיים: כפכפים או נעליים: סנדלים או כפכפים: אם הייתי סוג של נעל, הייתי: עקב או פלטפורמה: גבוה או נמוך: נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: בגדים של חורף או של קיץ: "הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: סיג'יי - מלכה או מלכה: "תהרוג אותי וזהו" - נינה או מאיה: פינץ' או אליוט: הסדרה שלא מפספסים: בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: סרט: קולנוע או דיוידי: עם חברים או לבד: סרט אהוב: במאי אהוב: פסקול אהוב: נכון שאסור לדבב דיסני: הדיסני האהוב: שיר הדיסני האהוב: סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: זיכרון הקולנוע הראשון שלי: הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: הסרט הכי מפחיד שראיתי: הסרט הכי משעמם שראיתי: הסרט הכי מצחיק שראיתי:

מתנות

New member
תודה לאל על שאלונים חביבים

שם: טל תאריך לידה: 17.4.1991 מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: מצלמה כוסית
מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: כבר קיבלתי... מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: אנגליה, תאילנד מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: אוסטרליה, ניו זילנד מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: אולי הולנד וניו זילנד ממתק אהוב: מקופלת אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): ממ.... אני לא חושבת כך על ממתקים אומרים גלידה או ארטיק? תלוי אם מתכוונים לגלידה או שמתכוונים לארטיק קרטיב זה השלגון-קרח הזה, נכון: כן, זה שעושה צמרמורת בשיניים Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): אה? הטעם האהוב של היצרנית הזאת: מה? כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח כדורים: אחד או שניים. וניל ולאחרונה קינדר בואנו בגביע או בכוס: בכוס כדור אחד בשני טעמים - מקובל: כן סורבה או גלידה: גלידה ארטיק או טילון: שוקובו מוזיאונים זה: יצירת האמנות האהובה עליי: אורית טיטי שחף
אמנות מודרנית - פלצנות או אמנות לשמה: כל אמנות היא אמנות צייר/ת אהוב/ה: רוני צילום - שחור-לבן או צבע: גם וגם מוזיקה: כן עכשיו מתנגן: לא מתנגן תחנת רדיו מועדפת: רשת ג' לרוב האלבום ששינה לי את התפיסה: "פחד מוות" ו"פורטה" של היהודים, "עזרה בדרך" של נעם רותם - האלבומים שבאמת השפיעו על חיי אם הייתי כלי נגינה, הייתי: אולי חצוצרה מנגנ/ת על: לא הייתי רוצה לנגן על: פסנתר וסקסופון וגיטרה וחצוצרה ותופים ועל הכל בערך אני ממש לא אוהבת את הכלי: לא עולה לי אחד כזה בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: לא יותר מדי אנשים שעוברים ברחוב עם בגדים ממש לא מחמיאים - סוג של פשע, או לגיטימי לגמרי: בעיה שלהם What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה: לא מכירה....? כפכפים או מגפיים: מגפיים כפכפים או נעליים: נעליים סנדלים או כפכפים: כפכפים אם הייתי סוג של נעל, הייתי: יחפה עקב או פלטפורמה: פלטפורמה גבוה או נמוך: נמוך נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: בסדר, לא בשבילי בגדים של חורף או של קיץ: חורף "הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: לא רואה דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: מי? סיג'יי - מלכה או מלכה: מי? "תהרוג אותי וזהו" - נינה או מאיה: אוף, אני מרגישה מחוץ לעניינים פינץ' או אליוט: הסדרה שלא מפספסים: נמלטים בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: לא, הייתי קטנטונת ועדיין שיחקתי בברביות בטח נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: אם את אומרת סרט: קולנוע או דיוידי: DVD עם חברים או לבד: גם וגם סרט אהוב: כנפיים שבורות, החיים בלעדי במאי אהוב: פסקול אהוב: כנפיים שבורות נכון שאסור לדבב דיסני: לא יודעת הדיסני האהוב: שיר הדיסני האהוב: סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: זיכרון הקולנוע הראשון שלי: איזשהו סרט מפלצות שהיה להיט כשהייתי בכיתה ב'-ג'... הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: יותר מדי כאלה הסרט הכי מפחיד שראיתי: חח הסרט הכי משעמם שראיתי: פיי הסרט הכי מצחיק שראיתי: לא היה כזה

למעלה