Congratulate you (שאלון, ביום שמשי זה.)

../images/Emo14.gif AKA דיי לכתוב לי הודעות בפורום

כשאני לא יכולה לבוא אליך לשתות דיאט קולה
זה מזכיר לי! לא בדקתי מייל. טאללה

מורני !

New member
תקראי את מלאני קליין.

ואיך הצלחת לישון בתיאוריות? זה בערך הדבר הכי מעניין שיש... חח ואנה פרויד, עם כל הכבוד, עשתה בעיקר דה מניפולציה של אבא שלה... (בטח כמו כל הבנות, אם כבר לקשר להודעה אחרת כאן בדף). התרומה הבאה גדולה ועצמאית שלה היא פסיכולוגית הילדים שזה תחום מטורף בעצמו. בכלאופן... תיאוריות של אישיות. קורס שולט :)

זה באמת היה השיעור הכי מעניין בסימסטר, אבל

הוא היה בשעה הכי מוקדמת ביום הכי ארוך, והייתי עייפה, תמיד תמיד תמיד. זה כאילו, נע בין הקיצוניות של לסכם כמו מטורפת עם עיניים בורקות ללנקר על הכתף של זו שלידי ולהתעורר בבהלה מדי פעם עם, "שיט שיט למה דווקא בתיאוריות מה פספסתי." עכשיו כשאת מזכירה לי אני זוכרת שממש אהבתי אותה. גם המרד באבא הסוטה שלה, גם הילדודס, הזכירה לי את עצמי.

מורני !

New member
חח כן מבינה אותך

גם אני לא הולכת לשיעורים, מעניינים ככל שיהיו, כשיש לי סיבה להבריז - שיעור אחרון או שיעור ראשון הם תמיד סיבה טובה :p

../images/Emo3.gif

שם: סיילנס מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: דובי לבן
מחברה טובה. מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: אמ.... שאלה טובה. מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: דרא"מ. מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: כנ"ל מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: צפון. ממתק אהוב: שוקולד אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): שוקולד. אומרים גלידה או ארטיק? גלידה Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): הטעם האהוב של היצרנית הזאת: כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח 4 כדורים בגביע או בכוס: גביע כדור אחד בשני טעמים - מקובל: ריבת חלב. סורבה או גלידה: גלידה. ארטיק או טילון: ארטיק. מוזיקה: עכשיו מתנגן: גלגל"צ תחנת רדיו מועדפת: גלגל"צ האלבום ששינה לי את התפיסה: נדמה לי שהאוסף של יהודה פוליקר. אם הייתי כלי נגינה, הייתי: פסנתר. הייתי רוצה לנגן על: פסנתר. בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: גם וגם נדמה לי. What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה: ? כפכפים או מגפיים: כפכפים כפכפים או נעליים: כפכפים סנדלים או כפכפים: כפכפים אם הייתי סוג של נעל, הייתי: כפכפי אצבע. עקב או פלטפורמה: אף אחד מהם. שטוח. גבוה או נמוך: באמצע. נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: מזעזע. בגדים של חורף או של קיץ: ברור שחורף! "הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: לא רואה. דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: סיג'יי - מלכה או מלכה: ? הסדרה שלא מפספסים: חברים. בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: צפיתי נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: ברור! סרט: קולנוע או דיוידי: דיוידי עם חברים או לבד: תלוי איזה סרט. סרט אהוב: היומן. במאי אהוב: אין. פסקול אהוב: של מלך האריות. נכון שאסור לדבב דיסני: ברור! רק אנגלית. הדיסני האהוב: מלך האריות. שיר הדיסני האהוב: של מלך האריות. סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: נחמד. זיכרון הקולנוע הראשון שלי: פרל ג'אם. משהו כזה. נדמה לי. הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: ארמגדון. מתישהו הוא נמאס. הסרט הכי מפחיד שראיתי: לא זוכרת. הסרט הכי מצחיק שראיתי: שרק 1-2

noosh

New member
gonna win you over

שם: נועה תאריך לידה: 6.7.86 מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: וואי, זה קשה. אממ. טוב, יש את הנעלי פוינט, שזו שלמות שאין כדוגמתה. ויש את האנטייטלד של אולמוסט פיימוס, יחד עם הפסקול. נראה לי ששני אלה ייקחו בינתיים. מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: אני גרועה בדברים כאלה... בעיקר שיפתיעו אותי. מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: איזה חוף בודד ומרוחק מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: ספרד, דרום אמריקה, סין מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: בוסטון
. ואממ, גם לונדון יהיה נחמד. וברצלונה. ממתק אהוב: הייתי אומרת סוכריות גומי, אבל אסור וכאלה. אז ריזס פיסס
ריזס זו שלמות אלוהית. וגם הסקיטלס החמוצים ממש, וגם ה-M&M הצהובים, עם הבוטנים. אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): האאאאאאאאאא זה שלי!!!! זה השאלון שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 עכשיו קלטתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. אמממ, מרשמלו, בהחלט. או צמר-גפן מתוק. אומרים גלידה או ארטיק? תלוי למה מתכוונים - גלידה זה כדורי גלידה, וארטיק זה שלגון גלידה. קרטיב זה השלגון-קרח הזה, נכון: כן!! Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): B&J, כלכך. הטעם האהוב של היצרנית הזאת: Cookie Dough, שלמות!!!!! כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח _______ כדורים: כדור אחד שהוא שניים. בגביע או בכוס: בכוס כדור אחד בשני טעמים - מקובל:
סורבה או גלידה: תלוי אם בא לי משהו חמוץ, אבל בעקרון גלידה ארטיק או טילון: טילון!!! מוזיאונים זה: מקום מפלט יצירת האמנות האהובה עליי: הו, וואו. אממ, אני שאלתי את זה? אני רעה. אממ, "ליל כוכבים" של ואן גוך, אבל זה רק כי זה מה שקופץ לי לראש השניה. אמנות מודרנית - פלצנות או אמנות לשמה: תלוי מה, כמובן, אבל אמנות לשמה. צייר/ת אהוב/ה: יו די מה זה פה. ואן גוך, נראה לי, אבל יש עוד מלא אחרים. צילום - שחור-לבן או צבע: צבע, שחו לבן רק כשזה מתאים. מוזיקה: is your special friend עכשיו מתנגן: Fiona Apple - I Want You תחנת רדיו מועדפת: 88FM, כמובן. המוזיקה הכי טובה ברדיו. האלבום ששינה לי את התפיסה: הוווווו וואו. מה נסגר איתי. וואו. אממ, טוב, נגיד, דארק סייד, רעידות אדמה קטנות, נראה לי שאלה שני המרכזיים. אם הייתי כלי נגינה, הייתי: הממ. בא לי לכתוב צ'לו, אבל לא נראה לי שאני מספיק צ'לו. אז אולי פסנתר כנף גדול כזה מנגנ/ת על: חליל צד, ניגנתי הייתי רוצה לנגן על: פסנתר, צ'לו, מיתרי הקול שלי אני ממש לא אוהבת את הכלי: קלרינט. אבל אינ יכולה להתגבר על זה. בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: לא להסחף, אבל להשקיע. אנשים שעוברים ברחוב עם בגדים ממש לא מחמיאים - סוג של פשע, או לגיטימי לגמרי: פשע, ברור What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה:
כפכפים או מגפיים: מגפיים זה כיף אבל כפכפים נוח יותר. מצד שני, לא להליכות ארוכות. כפכפים או נעליים: כפכפים סנדלים או כפכפים: סנדלים, או כפכפים שהם לא סתם לים אם הייתי סוג של נעל, הייתי: נעל פוינט, כמובן
עקב או פלטפורמה: פלטפורמה-עקב
. או עקב יפה, אבל ליומיום פלטפורמה נוחה. גבוה או נמוך: גבוה, ברור (אבל לא יותר מדי). שטוח עושה לי כאבי גב. נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: איכ, איכ, איכ
בגדים של חורף או של קיץ: חורף "הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: שלמות!!!!!!!!!!!!!
דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: שיהיו כבר יחד
And it's not like I didn't miss you every day....
סיג'יי - מלכה או מלכה: מלכת עולם. "תהרוג אותי וזהו" - נינה או מאיה: וואי, נינה, ברור. פינץ' או אליוט: פינץ'
הסדרה שלא מפספסים: טופמודל!!! בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: צפיתי נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: כן
(זה לא חוכמה לענות על זה כשאני שאלתי את זה) סרט: קולנוע או דיוידי: קולנוע. עם חברים או לבד: עם חברים, אבל גם לבד הולך סרט אהוב: אולמוסט פיימוס, שמש נצחית, המספריים של אדוארד במאי אהוב: קשה, קשה. טים בארטון, וקובריק. פסקול אהוב: אני חושבת שמלך האריות. נכון שאסור לדבב דיסני: נכון. הדיסני האהוב: מלך האריות ואלאדין שיר הדיסני האהוב: הממ. נראה לי ש-The Beauty and the Beast סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: תראו את הטריילר של הסימפוסנס ותבינו. זיכרון הקולנוע הראשון שלי: בת הים הקטנה, אני אפילו זוכרת מה לבשתי הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: המממ.... אני לרוב מסיימת סרטים, זה חשוב. הסרט הכי מפחיד שראיתי: הניצוץ הסרט הכי משעמם שראיתי: לא זוכרת הסרט הכי מצחיק שראיתי: היסמפוסנס
סתם, בטח היו עוד, כמו סנאצ' ולוק סטוק וכאלה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

it's XX o'clock. do you know

where YOUR children are??? שם: liron תאריך לידה: june מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: love,and that's not even meant to be corny!! מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: same, but bigger
מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: I kinda feel like some high green mountain at the moment.. with water and massages. dunno specifically which :| מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: first would be here, but with more time. then i'll think onwrd.. מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: used to be london. even for just a bit. ממתק אהוב: sick of candy for the moment
[usually ice cream, of course.!!!] ahhh אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): ice cream, dammit :| אומרים גלידה או ארטיק? depends קרטיב זה השלגון-קרח הזה, נכון: I guess..? Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): B&J, Iv so already answered this, yep הטעם האהוב של היצרנית הזאת: cookie dough' dammit כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח _______ כדורים: 2, as in 4 X 0.5 בגביע או בכוס: CONE. !!! no question כדור אחד בשני טעמים - מקובל: of coursies. סורבה או גלידה: depends on the mood. ארטיק או טילון: mood. מוזיאונים זה: can be really good sometimes.. יצירת האמנות האהובה עליי: music
אמנות מודרנית - פלצנות או אמנות לשמה: faltzanut lishma. stam... I like. צייר/ת אהוב/ה: I don't mitmatzet! :| צילום - שחור-לבן או צבע: depends what for.. מוזיקה: tova. עכשיו מתנגן: damien in my head. תחנת רדיו מועדפת: 88 i guess. האלבום ששינה לי את התפיסה: Tori Amos, Little Earthquakes אם הייתי כלי נגינה, הייתי: DEFF. a piano מנגנ/ת על: piano, in the movies. הייתי רוצה לנגן על: piano, not in the movies. אני ממש לא אוהבת את הכלי: hmm, I wonder now!! בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: both אנשים שעוברים ברחוב עם בגדים ממש לא מחמיאים - סוג של פשע, או לגיטימי לגמרי: both What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה: reality sux but it's kind of a funny one כפכפים או מגפיים: flipflops כפכפים או נעליים: flipflops סנדלים או כפכפים: flipflops אם הייתי סוג של נעל, הייתי: so flipflops עקב או פלטפורמה: akev
גבוה או נמוך: depends נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: mezaazaat! בגדים של חורף או של קיץ: everything summer
"הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: mm. lo mekira maspik. דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: guess so. :| סיג'יי - מלכה או מלכה: ?! "תהרוג אותי וזהו" - נינה או מאיה: just as I answerd before - NEITHER
פינץ' או אליוט: Eliot. At least a hint of sexy... הסדרה שלא מפספסים: doesn't really exist for me but I guess, used to be friends and Gilmore Girls <33 בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: at age six from behind my cousins' backs נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: :(( סרט: קולנוע או דיוידי: dependzzz עם חברים או לבד: almot always not levad סרט אהוב: mmm. lots. במאי אהוב: can't name.. פסקול אהוב: virgin suicide? magnolia? idk.. נכון שאסור לדבב דיסני: ahhhh
הדיסני האהוב: mufasa :| שיר הדיסני האהוב: in the jungle the mighty jungle the lion sleeps tonightttt סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: both זיכרון הקולנוע הראשון שלי: bambi
הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: titanic הסרט הכי מפחיד שראיתי: titanic הסרט הכי משעמם שראיתי: titanic הסרט הכי מצחיק שראיתי: can't recall..

אם היה לי כח והייתי

מספיק משועממת הייתי מתרגמת את זה [כי פתאום אני קולטת כמה הכל נראה באנגלית כה פתאט
] בזמן החופשי ש מאחר ואין לי אז שמי שבכלל טורח לקרוא את השעמום הזה ישבור את השיניים
סורי גייז :|

מיכל..~

New member
טוב

שם: מיכל תאריך לידה: כו שבט מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: טיסה ללונדון מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: דירה? מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: זנזיבאר מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: אתיופיה מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: ארה"ב [לתקופה מסויימת!!!] ממתק אהוב: קרמבו אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): ביצת קינדר - עם הפתעות בפנים
אומרים גלידה או ארטיק? זה 2 דברים שונים קרטיב זה השלגון-קרח הזה, נכון: כן Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): בןאנדג'ריז הטעם האהוב של היצרנית הזאת: וניל עוגיות כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח _______ כדורים: 2 בגביע או בכוס: כוס בדר"כ כדור אחד בשני טעמים - מקובל: אם ממש אוהבים ת'טעם אז בפאנן סורבה או גלידה: גלידה ארטיק או טילון: ארטיק מוזיאונים זה: אחלה של בילוי יצירת האמנות האהובה עליי: אין לי אמנות מודרנית - פלצנות או אמנות לשמה: מממ תלוי מאוד. בעיקרון אומנות לשמה צייר/ת אהוב/ה: אין צילום - שחור-לבן או צבע: תלוי מוזיקה: עכשיו מתנגן: כלום תחנת רדיו מועדפת: יש תחנה כזו של בלוז וג'אז. היא חביבה האלבום ששינה לי את התפיסה: שינה לי ת'תפיסה?? אין לי אם הייתי כלי נגינה, הייתי: פעמוני רוח.. מנגנ/ת על: לא ממש מנגנת כרגע, אבל בעיקרון אני יודעת לנגן על חליל וגיטרה. וקצת על אורגן הייתי רוצה לנגן על: מתה לנגן על פסנתר
אני ממש לא אוהבת את הכלי: אנערף בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: למה שטחי? בגדים זה כייף! אנשים שעוברים ברחוב עם בגדים ממש לא מחמיאים - סוג של פשע, או לגיטימי לגמרי: ממזמן הייתי צריכה להיות בכלא. באמאשלי What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה: אע? כפכפים או מגפיים: תלוי בעונה כפכפים או נעליים: תלוי בעונה סנדלים או כפכפים: כפכפים :) אם הייתי סוג של נעל, הייתי: נעל ריצה.. וחוצמזה, שאני באמת סוג של נעל
עקב או פלטפורמה: אני עליתי פעם אחת בחיי על פלטפורמה ושברתי את הכפרגל! זה סכנה לאנושות! גבוה או נמוך: נמוך נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: אוי. מזעזע בגדים של חורף או של קיץ: קיץ "הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: חביב דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: נניח שביחד סיג'יי - מלכה או מלכה: מי זו "תהרוג אותי וזהו" - נינה או מאיה: נינה! פינץ' או אליוט: פינץ' הסדרה שלא מפספסים: האלופה. דהה בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: לא נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: נניח סרט: קולנוע או דיוידי: קולנוע עם חברים או לבד: חברים סרט אהוב: ביתהיםהקטנה-דיסני במאי אהוב: פסקול אהוב: של שרק נכון שאסור לדבב דיסני: חופשי הדיסני האהוב: בת הים! שיר הדיסני האהוב: "רוצה דרומבלבוס?? יש בשפע!! אך אני אבקש עוד ועוד... רוצה להיות עם בני האדם, רוצה לראות איך רוקדים בשניים.. לה לה "
סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: מממ.. מעניינת זיכרון הקולנוע הראשון שלי: שראיתי גברת דאוטפייר.. אה לא, בעצם ראיתי פעם סרט מצוייר משהו .. לא זוכרת, הייתי ממש קטנטנית הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: חניבל הסרט הכי מפחיד שראיתי: יו. ראיתי הרבה מפחידים.. זה הכי כייף הסרט הכי משעמם שראיתי: משו בהולמרק הסרט הכי מצחיק שראיתי: מבצע סבתא, אבל גם שרק לוקח

behappy

New member
=]]]

אני זוכרת שעניתי על זה פעם! מעניין אם עכשיו זה יהיה שונה.. שם: שיר תאריך לידה: 3/8/80 מתנת יומולדת הכי יפה שקיבלתי: המון. לא יודעת. מתנת היומולדת שהכי הייתי רוצה לקבל: אוטו, דירה, כרטיס טיסה פתוח מסביב לעולם, יאכטה משלי, כאלה מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לנפוש בו: אמממ.... איים כאלה, כמו הוואי, נגיד מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לטייל בו: ספרד, סקוטלנד, נפאל מקום בעולם שהכי הייתי רוצה לגור בו לתקופה מסויימת: ספרד ממתק אהוב: מרשמלו, שוקולד, סוכריות על מקל עם מסטיק בפנים, סוכריות קופצות, סוכריות גומי, וכו'.. אני אוהבת ממתקים! אם הייתי ממתק, הייתי.... (ולא מדובר על ממתקים אהובים בהכרח!): שוקולד עם סוכריות קופצות אומרים גלידה או ארטיק? גם וגם קרטיב זה השלגון-קרח הזה, נכון: נכון Ben & Jerry's, או האגן דאז? (רצוי שתענו את התשובה הנכונה פה ): בן אנד ג'ריס הטעם האהוב של היצרנית הזאת: צ'רי גראסיה והזה עם השוקולד ועוד שוקולד ועוד שוקולד כשאני הולכת לגלידריה, אני לוקח _______ כדורים: 2 בדרך כלל, מחולקים לחצאי כדורים של טעמים שונים:| בגביע או בכוס: בגביע, בארור כדור אחד בשני טעמים - מקובל: אצלי- כן סורבה או גלידה: תלוי מתי כמה למה איך. סורבה פירות יער זה אחד הדברים הטובים ארטיק או טילון: ארטיק, לא מתה על טילון, זו גלידה שמנונית כזו:/ מוזיאונים זה: כייף, תרפיה, ועכשיו אני מתגעגעת ורוצה מוזיאון!!! יצירת האמנות האהובה עליי: צילום של מאן ריי שיש לי בכרטיס האישי ובפוסטר בחדר אמנות מודרנית - פלצנות או אמנות לשמה: תלוי איזו אמנות מודרנית צייר/ת אהוב/ה: מגריט צילום - שחור-לבן או צבע: תלוי. שחור לבן יכול לתת הרבה עומק מוזיקה: בכייף עכשיו מתנגן: לא מתנגן, אני בעבודה תחנת רדיו מועדפת: 88 האלבום ששינה לי את התפיסה: אמממממממממ. אמנזיאק של רדיוהד, בויס פור פלה של טורי, וגם LE שלה, סרג'נט פפר, לילה באופרה של קווין ולונדון קולינג של קלאש. ואנואן פלז'רס של ג'וי דיוויז'ן וסטארס של קינג קרימזון. אם הייתי כלי נגינה, הייתי: הייתי רוצה להיות נבל או צ'לו או פסנתר, אבל אני בטח איזה ויולה או דרבוקה או משו
מנגנ/ת על: פסנתר. הייתי רוצה לנגן על: נבל, ולדעת לתופף ממש טוב אני ממש לא אוהבת את הכלי: כינור כלייזמרי יכול להביא לי תג'ננה במקרים מסוימים. לפעמים זה נחמד דווקא:| בגדים - שטחי להשקיע, או אומר הרבה על הבנאדם: אומר על הבנאדם. אני אוהבת בגדים=] אנשים שעוברים ברחוב עם בגדים ממש לא מחמיאים - סוג של פשע, או לגיטימי לגמרי: סוג של פשע אבל שיהיה להם לבריאות What Not To Wear - גאונות לשמה או ריאלטי מזוויעה: לא ראיתי מעולם כפכפים או מגפיים: כפכפים כפכפים או נעליים: נעלי ספורט סנדלים או כפכפים: סנדלים. פוראבר אנד אבר אם הייתי סוג של נעל, הייתי: סנדל שטוחה עקב או פלטפורמה: משו ביניים כזה. קצת פלטפורמה וקצת עקב. גבוה או נמוך: נמוך. למרות שגבוה יותר יפה נעלי שפיצים - מגניב ממש, או טעות מזעזעת: גועל נפשמ מזוקק בגדים של חורף או של קיץ: תביאו הכל אני אסתדר "הבית הלבן" - 3/4 שעה של הנאה, או סבל טוטאלי: לא מכירה דונה וג'וש - צריכים להיות יחד או לא: - סיג'יי - מלכה או מלכה:- "תהרוג אותי וזהו" - נינה או מאיה: לא ראיתי שנים פינץ' או אליוט: - הסדרה שלא מפספסים: התמכרתי בבית לאלופה אבל עכשיו בדירה החדשה עוד לא התחלתי עם הטלוויזיה אז.. אין כאלה בוורלי - צפיתי / לא צפיתי: בטח!!! יו!! איך בכיתי כשחברה של דילן מת!!!!!!!!!! נכון שהפרק שחברה של דילן נהרגה היה הכי עצוב בעולם?!: נה!!! ראה להלן! סרט: קולנוע או דיוידי: קולנוע לוקח , זו אווירה אחרת לגמרי עם חברים או לבד: עם חברים סרט אהוב: שמש נצחית
במאי אהוב: ברגמן תנצבה פסקול אהוב: מציאות נושכת! ושל "עד סוף העולם" ושל חומות של תקווה נכון שאסור לדבב דיסני: לא תמיד, יש כמה מוצלחים הדיסני האהוב: בת הים, היפה והחיה, אלאדין, פוקהונטס, מולאן, פנטזיה שיר הדיסני האהוב: של טימון ופומבה!!! סרטי אנימציה היום - התקדמות טכנולוגית נפלאה או הרסנית: גם וגם זיכרון הקולנוע הראשון שלי: לא זוכרת
אני חושבת שצלילי המוזיקה שאמא טחנה לי ודיסנים כאלה אבל כשהייתי קטנה הם לקחו אותי להצגות ובקושי לסרטים |ילדות עשוקה| הסרט שאי אפשר לראות עד הסוף: הפצוע האנגלי. ניסיתי, בחיי!! ואח"כ היה פרק על זה בסיינפלד והזדהיתי קשות
הסרט הכי מפחיד שראיתי: הניצוץ, אללה יוסתור. הסרט הכי משעמם שראיתי: הפצוע האנגלי!!!|אזהרה| הסרט הכי מצחיק שראיתי: מבצע סבתא פעם היה מצחיק, וגבעת חלפון וכאלה

דיתוּש

New member
../images/Emo20.gif

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) אבא! 2. הסרט האחרון שראיתם: דוגמה. כ"כ מצחיק. 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: דגומה וואלק. 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: "הלוואי ויכולתי" / אריאל זילבר 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: ממ.. אריאל זילבר! 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: מילהאוס. 7. דמות שהייתם רוצים להיות: הסופר גיבור הזה מ"ג'ימי ניוטרון" עם הסנטר הענקי (נו, הוא מצויר לפי ג'יי לנו!) 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: מוזה. 9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: משחק, צילום גם יכול להיות כיף ענק. 10. מקום העבודה החלומי שלכם: כל מקום שהוא לא בבית מלון
11. הסלט האולטימטיבי שלכם: מלפפון, עגבניות שרי, בצל, חתיכות קטנות של גבינה בולגרית, לימון, שמן זית והרבה מלח. 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? פרוזן. עם הרבה פירות ומקופלת. ופקאן סיני! 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: יובל
14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: השאלון הזה! לא צפוי בכלל. אממ, העבודה במלון אני מניחה. עוד כמה שבועות וזה נגמר! 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: שיתקשרו ויגידו לי אם קיבלתי תפקיד או לא. 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? hotmail, איזה ישן!
17. מתי זה היה? 5-6 שנים, משהו כזה 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: בירה טעימה כלשהי. 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? רכבת הרים, תמיד תמיד! 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? יאכטה
21. לחם לבן או מלא? מה ההבדל
? 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? תיקון שאלה: האם תתחתנו אי-פעם? 23. מס' ילדים רצוי: (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) שלושה ארבעה, ככה 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? בעתיד יהיו הרבה. אני רואה אותם כבר מעכשיו 25. מה ההחלטה הכי חשובה? לעשות או לא לעשות צבא! 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? שיער מקוצץ לגמרי. 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא נראה לי, השיער שלי כבר ארך
28. הומור שחור: בעד או נגד? בעד, בעד. פורום 907, כבר הייתם? 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? את השיער. אני רוצה לצבוע את כולו לסגול, או משהו פנטסטי כזה. 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? את האיכות
סתם. את האוויר בעיקר, שיהיה נקי יותר. וגם את הרחובות. ואת האנשים שיפסיקו לזרוק זבל סתם! בלאט! יש פחים בכל פינה! כנ"ל מסטיקים. 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? פלאפון. ואני לא אוהבת להתקשר בכלל או לשלוח הודעות וזה כבר נהיה מין חובה. 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? ללונדון, איזה נחמד היה שם. 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: הודעות יפות מיובל. שבוע שמח!

Remedy Lane 9

New member
"אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם............."

1. אמא או אבא?(נכון לכרגע) אימא 2. הסרט האחרון שראיתם: חופשיות על הבר. פחחח. 3. הסרט הכי יפה שראיתם לאחרונה: יו. לא יודעת. למישהו יש המלצות בשבילי? אני נוראית בסרטים. 4. שיר שמתנגן בראש/במערכת/במחשב כרגע: מיהו המילל ברוח/ רונה קינן [גילתי שהדיסק נשרט לי קצת
] 5. מישהו שהייתם רוצים לדבר איתו עכשיו: אמ. אולי עדיף שלא. ויש מישהו שאני צריכה לדבר איתו. ססססמעק
יצאתי רוע 6. דמות מסרט מצוייר שאתם אוהבים: מוש השור עובד וטוב לו מוש מווש! 7. דמות שהייתם רוצים להיות: מציורת? לא יודעת. מולאן מגניבה, ופקהנטס מורדת במוסכמות אז בכיף 8. דמות בדיונית/מיתולוגית (פיה, חד קרן) שהייתם רוצים להיות: הוביט!
9. משהו שהייתם רוצים ללמוד: פיזותרפיה. 10. מקום העבודה החלומי שלכם: לא יודעת. מה זה השאלות המסובכות האלו? 11. הסלט האולטימטיבי שלכם: הרבה ירקות, פחות חסה, חרדל דיז'ון+לימון+שמן זית, אפשר איזה גבינה מעל, גרעינים כלשהם 12. אייס/מילקשייק/פרוזן? פרי- שייק
אבל אייס יוצא הכי הרבה 13. מישהו שאתם רוצים לקבל ממנו חיבוק כרגע: זיו. אבל יותר לתת 14. משהו שאתם רוצים להיות כבר מאחוריו: שאלה יפה. אני אחזור אליכם עם זה 15. משהו שאתם רוצים שיקרה כבר: נמ. יו.. להתחיל לעבוד כמו מטורפת על הפרוייקט סיום באמנות!... 16. איפה פתחתם תיבת מייל בפעם הראשונה? בהוטמייל הישראלי. פויה של אימייללללל 17. מתי זה היה? אני לא זוכרת. 18. אלכוהול שבא לכם כרגע: פחח. אני הוכלת אל חבר'ה שמזכירים לי ערק. אבל אין צורך כרגע 19. האונייה המתהפכת או רכבת הרים? רכבת הרים. האונייה זה סתם כאב בטן 20. לגור ביאכטה או בקרוואן? קרוואן. אני אשתגע מכל הים הזה 21. לחם לבן או מלא? מלא עם המון דגנים 22. האם תתחתנו אי פעם בחתונה אורתודוקסית? למה כמה חתונות צריכות להיות לי???
23. מס' ילדים רצוי: 3 (להירגע שם. אני לא מתכננת כלום לחמש שנים הקרובות) 24. מה הוויתור הכי גדול שנאלצתם לעשות אי פעם? לא הכי גדול, אבל נניח, לחזור מהקייצת יום לפני כולם ולהגיע לחווה היה קשה קצת. אבל בסוף יצא טוב לשני הצדדים [הבנתי את עצמי, תודה] 25. מה ההחלטה הכי חשובה? שוב, קשה לי להסתכל על "הכי חשובה", אבל ללכת לקייצת הייתה בהחלט החלטה חשובה 26. מה השינוי הכי גדול שעשיתם? נפטרתי מגב' אנורקסיה? בטח היו עוד 27. במבט לאחור, הייתם משנים משהו מהנ"ל? לא הבנתי. נראה לי שלא. 28. הומור שחור: בעד או נגד? באופן עקרוני לא. אבל.. 29. מה הכי הייתם רוצים לשנות בעצמכם? נמ. את זה שלוקח לי שנה להיפתח לאנשים 30. מה הייתם רוצים לשנות בסביבה? נו אין לי סבלנות לזהההההההה. ממתי נהפכנו לסמינר של השמו"צ?! 31. האם יש משו שהפכתם לצורך קיומי למרות שהוא לא כזה בהכרח? סוסים נחשב נכון? 32. לאן הייתם רוצים אם בכלל, לחזור כרגע? נגמרה לי הסבלנות [וגם הזמן:)] 33. הדבר הכי יפה שקראתם לאחרונה: אני ורצה המלצה!! כי קראתי את "בית הבובות" בשביל הבית ספר והוא לא כזה מדהים!. זייהו. צריך ללכת

למעלה