Creek Mary's Blood

Xylophone

New member
Creek Mary's Blood

למה?למה? למה אנשים פה לא אוהבים פה אחד את קריק מריס בלאד? ברצינות אני חייבת לדעת. זה בגלל חוסר ההזדהות עם האינדיאנים? זה בגלל שהיהודים פעם היו באותו מצב ואיבדו את אדמתם ואתם מרגישים פגיעות ומרירות להיזכר בזה? לא, ברצינות. לדעתי זה אחד השירים היפים. בעיקר התפילה בהתחלה ובסוף מכניסים לאווירה כזאת מסתורית. אני חולה על שירים "מסתוריים". זה השיר הכי לא רגיל שיכול להיות. גם אני לא האבתי אותו משמיעה ראשונה, פשוט תקשיבו לו קצת. אתם לא נותנים לו הזדמנות! טוב, ועכשיו ברצינות...למה? מילא אם זה היה שיר רגיל כמו DEAD GARDENS, THE RUDDLER וכ"ו...

Super Alonit

New member
הממ שמעי,

בהתחלה כששמעתי את וואנס לא פסלתי ישר את השיר אבל הוא פשוט לא נקלט אז התחלתי לדלג עליו ועכשיו אני לא אוהבת אותו. זה די עניין של טעם, זה לא קשור לאינדיאנים ושות', פשוט לא אהבתי את השיר. ת'אמת שקראתי את הליריקה שלו כולה פעם אחת ואני לא זוכרת כבר, יכול להיות שהליריקה מקסימה ושהוא מסתורי וכל זה אבל אני לא רואה את זה בשיר.
ואף שיר של נייטוויש לא רגיל, יש בכולם משהו מיוחד.

TheImpactBoy

New member
את לא קרובה בכלל,

כל ההסבר הזה שנתת לא קרוב לנקודת מחשבה שלי. השיר פשוט משעמם! בנאלי, ויבש. המלודיה לא מעניינת ולא מתקדמת. בהתחלה עוד חבבתי אותו, היום אני כבר מעביר אותו.

FeLL67

New member
הקטעים האינסטורמנטליים האלה

פשוט כאלה משמימים חוץ מהפזמון יש לי בעיה נוראית עם הלחן

dralan

New member
אני גם אוהב רק את הפזמון

התפילה בסוף סתם ארוכה מדי ומשעממת!

FeLL67

New member
אממ הפזמון שלו נחמד

אני פשוט לא אוהבת את האווירה סביב השיר ואת הטום משהו הזה איך שלא קוראים לאינדיאני כעיקרון אם הוא לא היה בוואנס יכול להיות שהייתי מתייחסת אליו טיפה אחרת אבל הוא עובר לי ברצף השירים של וואנס בתור "עוד שיר בינוני כזה" אני מסכימה איתך שיש הרבה כאב ועומק ביצירה הזאת. אבל במקום מסוים- אני מרגישה שפיספנו משהו איפשהו שמשהו בכל ההרמוניה הזאת -פשוט לא זה. שנייטוויש זה כבר לא זה. וזה פוגם לי בהנאה ממנו, לא יודעת איך להסביר

אני דווקא אוהבת אותו:]

אני לא חושבת שאנשים לא מחבבים את השיר(בלשון המעטה
) בגלל הסיבות שהזכרת.נשמע מורכב מדי.אני חושבת שהסיבות פשוטות יותר.

Xylophone

New member
סוף סוף

מישהי שאוהבת אותו. והסיבות שהזכרתי... בעיקר השנייה נכתב די בציניות. כאילו סתם ניסיתי להמציא סיבה מוזרה למה רוב הפורום לא אוהב אותו. אמא שלי אפילו צחקה מהסיבות שהמצאתי. היא חולה על ניטוייש ושומעת ביחד איתי. למרבה האירוניה קריק מריס הוא אחד השירים האהובים גם אליה. אמרתי לה שרוב הפורום לא אוהב את השיר, אז היא הזדעזעה למה? איך יכול להיות?

תראי,

יכול להיות שבעינייך השיר מקסים,אבל בעיני מישהו אחר הוא זוועתי.זה עניין של טעם.אני לא אוהבת את דד גרדנס למשל,אבל בטח יש אשים אחרים שכן אוהבים אותו.

היי, דד גרדנס יפה!

וגם הרידלר נחמד. לי אין כ"כ בעיה עם CMB, אבל הוא לא מהאהובים עליי. אני לא יודעת למה. הוא לא היחיד, יש עוד שירים שאני פחות אוהבת מהשאר, סתם כי הם נשמעים לי פחות נחמדים. לא משהו אישי נגד השיר הספציפי הזה.

Blade Of Fire

New member
ממה לעזאזל הקשר ליהודים?

איזו יוהרה יהודית בכלל וישראלית בפרט-בכל דבר לדחוף את המסורת שלנו? תעשי לי טובה! השיר פשוט משעמם והוא נשמע כמו סרטון מערבון פרוע סוג ז'... מ זו השירה האינדיאנית הזאת? זה יותר משעמם משירים בפינית.

Xylophone

New member
זה סתם נכתב בצחוק

סתם ניסיתי להמציא סיבה מצחיקה, כי פשוט הדהים אותי שאנשים לא אוהבים את השיר. גם אותי מעצבן שלכול דבר דוחפים את המסורת שלנו, אז המצאתי משהו דומה, כאילו בצחוק. חשבתי שזה היה מובן בכתיבה שלי. אני תמיד כותבת ככה.

Xylophone

New member
עזבו, לא משנה

אני מושפעת יותר מדי משיעורי היסטוריה מהתיכון... רק רציתי לשאול למה אנשים לא אוהבים את השיר. זה הכול.

LadySilkworm

New member
בגלל הסוף.

בגלל שהמוזיקה לא מתחברת לי והפזמון צולע[מבחינת השירה והמוזיקה, לא מבחינת הליריקס]. the riddler זה שיר ממש יפה..

למעלה