Creek Mary's Blood

לא אוהבת את המנגינה,

והקטעים של התפילה הרבה יותר מידי ארוכים, כאילו כן בהתחלה הוא קצת מוסיף לאווירה וזה, אבל בהמשך הוא מעלה לי את הסעיף>< ובקשר לאוהבים לא אוהבים, דווקא קשת (שדיי נעלמה ממזמן:S) תמיד אמרה שזה השיר האהוב עלייה ואיימה לרצוח כל מי שאומר עליו משהו רע. וזה גם השיר האהוב על תומאס
לא אוהבת אותו, אחד הדברים שגורמים לי לחשוב שוואנס זה חרא אלבום.

אני לא שונאת אותו בכלל...

אני פשוט לא מתה עליו, הוא דיי מעייף כזה, אין לי ממש שמץ למה... משהו בלחן שלו לא עושה לי את זה

ש נ י1

New member
שמעתי אותו ממש מעט פעמים

והוא פשוט לא תפס אותי. לא היה בו משהו שמשך אותי לשמוע שוב... שיר לא ממש מוצלח לדעתי, אבל בטח לא חסרים אנשים שאוהבים אותו כי זה בסך הכל עניין של טעם. ואם כבר אז נשאלת השאלה למה לא הרבה אנשים אוהבים את The Riddler

lacrimosa girl

New member
ל the riddler

יש תבנית פופיסטית משהו, מה שיכול להרחיק אנשים. אני חושבת שהוא שיר נהדר, והקול של טאריה בו מקסים ^^

Kezia

New member
שאלה טובה

זה אחד השירים שהכי אהבתי של נייטוויש. הקטעים האינסטרומנטליים באמצע אדירים. הדבר היחידי שמפריע זה התפילות האלו, שאני פשוט נעביר אותם או משהו...

BLLizZarD

New member
HEY! אני אוהב אותו.

הוא אחד השירים היותר אהובים עליי תוצרת נייטוויש. מאוד מתחבר לקצב ולמלודיה שלו... הקטעים האינדיאניים יפים לדעתי. הכניסה של התופים בהתחלה; ההמשך של הגיטרות בפיזמון; הקטע ב4:46, וזה שאחריו. לא יודע...אני אוהב את השיר. כמובן שגם הסוף שלו יפה.

מנווה

New member
שיר מדהים אבל..

שמעו אני לא מבין למה אף אחד לא מזכיר פה את הפתיחה האכוסטית! היא מדהימה פאק. הבעיה היחידה היא הקטע קריאה הארוך יותר מידי בשיר אבל שיר שליטה!D:

למעלה