Critical Countdown 2005-אין ספויילר

ז מ י ר ה

New member
Critical Countdown 2005-אין ספויילר

היי לכולם מישהו כבר צפה באירוע הנ"ל בפרשנות אנגלית ? כרגע לא נראה לי שהוא עדיין 'יצא'... בבקשה בלי תגובות שמכילות ספויילרים בנושא ובתוכן.

razcoren666

New member
אירוע די חזק

בלי ספויילרים כמובן, רוה הקרבות היו טובים עם הפתעה לא קטנה...

razcoren666

New member
מחפש קישור לאירוע

אם מישהו מכיר טורנט של האירוע PPV בבקשה ליצור איתי קשר.

AmitNHB

New member
אני מוריד כרגע מאי מיול, אבל...

זה כל כך לאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטט...

בקשר לטונרט שביקשתם

חח רז מדוע אתה לא יוצר איתי קשר בקשר לטונרטים הנה קבל את מה שביקשת תהנה ותהנו כל השאר שיורידו http://static.thepiratebay.org/downloadtorrent/3351670.torrent/Pride.FC.Critical.Countdown.2005.PPV.DSRip.XviD-aAF.3351670.TPB.torrent

Guy Schlesnar

New member
אירוע נוראי

אחד המשעממים שראיתי. חוץ מהריטונוב נגד ריזו,סילבה נגד נקמורה,וקרוקופ נגד מגמדוב,כל הקרבות היו משעממים. טאמורה נגד טאקידו או מה שמו זכה בלי ספק בתואר הקרב המשעמם ביותר שראיתי,וגם ארונה נגד סאקורבה היה רע.

razcoren666

New member
אתה רציני??

אתה בעצמך מנית 3 קרבות טובים. ושוגון מינוטורו היה אחד הקרבות הכי טובים שראיתי בשנים האחרונות.

Guy Schlesnar

New member
אלה היו שלושה קרבות קצרים מדי

ווצ'נצ'ן נגד אוברבים היה הפתעה,אבל גם הוא קצר מדי ומאכזב מבחינתי,כי ציפיתי לראות עוד נוק אאוט של איגור. חוץ מזה נסטולה נגד רודריגו נוגיירה גם היה מאוווווד משעמם. האירוע עוד היה בסדר עד הקרב של טאמורה,שם פשוט נרדמתי. הקרב הזה הרס לי את המשך האירוע.

AmitNHB

New member
גיא, הנה קרבות שבטוח לא ראית.

למרות שטרם ראיתי את האירוע, אני מבטיח לך ששום קרב היום ב PRIDE לא יהיה משעמם כמו הקרבות האלו: שמרוק סברן 2 שמרוק רויס גרייסי טאקאדה רויס גרייסי והקרב המשעמם של כל הזמנים: קימו סברן

razcoren666

New member
HERE HERE

אין ספק, שאין קרב יותר משעמם מקימו-סברן!! אם זה היה קצת יותר קצר זה היה יכול להיות אפילו מצחיק... שני דובים שעשו הכל כדי לא לגעת אחד בשני, נראה לי שזה הקרב MMA היחיד שראיתי שהשופט התאמץ יותר מהלוחמים.. וגם חייבים להזכיר את קרוקופ-מירקו.

קרוקופ מירקו?

אני מפספס משהו או שזה היה קרב השאדו-בוקס המפורסם בהיסטוריה?

razcoren666

New member
אחד הביזיונות שראיתי..

כל הקרב טאקדה על התחת, מקפץ כמו צפרדע ומנסה "לשכנע" את מירקו שיירד אליו לקרקע. פשוט 20 דקות של כלום, ומירקו כבר היה מעוצבן בטירוף, שהשופט לא פסל וכמעט ולא הרים את טאקדה. פשוט קרב בדיחה, אבל לפחות הוא פרש סופסוף ובתור הMATCHMAKER של DSE הוא הרבה יותר מתאים. גם מאוד אהבתי לראות את מירקו קורא לו לזירה בשביל להכריז על הקרב באוגוסט עם פדור.

RoyceGracie

New member
כן, באמת היה קרב משעמם לאללה

טקדה עיצבן אותי לאללה בקרב הזה. בסוף הקרב מירקו פשוט ירד מהזירה בלי לחבק או טקאדה או לחבק אותו...

למעלה