Critical Countdown 2005-אין ספויילר

razcoren666

New member
עמית, ראית שוגון-מינוטורו??

מה חשבת על הקרב? לדעתי קרב ענק, גם בעמידה וגם בקרקע. חילופי אגרופים מדהימים, שניהם ממש ניסו לפרק את היריב, הרבה TAKEDOWNS הרבה סוויפים בקרקע. GNP חזק מאוד של שוגון. חוץ מKO היה בקרב הזה הכל.

AmitNHB

New member
טרם.

אני מוריד כל כך הרבה דברים בו זמנית, ואין לי יותר מידי מקום בהרדיסק, כך שנאלצתי לדחות את ההורדה של PRIDE CC בכמה ימיים.

razcoren666

New member
תעשה הפסקה עם BARELY LEGAL

ותתחיל להוריד את הCC, יש כמה קרבות ממש טובים.

toy s0ldier

New member
רזזזזזזזז

עברתם לדבר על קרבות יותר מעניינים מישהו פה בכלל ראה את הקרב סיום של הסידרה the ultimate fighter במשקל קל כבד הקרב הכי טוב שראיתי ב Mma!!! וגם ג'ו רוגן חושב ככה לפי מה שאמר חחח קרב מדהים מומלץ להוריד ולראות אם תרצו אביא לכם קישור יש באותו הערב גם את הקרב השני בתחרות של הוולטר וויט וגם קרב של קן שמרוק נגד ..... לצערי שכחתי את שמו ערב מומלץ ביותר קרבות נחמדים והקרב במשקל קל כבד הוא הקרב הטוב ביותר שראיתי ב mma כמוש אמרתי אם תרצו אשיג לכם לינק

razcoren666

New member
אני כ"כ מקווה שאתה צוחק..

גבר-גבר, אתה צחקת עכשיו נכון?? הקרב הכי טוב שראית??? טוב, אתה יודע, אם רוגן אמר אז כנראה שזה נכון... וברצינות, הקרב היה מעניין בין שני יריבים מאוד שקולים שהראו הרבה נשמה, אבל להגיד שהקרב היה ממש טוב, או שהוא בכלל ייצג MMA זה ממש מטורף!! הם זרקו מכות שפחות מ10% מהן פגעו, לא היתה שום עבודת קרקע, וכמעט ולא ראו טכניקה נורמלית. קרב מעניין ומותח כן, קרב טוב לא!!

razcoren666

New member
שמע חבריקו,

כשאתה רושם הודעות בפורום, ולא שומעים את הנימה שלך, אי-אפשר לדעת אם אתה רציני או לא.. אז פעם הבאה שאתה מנסה להצחיק, שים איזהוא סמיילי כדי שנדע... וברצינות, לא!

AmitNHB

New member
טאקאדה...

אם נחלק את העולם לאנשים שיכולים לנצח אותו ולכאלה שלא, אז יהיו יותר אנשים בצד שלא יכולים. זה מה שאני חושב עליו.

RoyceGracie

New member
טקאדה ליצן שבנה שם על קרבות מזויפים

בזירת הבושידו (שד"א, שייכת למשפחה שלו) לכן לכו תדעו מה עשה אותו לאלוף של הזירה הזאת, הרמה שלו או העמדה שלו בתאגיד שהיה שייך לו. הוא היה אגדה בזירה לא מציאותית, שהתרגילים בה לא מציאותיים... לכן אני לא חושב שאם היית מוריד ממנו 15 שנה ושם אותו בפרייד של היום הוא היה שווה משהו. בכל מקרה, גם היום, אחרי שהזדקן וכו, לא רואים ממנו רמה (ולא משנה שהזריזות הכח והכושר יורד עם השנים, הרמה לא יורדת. ופשוט לא רואים ממנו רמה). אני תופס ממנו בן אדם מזוייף שלא מגיע לו השם שרכש

garey

New member
יניב פישר בזכות ההימורים כפי שצינת

כפי שציינתי בוואלה ,כשיש 2 מיתמודדים קל לשחד אחד מהם או אפילו 2 , לכן אצלנו הטוטו לא ממהר כלל וכלל ,לסבסד ענפי ספורט אלו ,הימורים לא חוקיים,נכון שגם בכדורגל יש עיוותי תוצאות ,אבל קשה לשחד 11 שחקנים, ואלו התוצאות לצערנו הרב ,הימורים זו תחילת הבעיה ,ואנשים חושבים שההימורים הם מכניסי הכסף כן למאפיוזוסים למיניהם לא לספורט, לספורט ניכנס כסף ממשלות חסויות מדיה טלויזיונית ששם הכסף הגדול והנקי נימצא, ג'רי

razcoren666

New member
עמית,

השאלה לא היתה אם אני או אתה יכולים לקחת אותו בקרב MMA, אלא אם הוא אחד לוחמים הגדולים.. ואני מקווה שאתה לא חושב שהוא לוחם ברמה. אם נעזוב את הקרבות המבויימים שלו בUWFI, היו לו שני קרבות מכורים בצורה מובהקת נגד קולמן והבחור המקועקע בקריז. הפסד מהיר למארק קאר, הפסד לטאמורה בקרב פרישה שלו, קרב ביזיוני נגד מירקו, וקרב בין המשעממים ביותר נגד רוייס, שבו הוא פשוט לא עשה כלום, רק נשכב ומזמז את גרייסי.

AmitNHB

New member
רז,

מה שאמרתי על טאקאדה היה בציניות. ברור שהוא אתלט בזכות, ועסק המון שנים בספורט קשוח מאוד (גם אם מכור...), ולכן אדם מן היישוב לא ינצח אותו, וזה כל מה שיש לי לאמר עליו מבחינה מקצועית, כלומר הוא זנב לאריות, אם תרצה... דרך אגב, מכור ולא מבויים, זה מה שהיה הבושידו, ויש הבדל. מבוים זה WWF\WWE\WCW, היכן שכל מהלך הקרב מתוכנן מראש. מכור, זה רק המנצח, ולפעמים גם כמה "ספוטים" נוספים בקרב.

AmitNHB

New member
BARELY LEGAL ?

זה אירוע של ECW או סרט פורנו ? בכל מקרה, זה לא מה שאני מוריד כרגע. עונה שנייה של ARRESTED DEVELOPMENT. סדרה ענקית !

למעלה