Damn Spooky!

OmriEd

New member
רואים שצילמו ילד והדבר הזה נכנס?

או שזה לא כזה ברור..

OmriEd

New member
עוד תמונה

סתכלו באמצע ליד הדלת... לקח לי קצת זמן לראות את זה..

OmriEd

New member
הכותרת לתומה הזאת: "חובש?"

מזה הדבר הלבן הזה ---->

OmriEd

New member
תיקון:לתמונה ועוד משהו נחמד

ורק לידע הכללי אני לא שונא חתולים ואני שונא את מי שפודע בבעלי חיים!

OmriEd

New member
תודה D: חכיתי אולי עוד מישהו יגיב

אז אני פשוט יגיב גם לשלך וגם לשלו אבל אני רואה שאין אז אני הגבתי עכשיו.. תודה

SiS MaSiS

New member
../images/Emo2.gifאני בשוק

מזה המתקן הזה למיצים הקטנים?? יווו מכות לא חביב לא לא התמונות האלה עם הרוחות יפות יש לך עוד?

OmriEd

New member
אם אני יראה עוד של רוחות אני יביא

אבל יש לי את זה בנתיים.. הכותרת לתמונה: אוקיי שאני ינחש מי ממכם גנב לי את הסמים??

OmriEd

New member
חייב להגדיל את התמונה הקודמת!!

כי רק אז רואים מי לקח.. ואם אני כבר רושם הודעה אז אנ יוסיף גם לזאת תמונה שחס וחלילה לא נבזבז הודעה.. האומנם התמונה לא כל כך קשורה (לא קשורה לפורוםאבל היא מתקשרת לחתולם שמלמעלה) .. אני אישית פשוט מתתי מצחוק שראיתי את התמונה הראשונה ששמתי שלא קשורה.. עם ה-cat carrier ויותר צחקתי שראיתי את התגובה "מי יעשה כזה דבר למיצי" בכל מקרה קבלו אותו דוגמן הבית של גיילט´ מאך 3! מיצי גילחי!!

SiS MaSiS

New member
יאא../images/Emo24.gif

תודה על התמונה של המיצים האלה יא איזה שמנמנים וענוגים יש לי מן סיפור כזה פארודיה על כיפה אדומה אם תרצו אני אשים אותו פה אני כתבתי :))

אימא´לה!!!../images/Emo104.gif

כל התמונות האלה... מפחידות... בטירוף!!!... במיוחד השניה והשלישית...

תיקון טעות-../images/Emo104.gif

זו עם הדלת, וזו עם המכונית ההרוסה או מה שזה לא יהיה... לאו דווקא השלישית...

Idan91

New member
תמונות מעולות!!!

וברגע שהמחשב שלי יתוקן הן יכונסו (יחד עם עוד תמונות שפורסמו כאן) לגלריה. אגב, לא הצלחתי לראות את התמונה השלישית משום מה...

OmriEd

New member
דבר ראשון תודה ../images/Emo6.gif

אני מאוד שמח שאהבתם את התמונות אני אחפש לי עוד ברשת (נתתם לי מוטיבציה) והסיבה שלא ראית את התמונה השלישית היא כי לא העלתי אותה טוב.. ואם תסתכלי הודעה אחרי השלישית תראי זהנושא הוא כזה:"מה שלמעלה לא עלה לי אז הינה זה שוב" ואז שמתי את התמונה שוב אז לא פספסת כלום...

OmriEd

New member
אני חייב למצוא שיטה יותר טובה

להעלות תמונות כי יש לי המווווןןןן

OmriEd

New member
אוקיי יש לי שיטה .....

שימו לב בהודעה זאת יש 7 תמונות אז זאת השיטה אני פשוט ינצל את כלללל המקומות שאני יכול לשים בהם תמונה... נגיד פה וכאן וזה הכי מפחייידדד אמאמאמאמאמאמאמאאאאא וואי איך חטפתי חררה תקראו את מה שרשום למעלה זה אומר לנעוץ עיניים על השקית הכחולה שנמצאת במזדרון...

למעלה