Damn Spooky!

OmriEd

New member
אולי כדאי שאני יסביר קצת

למי שראה את התמונה עם השקית הכחולה נא לא להרוס לאחרים את הכיף בלגלות את הדמות.. בהודעה הקודמת דחסתי 7 תמונות.. 3 בקישורים למטה אחת בתצוגה ועוד שלוש בקישורים בתוך ההודע המקווה שתסתדרו..

scooby4

New member
בואנה...../images/Emo6.gif

איך נבהלתי מהשקית הכחולה!!!! וואו איזה פחד! תנסו את זה!

SiS MaSiS

New member
אמאלה ../images/Emo7.gif

אני מפחדת שזה מאלה שכזה מחפשים משו שעה ופתאום קופץ לך משו לפרצוף יש לי עד היום סיוטים מדברים כאלה זה אחוש מלחיץ אותי :(( קיצר אני לא מסתכלת על זה עם השקית הכחולה אני כל הזמן פותחת את זה ומסתכלת על השקית הכחולה שאגב לא מצאתי סתם חיפשתי מהר וסגרתי מהר את החלון חחח זה מפחיד אותי :((

Die † dIE

New member
יווו!!! איזה תמונות!

סחה עלך התמונות בן אדם! ולדבר הזה עם השקית! זאת הפעם המאה שאני רואה את זה וכל פעם נבהלת מחדש! קבל ח"ח

OmriEd

New member
*יושב עם חיוך מרוח על הפנים* הי הי

וואי אני מזה שמח שאהבתם את התמונות והתמונה עם השקית הכחולה פשוט מהממת נכון? ורק לידע הכללי מזה ח"ח?

Feryli

New member
אמא , שקית....בטח....חטפתי שוק..

אחלה תמונות !!! וזאת עם השקית הכחולה, אני חיפשתי לא מצאתי יצאתי מזה , וכך איזו חמש פעמים , לבסוף נשארתי על זה עם העיניים זמן מה..ואמא חטפתי שוק!!!

OmriEd

New member
אני לא ממליץ לקרוא את SiS MaSiSכי:

כי זה קצת ספויילר.. יותר כיף להבין לבד מה קורה שם עם השקית הכחולה...והינה עוד תמונה..האומנם רואים זה משהו בצילום אבל החלטתי לעצמי שיש משהו מוזר בשמות השמאלית משני סיבות 1.שימו לב שהיד עוברת דרך הדמות וסיבה שניה היא שאין ריכוז.. כלומר אם הדמות זזה אז זה כאילו נמרח על התמונה אבל צריך להיות כאילו מרוח מרוח ואז הדמות עצמה.. פה הכל שקוף.. ומרוח...

Feryli

New member
אהבתי את האחרונה....

עם אתם לא מבינים , תסתכלו טוב טוב , ותבחנו כול דמות ודמות ...

ד ג י

New member
../images/Emo58.gifלמרות שנחמד...

הרעיון של השלישית ואת אומרת לבחון כל דמות ודמות אני עדיין חושב שזה פשוט מישהו שהיה קצת יותר רחוק מהבד

SiS MaSiS

New member
אוי...

אני מצטערת אם הרסתי פשוט הדברים האלה מפחידים אותי אני קצת חננה חח

OmriEd

New member
פחחחחח

ברור שזה מישהו רחוק מהבד או שצבעו את זה בצייר... וסיס מאסיס זה בסדר לא נורא :) אני יודע שלא התכוונת להרוס

OmriEd

New member
שעוד מישהו בבקשה יגיד אם הוא רואה

ואם יש עוד הרבה סיס מאסיס את יכולה להעלות??

OmriEd

New member
אמממ כל התמונות חזרו לי אז אין צורך

אני חושב שזה בסדר עכשיו

למעלה