Dark Chest
Wonders

Xylophone

New member
המלצה ללהקה דומה לניטוויש

חרשתי על הטאגליינס ולא ראיתי שמישהו הזכיר אותה ונראה לי חבל.. אז ללהקה קוראים NEMESEA גות' מטאל עם סולנית. והם פשוט גדולים! במקור הם מהולנד (וגם על זה אני לא סגורה). התחלתי להקשיב להם לא מזמן אז אני לא כול כך יודעת פרטים. אתם יכולים לעיין באתר שלהם NEMESEA.COM אני ממליצה על השירים THREEFOLD LAW, LIKE THE AIR, NO MORE, OUTRO האחרון לא ממש שיר, אבל הוא נפלא. לדיסק הראשון קוראים והיחידי בינתיים קוראים MANA והוא יצא בשנת 2004 וחוץ ממנו יצאו שני שירי דמו LIKE THE AIR ו- NO MORE אין לי מושג ממתי. נראה לי שאני היחידה שמקשיבה להם בארץ. בויקיפדיה מצאתי אותם רק בשפה שלהם ולא באנגלית. אבל למרות זאת הם ממש נפלאים. ממולץ בחום.

Xylophone

New member
ונזכרתי בעוד להקה טובה

אבל לא דומה לניטוויש בכלל. IN EXTREMO הם גרמנים ושרים בגרמנית. ומשלבים במוזיקה שלהם חמת חלילים, שזה ממש שולט. ממליצה על השיר VOLLMOND מקווה שאיתתי נכון.

Blade Of Fire

New member
שתי הלהקות מוכרות

ולמתופף של אורפנד לנד יש אפילו חולצה שלהם (ואל תשאלו אותי איך אני יודע את זה
). נמסי להקה מצוינת, גות' מטאל בהווייתו, אבל דומים לנייטוויש? זה כמו להגיד שאפיקה דומים לנייטוויש-לשתיהן יש סולנית אופראית אבל נמסי (ואפיקה, כמובן) הם גות' מובהק, מול נייטוויש שהנגינה שלהם יותר פאווריסטית מאשר גותית... לאין אקסטרמו מעולם לא התחברתי...

Itay Simons

New member
שלי ../images/Emo12.gif

You Are 50% Evil You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination. תעלו גם את התמונה שיצאה לכם

למעלה