רמת-חן... שתעלה בלהבות!
T The Cat Woman New member 26/4/07 #89 אני יודעת... אבל עצם הלמידה שם מזהמת אותם הם צריכים לעבור מקלחת ואציטון בכל יציאה שלהם מהגטו הזה...
B BlackCandle New member 26/4/07 #76 ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif תודה ^^ בטח שאני יודעת שזאת את!!!
T The Cat Woman New member 26/4/07 #88 ../images/Emo24.gif וולקאם!!! אני הייתי הכלבה הראשית אחרי דניאל, אבל עכשיו כשאת כאן... אני נראית מלאך
../images/Emo24.gif וולקאם!!! אני הייתי הכלבה הראשית אחרי דניאל, אבל עכשיו כשאת כאן... אני נראית מלאך
א אזירפאל New member 25/4/07 #10 38% ../images/Emo3.gif A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
38% ../images/Emo3.gif A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
א אזירפאל New member 26/4/07 #28 זו המטרה../images/Emo3.gif סתם. אמ, מכיר את הסדרה אליאס? אז זה משם. ויש סתם המון אנשים שהושפעו מזה ושמים את זה בחתימה וכאלה.
זו המטרה../images/Emo3.gif סתם. אמ, מכיר את הסדרה אליאס? אז זה משם. ויש סתם המון אנשים שהושפעו מזה ושמים את זה בחתימה וכאלה.
א אזירפאל New member 26/4/07 #94 כי הם כולם מושפעים מאיתנו../images/Emo3.gif זה התחיל מפורום זהות בדויה, עבר לאוונסנס ומשם לכל העולם בערך.
כי הם כולם מושפעים מאיתנו../images/Emo3.gif זה התחיל מפורום זהות בדויה, עבר לאוונסנס ומשם לכל העולם בערך.
I Itay Simons New member 27/4/07 #99 אוקי, זה מסביר כמה דברים ../images/Emo6.gif איך הפאזל מתחבר בסוף