dark max

gadi03

New member
www.bleach.org.il

אנשים, הפורום פה נחמד אפשר להגיד אבל אם אתם רוצים אתר אמיתי שכולו של בליץ' ועם פורום של בליץ' אז כנסו לאתר שכתבתי למעלה. האתר נפתח לפני שבוע בערך.

dark max

New member
ספאר דפוק ../images/Emo11.gif

אתה בא לפורום, מתחיל לרדת עליו ומצפה שהאנשים יכנסו לפורום שלך?!

mike 666

New member
הוא ירד על הפורום ? חתיכת

פלוץ ! אני לא יכול לקלל יותר מזה , כי אז זה כבר לא מתאים .. קיצר , לך לפורומים אחרים יא חתיכת ------ !! ואם עוד פעם אחת אתה בא לפה ויורד על הפורום אני !#%)(*$%@#$(&^ אותך מבין ?!?! גם כן נוד נפוח שחושב שהפורום שלו טוב יותר מאחרים ..ביינתים אתה קולט את כמות האנשים שיש פה ? ולא נראה לי שינטשו אותו בשביל פורום כמו שלך ..נוד .

Jifannit

New member
XDDDD "פלוץ!" XD

*התחנפות סמויה* אבל פה יש לנו את המנהל הכי טוב. ...... לא שאני ממש מכירה אחרים אבל לאנורא^^ כי נכון שאור הכיטוב?O: אורשליטע!O:

לאיפה שלא תזרק אבן תפגע בנוב.

אז מה אם אני לא אובייקטיבית כי מישהו שם כתב ש ""אני לא סובל את ביאקויה כי הוא ובכלל כל היצורים הקרים האלה מבלי שום סיבה טובה מעצבנים אותי מאוד ואני חושב שהם מאוד מיותרים כי הם פחות מושקעים כי אין במה להשקיע הם אבן... הממ ומה שהייתי רוצה לעשות לו...אה כן! שיטייל בג'ונגל עם בושם בריח פרומוני גורילות תנינים וזאזארקי קנפאצ'י למיניהם וניראה מה יקרה הלאה...(למי שלא יודע מה זה פרומון זה ריח כזה שמושך את המין השני ממש חזק או במילים אחרות אם מישהו מריח את זה הוא ניהייה חרמן מאוד על בעל הריח)""
עילג.

Hinamori

New member
את פאנגירל ביאקויה. >_<

אל תלכו לשם. הם קוראים לקן-צ'אן סוס וליורואיצ'י סוסה. מה הקטע בלקרוא לאנשים סוסים !? יורואיצ'י היא חתולה !!!!1111111 קן-צ'אן קאוואי !!!!1111111 לא סוס/ה !!!!!111111

תהיי מקורית לשם שינוי...

היה כל כך ברור שתגיבי ככה. אני הייתי מתעצבנת גם אם זו הייתה דמות אחרת! >< פרומונים של גורילות...הא? אני חייבת לברר אם יש שם מערכת מסרים. ארג, נוב אידיוט =_____=;

אעעע ;;

*שוכחת שלפני רגע מחאתי קשות נגד היותי פאנגירל, ומדלגת בציוצי אושר למסנג'ר*

למעלה